Seychellernaresa drömkombo

Populär drömresa med 8 dagar yachting och 5 nätter på en ljuvlig strandresort.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Seychellerna till havs & strandresort

Kombinationen med en 8 dagar lång yachtsemester som kombineras med 5 nätter på en ljuvlig strandresort på en av Seychellernas vackraste öar. Ni får uppleva Cousin Island, La Digue, Curieuse Island och resan avslutas på Mahe.

Fr. 34 750 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur till Seychellerna
Bagage att checka in och måltider ombord ingår
Välkomst av vår representant på Mahe
Alla landtransfers och båtresor mellan öarna
Yachtsemester 8 dagar / 7 nätter med boende i privat dubbelhytt
Yacht: Praslin Dream Premium
Helpension ombord på båten (frukost, lunch och middag)
Full service ombord med kapten, steward och kock
Vattenaktiviteter ingår, snorklingutrustning och havskajak
5 övernattningar på strandresort på Mahe med frukost
24 timmars jourservice
Klimatkompenserad resa
Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Pris per person är ett från pris baserat på del i dubbelhytt ombord och del i dubbelrum på strandresort på Mahe.

Fr. 34 750 SEK

Populär drömresa med 8 dagar yachting och 5 nätter på en ljuvlig strandresort!

 

Detta är en resa som passar er som vill ha en kombination av upplevelser både till sjöss och på land.

Flygresan går smidigt från Sverige till huvudön Mahe och den största ön på Seychellerna. Redan vid inflygning över Seychellerna pirrar det i magen av förväntningar, då man ser den frodiga gröna ön igenom flygplansfönstret. Man kan också skymta granitblocken som sticker fram igenom grönskan.

Välkommen till Seychellerna!

 

Yachting 8 dagar

Resan inleds med att du blir mött på flygplatsen på Seychellerna och kan direkt gå ombord på yachten som väntar i hamnen.

Första upplevelsen blir en oförglömlig snorklingtur vid St. Anne Marine Park och Cocos Island.

Därefter väntar en av Seychellernas charmigaste pärlor:  La Digue.

Ett annat stopp på yachtresan är  The Cousin Island Nature Reserve där ni kommer få se de gigantiska sköldpaddorna som bor här, innan ni seglar tillbaks igenom det vackra landskapet till den näststörsta ön Praslin.

 

Om hotellet

Resan avslutas med underbar vistelse på ön Mahe där ni bor på en fin strandresort och frukost ingår.

Vill ni kombinera fler öar, eller förlänga resan med fler nätter är det inga problem. Vi har tillgång till ett mycket stort urval av både mindre charmiga och prisvärda guesthouses till exklusiva Resorts som till exempel North Island, Fregate Island och Zil Pasyon på Felicite Island.

Måltider förutom de som framgår av programmet
Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

 

Eftersom det är en kombinationsresa så är det viktigt ni alltid beställer specifik offert på resan då båtarna har avgångar någon gång i veckan, från Mahe.

 

Om Yachting

Att hyra en hytt ombord på en yacht (så kallad Cabin Charter)  är en underbar upplevelse som få känner till. Det är bekvämt och exklusivt men samtidigt prisvärt. Många upplevelser samtidigt som det är för många roligt att stifta bekantskap med andra likasinnade. Här på Seychellerna finns det olika längd på yachtresorna, allt från 4 dagars upp till 11 dagars som tar er med till Cocos Island, La Digue, Cousin Island, Baie st Anne och Curieuse och St Pierre med retur Praslin. Yachtmodell kan variera beroende på säsong och tillgänglighet i perioden.

Du hyr en hytt med eget badrum, precis som på ett kryssningsfartyg. I stället för tusen medpassagerare, reser du med endast några nya vänner. Vår professionella besättning tar hand om segling, bokar hamnplats och sköter allt det praktiska medan en gourmetkock förbereder dina måltider med färska lokala råvaror. Ibland fångar besättningen även färsk tonfisk och andra läckerheter från havet! Du behöver inte tänka på något utan kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av havet och tropiska passadvindar. Katamaranen sticker inte djupt och kan därför ankra upp i underbara, ostörda vikar för bad och snorkling.

Många menar att denna typ av yachting så kallad ”Cabin Charter”  är den perfekta seglingssemestern; den passar alla, såväl den inbitne seglaren som den oerfarne eller den som bara vill koppla av och uppleva livet ombord på en lyxyacht med besättning.

Rain

24°
24°
23°

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Utflykter och upplevelser

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfaren guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

En gång i tiden trodde man att Vallée de Mai var Edens lustgård, på grund av dess sagolika skog. Denna nationalpark tros vara 180 miljoner år gammal parken finns med på världsarvslistan, Unesco. Parken är extra känd för dess säregna palm ”Coco de Mer”, dubbelkokosnöten, som har världens största frö. Ett frö kan väga upp till 40 kilo. Här kan man också se den utrotningshotade och mytomspunna Seychellsvasapapegojan, The black parrot om man har lite tur. En halvdagstur där du får upptäcka den naturliga prakten med svajande enorma gigantiska palmerna i en forntida skog fylld med endemiska arter av palm och sällsynt fauna.

Läs vad andra tycker

Åkte på vår bröllopsresa till Seychellerna, där 8 dagar var på båt och 4 på hotell på huvudön Mahe. För oss som gillar lite mer aktiva semestrar var detta ett suveränt upplägg. Att segla till olika öar varje dag för nya upptäckter och utflykter gjorde att dagarna bara sprang iväg. Företaget var helt fantastiskt, allt …

Linnea B

604d

Köpte en paketresa till Seychellerna över jul och nyår. Hummingbird tog fram förslag på hotell och bokade flyg och transfer. Vi är otroligt nöjd över vår resa som blev en fantatisk resa för hela familjen och minne för livet.

Maja S

646d

Vi bokade vår smekmånad till Aruba och Curaco. Jag hade kontakt med Maria på företaget hela tiden och jag blev alltid positiv och professionellt bemött med alla slags frågor och problem. Jag förväntade mej inte att få så mycket hjälp som jag fick från Hummingbird. Mina upplevelser gentemot Humminbird gjorde att min resa kändes trygg …

Marie F

762d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

713d

Resa till Seychellerna! Mycket personlig och serviceminded personal som kunde hjälpa oss välja det som passade oss! De hade själva varit där och kunde tipsa om olika hotell. Superbra flighter, korta väntetider! Fungerade perfekt med deras agent på plats! Första, men inte sista resan med Hummingbird! Stort Tack!!

Kerstin E

760d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

897d