Silversea Lyxkryssning

Ljuvlig Lyx kryssning med riktigt hög kvalitet ombord på Silversea - för den kräsne resenären!

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Lyxig premiumkryssning med Silversea i Karibien med premium All Inclusive och flygbiljett i businessclass till Barbados

Välkommen ombord på Silversea. Med max 600 gäster och mycket hög komfort och med egen butlerservice, fantastiskt kök och en skön avkopplande atmosfär. Välkommen ombord på denna kryssning som tar er till Bequia, Aruba, Bonaire, Curacao, St Georges Grenada och St Lucia.

Fr. 64 900 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygbiljett till Barbados tur och retur i businessclass
Alla transfers ingår
2 hotellnätter före kryssningen
9 dagars kryssning i Karibien i lyxig suite
10% boka tidigt rabatt avdraget
Champagne på rummet vid ankomst
Obegränsad WiFi
Butler service ingår
Personlig service
Alla måltider ingår och stort utbud av flotta restauranger att välja på
Dryck ingår både i hytten och vid alla måltider, stort utbud av viner och dryck samt champagne
Ombord aktiviteter och underhållning
Dricks ingår
Klimatkompenserad till 100%

Prisexempel

Komplett kryssningsupplevelse inklusive Barbados två hotellnätter samt flyg i businessclass till Barbados t/r. All inclusive ombord på Silversea och mat ingår, samt dricks, butlerservice och rymlig suite.

Fr. 64 900 SEK

Lyxig komplett kryssningsresa i litet format, lyxigt och med härlig atmosfär ombord, där du inte kommer sakna något. Full service, underbart kök, och en rymlig suite väntar. 

 

Bo i suite med butlerservice

 

Flyget tar er direkt till Barbados där två nätter väntar på charmiga Little Arches Boutiquehotell. Med närhet till golfbanan har ni möjlighet att gå en runda golf innan ni går ombord på Silver Sea som tar er runt till flera av de vackraste öarna i Karibien.

 

Bland annat Bequia – Aruba – Bonaire – Curacao – St Georges – St Lucia och Bridgetown.

En underbar komplett kryssningsresa för dig som älskar god mat, sätter stort värde på en lyxig miljö och personlig service. Allt ingår förutom SPA, vissa utflykter och vissa restauranger.

 

Vad ingår när man kryssar med Silversea?

Inkluderat i kryssningspriset

 • Flygbiljett t/r i buisnessclass
 • 1 hotellnatt innan kryssningen
 • Transfers (mellan  flygplats, hotell och fartyg)
 • 1 Utflykt i varje hamn
 • Rymliga suites – över 80% med  privata balkonger
 • Butler service i varje suite
 • Obegränsad gratis Wifi
 • Personlig  service – nästan en besättningsman för varje gäst
 • Flertalet restauranger, diverse kök, ”open-seating dining”
 • Drycker in-suite och på fartyget, inkluderar även champagne, utvalda viner och spritdrycker
 • 24-hour ”dining service”
 • Underhållning ombord
 • Fri transfer in the stan från de flesta hamnar
 • Förbetald dricks

Silversea Cruises– Välbalanserad lyx och toppservice

 

För dig som vill kryssa riktigt exklusivt i det mindre formatet med utsökt service och gourmetmåltider i toppklass, är Silversea ett perfekt val!

Att kryssa med Silversea är garanterat en upplevelse. Rederiet är känt som ett av de bästa i lyxsegmentet och har lovordats världen över både i resemagasin och av gästerna som kryssat med något av fartygen. Så gott som allt ingår i priset: Gourmetmåltider, champagne, fina viner, drinkar, förstklassig underhållning och dricks till den ytterst professionella servicepersonalen. Besättningen nästan lika stor till antalet, som passagerare!
De sex exklusiva, lite mindre fartygen kryssar i hela världen. Exempelvis kan du besöka paradisöar i Västindien och Söderhavet, kryssa runt Kap Horn i Sydamerika, till Fjärran Österns storstäder, i Medelhavet eller Jorden runt.

Flottan består av 11 fartyg och det nyaste heter Silver Muse och hade sin första avgång 2017, med 596 gäster totalt.

Vad kan man förvänta sig av en kryssning med Silversea?

En exklusiv kryssningsupplevelse med ombordmiljö av högsta klass. Hytterna är genomgående sviter och köket är i toppklass för alla smaker, där du kan välja mellan buffétrestaurangen La TerrazzaA la Carterestaurang eller Gourmetrestaurangen Le Champagne (mot extra kostnad). Silversea ger dig en härlig kryssningsupplevelse i alla världsdelar!

För vilka passar en kryssning med Silversea bäst?

För den som inte i första hand tittar på prislappen och söker en exklusiv kryssning i mindre format. Publiken är livsnjutare med erfarenhet av livet och troligtvis flertalet tidigare kryssningsupplevelser.

Kontakta oss med dina önskemål så hjälper någon av våra kryssningsexperter dig att ta fram ett reseförslag.

Ni kryssar världen runt i första klass och helt bekymmersfritt. I hytten väntar champagne och man behöver inte tänka på vad saker kostar under resan, för nästan allt ingår! Vissa restauranger och utflykter tillkommer samt SPA behandlingar.

 

Reseförsäkring
Avbeställningsförsäkring

Går med fördel att förlänga med fler nätter på Barbados. Vill ni åka andra datum eller vara borta längre eller kortare tid har vi direkt avtal med Silver Sea coh direkt tillgång till alla kampanjer och avgångar.

Rain

29°
30°
25°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Upplev Unescos världsarv Bridgetown och dess garnison. Barbados huvudstad Bridgetown och dess garnison är ett exempel på brittisk kolonial arkitektur. Garnisonen består av många historiska byggnader. Vandra runt i staden, utforska de lokala gatorna och känn historiens vingslag.

Dyk i Carlisle Bay och upplev spännande sevärdheter under ytan. Den naturliga hamnen på Barbados västkust var en gång full av handelsfartyg. I dag ankrar katamaraner och lyxfartyg i viken vid sidan om traditionella fiskebåtar. Under ytan samlas tropiska fiskar, bläckfisk, sköldpaddor och ål kring gamla skeppsvrak.  

Den underjordiska grottan Harrison’s Cave är ett naturligt underverk med djupa pooler av kristallklart vatten och vackra fantasieggande droppstensformationer. Grottan har fått sitt namn efter Thomas Harrison som ägde mark i området under tidigt 1700-tal. Upplev ett äkta äventyr och ta en närmare titt i den unika grottan.

Ett besök på romdestilleriet Mount Gay bjuder på smakupplevelser av hög rang. Här har rom producerats med passion och traditionellt hantverk sedan tidigt 1700-tal. Lär dig mer om det historiska hantverket på en rundtur i destilleriets museum och känn smaken av kanske världens bästa rom.

Upplev frodiga mangroveträsk i Graeme Hall Nature Sanctuary. Området ägs av den kanadensiske filantropen Peter Allard som har gjort värdefulla investeringar i denna våtmark som betyder mycket för hela ekosystemets överlevnad. Härliga dofter och frisk luft.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d