Romantiska Zanzibar

Romantisk resa för två till Indiska Oceanens pärla Zanzibar, med väl utvalt boende på två olika delar av ön. Frukostar, transfers och middagar ingår samt två nätter i Stone Town. Går att kombinera med Safari.

Fr. 29 990 SEK

Pris per person del i dubbelrum. Det finns olika prisperioder och detta är ett från pris som gäller resor i mån av plats. Kontakta oss alltid för exakt pris för den resa du önskar göra. Barn under 12 år bor gratis och betalar bara för flyg och transfers.

Resebeskrivning

Romantisk resa till Zanzibar  ****

Zzanzibar är en ögrupp i Indiska Oceanen öster om Tanzanias fastland. Ö-gruppen består dels av två öar, den ena är Zanzibar och den andra heter Pemba samt ett flertal mindre öar. 

Zanzibar är känt för sitt tropiska klimat och vackra vita stränder. Här finns även många kryddodlingar och den gamla arabiska stadsdelen Stone Town som är värt ett besök Vi har därför valt att lägga in ett par nätter här i ert program. För er som gillar att snorkla finns det flera vackra korallrev att utforska.  

Om resan till Zanzibar

Vid ankomst till Stone Town välkomnas ni av vår representant som ordnar transfer till ert hotell som ligger i hjärtat av Stone Town. 

Middag på Tea House som är belägen på takterassen på hotellet, ingår för er första kvällen.

Nästa dag får ni en guidad tur i stan, och får se Stone Town oc lära mer om dess fantastiska historia. På kvällen har vi bokat bord åt er på Six Degrees South, en av Stone Towns bästa restauranger med utsikt över havet.

Efter 2 nätter här i Stone Town väntar en tur till den naturliga sandbanken Nakupenda Island. Sedan får ni transfer till östkusten där ni ska bo 7 nätter på Michamvi Sunset Bay.

Michamwi är ett personligt  boutiquehotell och belägen direkt på stranden. Hotellet har ett perfekt läge vid Chwaka Bay på Michamvihalvöns västra sida, med solnedgång över havet.

Det ingår även en snorkeltur till Mnemba Island samt en middagsbokning (inklusive transfer) på fantastiska The Rock Zanzibar, restaurangen som ligger på en egen liten ö precis utanför stranden. 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygbiljett till Zanzibar tur och retur i ekonomiklass
 • Alla flygskatter och avgifter
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Flygtransfers
 • Personlig välkomst vid ankomst till Zanzibar
 • 7 nätters boende på Michamwi Sunset Bay med frukost och middagar inkluderat
 • 2 nätters boende på Emerson on Hurumzi i Stone Town med frukost inkluderat
 • Alla transfers enligt programmet
 • Middag på Tea House Restaurant på Emerson on Hurumzi Hotel
 • Middagsbokning på The Rock Zanzibar
 • Guidad vandring i Stone Town
 • Utflykt med båt till Nakupenda Island, inkl. lunch
 • Snorklingstur till Mnemba Island
 • 24 timmars jourservice
 • 100% klimatkompenserad resa

Väder och klimat är stabilt året om, räkna med runt 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från april till maj och november till deember.

Önskar ni  förlänga resan några nätter här på denna ö, för att hinna utforska stränderna, och kanske paddla kajak i mangroveträsken, kan vi ordna detta för er.

Reseförsäkring
Avbeställningsförsäkring
Dricks

Tänk på att det är en bra ide att kombinera Zanzibar med en härlig safari upplevelse i Tanzania, där vi har vår egen samarbetspartner som tar hand om er. 

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Simma med valhajar

Simma med valhajar på Mafia Island. Bäst tidpunkt är från oktober till mars månad då valhajarna  kommer in i det grundare vattnet nära Mafia. Den absolut säkraste tiden på året att se dem är november och december då de ofta kommer så nära att de går att se från stranden.

Läs mer

Nattmarknad "Darajani Market"

När solen går ner väntar en tre timmars tur med guide till Derajai Market för att ge er en inblick i matkonsten på Zanzibar. Njut av en kall öl på  Swahili House restaurant, besök natt marknaden med street food på Forodhani Garden.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
21% RABATT
35% rabatt
Halvpension
Flyg inkl.

Barfotalyx på Mauritius

Magisk resa till Mauritius och lyxiga 5-stjärniga JW Marriott Mauritius, som ligger vid Le Morne, bästa läge med solnedgång på Mauritius. Inkluderar flyg och halvpension.

Fr. 63 500 49 990 SEK
romantisk strand på Aruba
Privat strand
Boutique hotell
Adults only

Arubas romantiska pärla

Upplev Arubas mest romantiska gömställe, med privat strand, på 10 dagar inklusive flyg, och riktigt fint boende väntar.

Fr. 46 000 SEK
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!