Snorkelparadis på Oblu

Välkomna till Helengeli Island med exotiskt husrev och egen lyxig strandvilla 7 nätter.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Snorkelparadis Maldiverna

Oblu by Athmosfere är ett omtyckt och prisvärd resort på den vackra ön Helengeli som ligger ca 50 minuter med motorbåt från Male. Dykare och snorklare älskar denna ö som har ett väldigt fint husrev och många dykplatser av toppklass i direkt närhet. All Inclusive resort med vackra stränder.

Fr. 27 450 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
Flygskatter, bagage att checka in och måltider ombord
Boende 7 nätter i Beach Villa
Motorbåtsresa till/från Male – OBLU by Atmosphere at Helengeli
Mötesassistans på flygplatsen på Male
Frukost, lunch och middag i huvudrestaurangen ”The Spice”
En middag per vecka A la Carte på Just Grill
Utvalda viner, öl och drinkar samt alkolfri dryck dagligen från kl 09 – 23
Daglig påfyllnad av minibaren med alkoholfria drycker och 2 x 0,5 liter vatten samt snacks
Gratis Wi-Fi
En fisketur och en tur till en närliggande lokal ö ingår också
Klimatkompenserad resa samt Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Pris är baserat på att två personer reser tillsammans och delar dubbelrum, samt säsong september till december. Pris varierar beroende på säsong. Kontakta oss för gratis offert på just din resa.

Fr. 27 450 SEK

Välkomna till Helengeli Island, känd för sitt exotiska husrev i North Male Atoll.

 

Om boendet

OBLU by Atmosphere ett omtyckt och prisvärt resort på den vackra ön Helengeli som ligger ca 50 minuter med motorbåt från Male. Dykare och snorklare älskar denna ö som har ett väldigt fint husrev och många dykplatser av toppklass i direkt närhet.

Boendet som erbjuds är både på stranden och på pålar i lagunen och stilen är trendig och färgstark. Hotellets gäster brukar mestadels bestå av vuxna par, singlar eller mindre sällskap.

Utöver dykning och snorkling finns även Stand Up Paddle Boards och kajaker samt gym och Spa med holistiska behandlingar.

 

All Inclusive

All Inclusive – paketet inkluderar tre måltider om dagen, dryck i baren och minibaren och 2 utflykter under en veckas vistelse. Måltiderna serveras i den trevliga huvudrestaurangen där man sitter barfota i sanden.

Under en veckas vistelse kan man även utan extra kostnad avnjuta en middag i deras specialrestaurang Just Grill.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna är en året runt destination klimatmässigt och består av 26 atoller och över 1100 öar och resorts med stora skillnader, därför kan det vara svårt att välja resort. Kontakta oss för att få bästa match med dina önskemål, din budget och dina förväntningar.

Rain

28°
28°
27°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

503d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

543d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

535d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna B

544d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

352d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

276d

Du kanske även är intresserad av

Fr. 23 990 SEK
All Inclusive Grenada
Fr. 38 990 SEK
Antigua & Barbados
Fr. 39 990 SEK
Antigua & St Lucia
Fr. 36 990 SEK
Antigua & Tobago
Fr. 29 990 SEK
Antigua på 12 dagar
Fr. 29 990 SEK
Aruba & Curacao