Romantisk resa till Seychellerna

Romantisk resa hög kvalitet med boende i egen strandvilla på Carana Beach Resort.

Fr. 38 990 33 990 SEK

Komplett resa med flygbiljett, skatter, 8 nätter med halvpension på lyxiga Carana Beach Resort i egen strandvilla med havsutsikt.
Resebeskrivning

Romantisk resa till Seychellerna, med hög kvalitet och med boende på ljuvliga resorten, Carana Beach Resort i strandvilla med havsutsikt med halvpension. 

Om romantisk resa till Seychellerna

Klimatet är fint året om, räkna med ca 30 grader medeltemperatur året om och varma ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från december till januari. Ni flyger till ön Mahe där vår samarbetspartner väntar på er med en skylt med ert namn och tar er direkt med transfer till ert hotell på norra delen av ön Mahe. Här bor ni på lyxiga Carana Beach Resort 8 nätter.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa tur och retur till Seychellerna
 • Bagage att checka in och måltider ombord ingår
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Transfer på Mahe från flygplats till hotell tur och retur
 • 8 nätters boende på strandresort på Carana Beach
 • 30% rabatt - avdraget på priset
 • Oceanview Villa
 • 8 ljuvliga frukostar och á la carte middagar ingår
 • 24 timmars jourservice
 • Klimatkompensering 100% ingår
 • Skräddarsytt program - går att ändra

Bredvid en liten pittoresk strand på nordöstra kusten av Mahé, ligger en ljuvlig pärla, Boutique Carana Beach Resort. Här råder en blandning av modern inredning och traditionell Seychellerna arkitektur kombinerat med en modern, chic känsla. Här varvar man ner, njuter av det goda köket och utforska stränderna, regnskogen och kanske paddla kajak i mangroveträsken. Vill ni åka till andra öar kan man förlänga resan och krydda med fler öar.

Carana Beach Resort är ett litet lyxigt boutiquehotell som vunnit World Luxury Hotels Award 2019, Grattis säger vi! Hotellet har 40 ljuvliga strandvillor, alla med strålande havsutsikt. 12 av villorna har egen liten pool, som passar er som vill lyxa till resan lite extra mycket. Eget kök med goda måltider serveras dagligen, och a la carte ingår i denna kampanj när den bokas hos oss.

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste vitaste sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.

Den här resan inkluderar det bästa av Mahe med charmigt boende som är mycket uppskattat av våra resenärer och oss själva. Den stora fördelen är kontrasterna! Mahe som är huvudön där man vandrar och går på upptäcktsfärd bland bergen och på stränderna.

Måltider förutom de som framgår av programmet
Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Ni bor på huvudön Mahe, på Carana Beach Resort. Det går utmärkt att kombinera med fler öar på Seychellerna. Några av de mest populära är Praslin och La Digue. Det finns fler olika öar och resorts att välja på, allt beroende på budget och önskemål. Kontakta oss så tar vi fram ett speciellt förslag bara för er.

Mar - Apr

Vår

10 - 14 °C

Jun - Aug

Sommar

25 - 32 °C

Sep - Nov

Höst

25 - 32 °C

Dec - Feb

Vinter

1- 4 °C

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Heldagstur på Mahe Seychellerna

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

Läs mer

Segling till 3 öar på Seychellerna

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfaren guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.

Läs mer

Vandra & Segla på Seychellerna

Utforska Mahes orörda nordkust genom en 90 minuters guidad vandring genom nationalparken Morne Seychelles. Vandringen avslutas vid den vackert och avskilt belägna Anse Majore bukten, där väntar sedan en yacht som tar er ut på en seglingstur till marina nationalparken Baie Ternay. Här kan ni simma, snorkla, sola och mata fiskar i dess naturliga miljö. En kreolsk lunch serveras ombord på yachten innan ni seglar tillbaka till Victoria.

Läs mer

Privat ö på Seychellerna

Bara en timmes flyg söderut från huvudön Mahé ligger Alphonse Island i hjärtat av Indiska Oceanen. Tillsammans med de närliggande öarna St Francois och Bijoutier bildar de Alphonseatollerna. Alphonse Island är ett paradis för naturälskare. På ön finns ett fantastiskt fågelliv tack vare att ön ligger så isolerat. Man kan här se arter som inte finns någon annanstans söderut från den seychelliska skärgården. Ön Alphonse är också känd för sitt flugfiske!

Läs mer

Snorkelsafari Seychellerna

En dagstur som tar dig till undervattenvärlden i St. Anne National Marine Park. Gå ombord på Anahita som tar dig djupt in i den marina nationalparken. Upptäck undervattenvärldens färgglada korallträdgårdar med snorkel och simma och njut av vattentemperaturen som gör att du kan stanna kvar i timmar i det ljumma turkosa vattnet. Smarrig lunch bjuds på innan det är dags att gå iland på Moyenne Island. Här välkomnas ni av de enorma jättesköldpaddorna som fritt strövar omkring här på ön. Här finns gamla ruiner och piratgravar. Dagen avrundas med en tropisk coctail och en lugn kryssning runt parken innan ni är åter på Mahe igen.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Related trips

Alla resor
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
10% RABATT
Privat strand
Vackra villor
Denis Island

Romantisk resa Seychellerna

Boutiquehotell och Robinson Crusoe-liv. 4 nätter på lyxiga Carana Resort & 4 nätter på Denis Island.

Fr. 64 990 58 750 SEK
Ö-liv
Familjeresa
Transfers ingår

Ö-liv på Praslin

Mysigt boende på ön Praslin på Seychellerna. 7 nätter på Les Lauriers med halvpension. Passar hela familjen!

Fr. 29 990 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!