Roadtrip på Nya Zeeland

Nya Zeeland med hyrbil som passar dig som vill bo på en mix av hotell, mysiga lodger och b&b.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Upplev fantastiska Nya Zeeland i egen takt med hyrbil på 21 dagar.

Ni flyger till Auckland där hyrbil hämtas ut vid ankomst. Ni upplever Nya Zeeland från norr till söder i lagom tempo med förbokade hotell. En resa på 21 dagar med Nya Zeelands alla höjdpunkter, från Auckland till Queenstown i söder.

Fr. 39 995 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Nya Zeeland tur och retur i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord
Hyrbil under hela vistelsen (levereras till hotellet i Auckland) med full försäkring, obegränsad körning,
inkl. envägshyra Auckland-Queenstown
Färjebiljett för passagerare och för hyrbilen, från Wellington till Picton enkel väg
Rådgivning och bokningsservice
20 nätter på väl utvalda hotell
Komplett resa med transfers, boende och turer
24 timmars service och komplett resebeskrivning
Klimatkompenserad 100%

Prisexempel

Flygresa till Nya Zeeland inklusive hyrbil hela vistelsen och 20 övernattningar samt färjebiljett. Komplett resa på 3 veckor inklusive flyg.

Fr. 39 995 SEK

Fantastiska Nya Zeeland med hyrbil under 21 dagar.

 

Roadtrip på Nya Zeeland

passar dig som vill ha hotell, mysiga lodger och b&b samt hyrbil bokat och klart på förhand men vill gärna klara resten själv.  Se detta som ett förslag och en mycket bra utgångspunkt för vad en resa på 21 dagar till Nya Zeeland kan kosta och hur den kan läggas upp.

Resan börjar i Auckland och slutar i Queenstown, vilket är perfekt avslut för dig som vill flyga hem, eller kanske kombinera med en flygbiljett över till Sydney och göra ett par dagar i Australiens största och vackraste stad? Vill du har sol och bad kan vi också föreslå att kombinera med några lata sköna dagar på Fiji.

 

Resa Nya Zeeland

Auckland – Coromandel – Rotorua  –  Waitomo Caves – Hobbiton – Tongariro National Park – Wellington (Båt över till Nordön) – Nelson – Abel Tasman Nationalpark – Blenheim (vingårdar) – Kaikoura (valskådning) – Christchurch – Mount Cook (bergspass) – Te Anau (fjordlandskap) – Queenstown

Denna resan går utmärkt att göra med egen husbil istället, husbil Nya Zeeland

Höjdpunkter:

 • Maorikultur och sprutande gejsrar i Rotorua
 • Waitomo Caves och Hobbiton – Sagan om ringen upplevelser
 • Kultur, shopping och nöjen i huvudstaden Wellington
 • Vacker färjeöverfart från Wellington till Picton (Nordön till Sydön)
 • Vandring i Abel Tasman National Park
 • Vingårdar i Blenheim
 • Äventyr och aktiviteter i Queenstown

Hyrbilen är bokad och den har ni till ert förfogande under hela vistelsen på Nya Zeeland. Den hämtas i Auckland och lämnas i Queenstown.

Hotellen vi har valt ut är av bra klass och mycket bra belägna och tillhör våra mest populära hotell. Dock finns det även möjlighet att byta ut dessa mot Bed and Breakfast om ni hellre vill bo med ”the locals” och ha frukost inkluderat. Dock går ju frukost att lägga till såklart även om ni väljer att bo på hotell.

Vill ni även kombinera Nya Zeeland med  Fiji ? eller Australien?

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det finns många olika reseförslag och ideer till hur man kan uppleva Nya Zeeland. Resan går att göra om och ändra beroende på ressällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Tips på utflykter i Auckland

 • Waiheke Island känd för dess vingårdar och olivlundar – heldagstur inkl öl och vinprovning.
 • Auckland Whale & Dolphin Safari – eftermiddagstur till Hauraki Gulf för att spana efter delfiner och valar.
 • SkyCity Auckland och Sky Tower – den 328 meter höga byggnaden mitt i Auckland med restauranger, bar och cafeer.
 • Segeltur med Pride of Auckland för att verkligen få uppleva Auckland by sea! Välj med eller utan middag.

 

Tips på utflykter i Rotorua:

Området här är ett mecka för mountainbikefantaster och äventyrsintresserade! Isåfall har vi här en perfekt upplevelse, en dagstur som omfattar följande aktiviteter:

 • Mountainbike + Walking + Kayaking – Komplett fantastisk äventyrsdag!
 • Maori kultur – här kan man följa med på en Hangi & concert dvs lyssna på uppträdanden efterföljande en middag lagad på maorivis.
 • Agrodome – få följa med och se hur livet på en nya zeeländsk bondgård fungerar och bl a fårklippning.
 • Tamaki Heritage Experiences – En kvällsshow med musik, dans, myter och legender.

 

Tips på turer i Wellington:

 

 • Kapiti Island – en vacker ö, en välkänd naturreserverat som ligger en liten bit utanför Wellington. Följ med på denna heldagstur som tar dig genom Wellington Harbour förbi Pauatahanui till Kapiti Island. Här får du lunch och möjlighet att se den unika nationalfågeln, Kiwi på Waikanaes Nga Manu Wildflife Sanctuary.
 • The Weta Cave and Window workshop – There and back again, allt om filminspelningarna från Sagan om Ringen, The adventures of Tintin, District 9, King Kong, Avatar och The Hobbit – En dag fylld av upplelvelser du INTE får missa!
 • Martinborough Wine Tour – en dag I vinets tecken! Följ med på denna guidade rundtur i Martinborough området och med vinprovningar på 4 olika vingårdar. Lunch med vin är såklart inkluderat såväl som en ostbricka och vin i slutet av dagen före resan går tillbaks till Wellington igen.

 

Tips på utflykter i Greymouth:

 • Taniwha Blackwater Cave Rafting & Glowworms pris ca 1 510 kr pp – en fantastisk halvdagstur som tar dig ner i den vackra kanjonen som ligger inbäddad i djup regnskog. Vad sägs om att här flyta fram genom en underjordisk galax i en värld av lysmaskar? En spännande ovanlig upplevelse i grottmiljö.
 • Kåkstaden Shantytown Heritage Park – inträde ca 200 kr pp

 

Tips på utflykter i Franz Josef:

 • Helicopter flight incl snowlanding and one glacier – 20 minuters tur – pris ca 1 510 kr pp
 • 3 timmars glaciärvandring som inkluderar ca 3 km vandring till Terminal Face of Franz Josef Glacier. (Man får låna utrustning såsom regnjacka, överdragsbyxor om det är behov av det, riktiga hiking skor och mössa/vantar om det önskas). Ca pris 580 kr pp

 

Tips på utflykter i Queenstown:

 • Besök Glenorchy (45 min från Queenstown) och område som bjuder på fina vandringsleder och ”middle earth magi” – i Lord of The Rings fotspår! Pris ca 1 240 kr
 • Lord of the Rings  – på hästryggen! Mycket häftig känsla att rida mitt i den vilda naturen till The Misty Mountains. Här uppifrån hästryggen får du uppleva inspelningsplatserna för Sagan om Ringen! Denna 1.5 timmes ridtur tar dig genom den gyllene skogen till Lothlorien, passerar Amon Hen, och vidare på leden till Golden Mile varifrån utsikten över den mäktiga toppen av Methedras är hisnande. Förmodligen den mest natursköna ridvägen i världen och ett måste för dig som är ett ”sagan om ringen” fan. Denna tur passar alla oavsett ridvana och turen går i lugn takt och är en tur för att njuta av naturen och omgivningarna. Transfer t/r ingår. Pris ca 1 340 kr
 • Dart River Jet Safaris – följ med på en häftig jet båt tur ut i den äkta vildmarken – djupt in i hjärtat av Mt Aspiring National Park. Pris ca 1 745 kr pp
 • Skyline Gondola och Buffet Dinner är ett absolut måste. Ni åker med gondolen upp till toppen av berget och härifrån får ni en mäktig utsikt över Coronet Peak, The Remarkable Mountain range och över Lake Wakatipu to Cecil and Walter Peaks. I detta paket ingår även en buffe lunch. Ca pris är 425 kr
 • Bungyjump är ett måste. Hoppa med ett gummiband runt foten, från Kewarau Bridge 43 meters höjd, priset är ca 1 550 kr
 • Bike the Wineries är en heldagstur som inkluderar cykelhyra, hjälm och detaljerad karta över den 9 km långa cykelrutten. (lunch ingår ej men vi rekomnenderar lunch på en vingård utmed cykelrutten). Pris ca 770 kr
 • Segway on Q är en annorlunda upplevelse på ca en timme med guide i Queenstown på en Segway! Ca pris 690 kr

Sist men inte minst,

Cinema Paradiso i Wanaka,

ett måste när ni är här. Var annars kan man se en film sittandes i en flygstol, samtidigt som man äter en god middag och smuttar på en lokal ”Pinot Noir”?

Clouds

14°
15°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Dag för dag program

Reseupplägg: Förslag på program

Reseupplägg:

Ankomst Nya Zeeland och Kia Ora, välkommen till Nya Zeeland!

Du landar i vackra Auckland, City of Sails. Vid ankomst till Aucklands flygplats hämtar du ut ditt bagage och beger dig in till Auckland med taxi eller flygbuss. Efter att du har checkat in på ditt hotell har du en övernattning här för att upptäcka staden egen hand. Flanera runt i denna seglens vackra stad, innan äventyret på Nya Zeeland börjar. Önskar du några fler extra dagar här i Auckland kan vi lätt förlänga din resa. Vi hjälper dig också gärna med tips på sevärdheter och aktiviteter.

Efter en övernattning är det dags att hoppa in i hyrbilen och ratta söder ut.

Första etappen är 220 km. Räkna med ca 2 timmar och 30 minuters körning från Auckland till Waitomo Caves. Under denna sträcka kör du längs den slingrande Waikato River genom det gröna landskapet till Hamilton. Precis innan du kommer fram till Waitomo passerar du Otorohanga, där du kan möta Nya Zeelands nationalsymbol, kiwin, på ”the Kiwi House*.

Väl framme vid Waitomo Caves upplever du stalaktiter, stalagmiter och lysmaskar. Här finns flera äventyr att följa med på, allt från båtturer nere i underjorden till häftig blackwater rafting, eller varför inte se grottorna från de stora bildäcksgungorna? Resan går sedan vidare mot Rotorua genom vackra jordbrukslandskap. Denna etapp är ca 140 km, räkna med ungefär 2 timmar i bilen. Te Kuiti är den enda större ort du passerar på denna sträcka, så varför inte stanna och bunkra upp med lite godsaker inför den fortsatta resan där? Vill du sträcka på benen finns där Pureora Forest Park, som har ett rikt fågelliv och vackra vandringsleder. Är du fiskeintresserad kan du prova lyckan vid Lake Whakamaru. Du vet att du är nästan framme vid Rotorua när du ser de geotermiska ångorna som stiger högt upp mot skyn från de sjudande pölarna. Ett annat säkert tecken är också att du kan känna lukten av ruttet ägg – en tydlig indikation på att du nu är framme i Rotorua! Gaserna kommer från underjordiska källor och består till viss del av svavel, därav den speciella lukten. Men misströsta inte, näsan vänjer sig snart.

Rotorua

I Rotorua väntar två övernattningar.

Rotorua är nordöns mest populära turistmål och maoriernas kulturella centrum. Området har i alla tider varit ett viktigt nav i den maoriska kulturen. I dag är ungefär en femtedel av de 50 000 invånarna maorier. Här finns möjlighet att gå på maorifest med traditionell hangi-middag (tillagad i ugn i marken), dans och historier från förr. En unik kväll som vi varmt rekommenderar! Rotorua är också känt just för sin geotermiska aktivitet, med kokheta källor och sprutande gejsrar. Här väntar naturupplevelser utöver det vanliga. Vandra i de vackra skogarna, förundras över gejsrarna och bada fötterna i en skön, varm gyttjepöl. Bra ide är också att boka en Agrodome Sheep Show, för att få en bra insikt i farmarlivet på Nya Zeeland. Besök också gärna Rainbow Springs med sin inhemska fauna inklusive Kiwi el Te Puia där en lokal Maori guidar dig igenom den geotermiska dalen som sprutar av gejsrar och bubblar av lera.

Rotorua – Wellington

Efter Rotorua går resan vidare till Wellington, ca 400 km. Passa på och beskåda Huka Falls och stanna gärna till i Taupo före ni kör vidare längs stränderna av Luganosjön. Upptäck det alpina landskapet vid vulkanerna Mt. Ruapehu och Tongariro National Park och här tipsar vi om att göra en av Nya Zeelands vackraste vandringar, Tongariro Crossing. Allt eftersom du kör kommer landskapet att ändra karaktär och domineras allt mer av slingrande floder och gröna dalar. Resan fortsätter längs med Kapiti kusten mote Wellington där du checkar du in för två övernattningar.

Välkommen till Wellington, Nya Zeelands huvudstad!

Wellington ligger mycket vackert vid havet, omgiven av gröna kullar. Tar du spårvagnen upp på berget får du en fantastisk utsikt över huvudstaden och dess vackra omgivningar. Wellington har ungefär 400.000 invånare och här finns ett stort utbud av affärer och sevärdheter. Wellington har också fler barer och restauranger per invånare än New York. Här finns med andra ord gott om chanser till kulinariska äventyr! Vi rekommenderar en stadsrundtur och ett besök på nationalmuséet Te Papa – ett spännande upplevelsemuseum där du bland annat kan uppleva en virtuell jordbävning. Det finns också många dagsturer att göra med Wellington som utgångspunkt. Här bor ni på Mercure Wellington som ligger centralt och har en vacker panoramautsikt över staden och hamnen. Hotellet har brasserie, uppvärmd inomhuspool, gym och bastu. Här finns tillgång till Wi-Fi och parkering för hyrbilen (avgifter kan tillkomma).

Wellington – Picton – Blenheim

Nu är det dags att lämna Wellington och åka ombord på färjan som tar dig över till sydön. Turen över Cook Strait och genom Marlborough Sounds är en av de mest natursköna färjeturerna i världen, så fram med kameran och njut! Färjan tar ca tre timmar och inkluderar höjdpunkter som Red Rocks sälkoloni, Tory Channel och Cooks Lockout. Den pittoreska kuststaden Picton välkomnar dig sedan till sydön!

Från Picton är det en liten kort körning till Nya Zeelands soligaste område, Blenheim. Här väntar vingårdar och kustliv i Blenheim och dess fina gemytliga vingårdar. Eftersom många konsthantverkare har slagit sig ner här kan du också titta in i ateljéerna hos bland annat glasblåsare och keramiker. Kanske läge att köpa med någon souvenir? Ta också gärna tillfället i akt och provsmaka några av de goda viner som produceras på de ca 40 vingårdar som finns i området. Nya Zeelands vin är väl ansett och landet exporterar allt mer vin till Sverige. Egentligen är det för kallt för att odla vin här i trakterna runt Blenheim, men de många soltimmarna gör det omöjliga möjligt. Just detta svala men soliga klimat tillför vinet en överraskande intensitet i doft och smak. Speciellt populära är viner av druvan Sauvignon Blanc.

Blenheim – Nelson (körning: 114 km och 1,5 timmar)

Nelson är en liten vacker juvel som ligger i närheten av en av Nya Zeelands absolut finaste nationalparker, Abel Tasman Nationalpark. Det är drygt 1 timmes körning från Nelson till parken och det är en av höjdpunkterna och ”must do” när ni är här. Abel Tasman National Park (etablerat 1942) är känd för sina gyllene stränder, skulpterade granitklippor och världsberömda Abel Tasman Coast Track. Den har också ett milt klimat och är ett bra ställe att besöka när som helst på året. Här finns mycket att göra, det mest populära är dock att vandra och kombinera detta med att paddla kajak. En fantastisk dagstur som kommer vara en av höjdpunkterna på resan. Det finns två vandringsleder som är populära, dels inland track som går inne i skog och bush och den andra heter coast track och som namnet säger, så går denna utmed kustbandet.

 

Nelson – Greymouth (körning: 309 km och 3,50 timmar)

Dags att köra söderut och på vägen till västkusten kommer du färdas uppför Moutueka River Valley på en vacker slingrande väg som tar dig förbi magiska landskap och små orter. Vaska guld i Lyell Creek innan du navigerar dig vidare längs med kusten. Vägen till Greymouth slingrar sig utmed kusten och ger en spektakulär utsikt över vilda stränder och stormiga Tasmanhavet. Punakaiki är känd för sina pannkaksformade klippformationer.

Greymouth har en lång guldgruvehistoria bakom sig. Det är den största staden på västkusten och är känd för sitt enorma kustlandskap. Här finns det bryggerier och även en kåkstad söder om Greymouth som är rekonstruerad från 1880-talets guldrush och en stor familjeunderhållning.

Greymouth – Franz Josef Glacier (körning : 197 km och 2,36 timmar)

Dags att lämna Greymouth och kör söderut mot Franz Josef Glacier, men först tipsar vi om att göra stopp i den fina lilla orten Hokitika – som har rykte om sig att vara den mest vänliga och välkomnande staden på västkusten! Här kan man bland annat se hur den nyzeeländska gröna jaden behandlas och skulpteras. Här kan man också göra en häftig vandring genom skogen högt uppe bland träden på specialbyggda gångvägar – så kallad West Coast Tops Walk. Bra att ni har gott om tid på er här i Hokitika före resan fortsätter neråt Sydön.

Efter ca 2 timmars ytterligare körning kommer ni fram till glaciärområdet som tillhör ett ”must see and do” här på Sydön. Här ska ni passa på och göra glaciärvandringar på Franz Josef Glacier eller följa med guidade vandringar, eller varför inte se glaciären högt ovanifrån – från en helikopter?

I närheten av Franz Josef Glacier ligger också den andra kända glaciären, Fox Glacier, uppkallad efter en tidig Nya Zeelands premiärminister, William Fox.

Franz Josef & Fox Glacier – Queenstown (körning : 330 km och 4 timmar)

Njut av de vackra vattenfallen och flodlandskapen nu när du lämnar kusten och kör genom Haast Pass. Vägen slingrar sig genom nationalparken och vegetationen blir nu glesare och glesare. Snart närmar ni er de otroligt fina sjöarna, Wanaka och Hawea som båda bidrar till den vackra natursköna resan. Dessa vackra sjöar har också fått vara motiv på oändligt många fotograferingar, då de ligger helt stilla och spegelblanka och man knappt kan se vad som är äkta och vad som speglas! Kör över Crown Range Road som är den kortaste vägen till Queenstown och här är utsikten fantastisk! Vingårdarna i Gibbston området och bungy hoppare på Kawarau River Bridge är fina distraktioner på vägen.

Utflykter och upplevelser

Nya Zeeland är vandrarens paradis. Här finns det en mängd olika vandringsleder av olika svårighetsgrader. Helt underbart landskap, med berg, floder, vulkaner, sjöar och med fördel går det att kombinera med helikopterfärd upp till toppen. Missa inte en dags vandring eller kanske ett par dagars upplevelser till fots igenom fantastisk natur.

En ö som ligger ca 1 timmes körning från Wellington och vidare med båt från Paraparaumu till Kapiti Island. Ön är ett naturreservat och man kan antingen åka över dagen eller stanna över natt. Ön är hem åt 1200 kiwifåglar och eftersom dessa endast är aktiva om natten är det på nattvandringen som det är störst chans att få syn på dessa fåglar. 2 dagars tur inkl. övernattning är den mest populära turen hit eftersom många besökare är ivriga att få se kiwifågeln. 2 dagars tur inkluderar:

 • Färjetransport t/r till Rangatrira
 • Introduktion till ön
 • Alla måltider (middag, frukost och lunch – förutom lunch dag 1 som du tar med dig på egen hand)
 • Nattvandring med guide för att spana efter kiwifåglar
 • God chans att se många andra unika för Nya Zeeland fågelarter såsom Takahe, Kaka, Weka, Tieka, Kereru, Kokako, Hihi, Toutouwai med flera
 

Följ med på cykel till ett av Nya Zeelands mest kända vindistrikt, Martinborough. Man cyklar i liten grupp och tillsammans med guiden får en fin introduktion till vinproduktion och det ingår även vinprovning i denna tur, samt cykelutrustning.

En resa till Nya Zeeland är inte komplett förrän ni varit på detta museum. Lär dig om Maori kulturen, historien och dess kost.

På med ett par riktigt bra vandringskängor och förbered dig för att gå en heldags vandring med kunnig guide längs en av de mest välkända endags vandringar på Nya Zeeland. Vandringen är klassad som avancerad vandring.

Milford Track är Nya Zeelands mest kända vandringsled, belägen på Sydön. Den börjar vid sjön Te Anau, slutar vid Milford Sound och är 53,5 km lång. Lätt till medelsvår vandring.

En av Nya Zeelands mest spektakulära vandringar längs med kusten. Den börjar i Stony Bay och avslutas i Flechers Bay, går att gå omvänt. Under vandringen som tar ca sju timmar totalt kommer ni att se vackra stränder, fantastiska vikar och njuta av den underbara naturen.

Känd som en av Nya Zeelands främsta sevärdheter skapad av naturen själv. Promenera och åk båt genom grottan medan ni lyssnar till den kunniga guiden. Turen tar ca 1 timma. Dessa grottor ligger några timmar söder om Auckland och är ett perfekt stopp på vägen till Rotorua om man kommer ifrån Auckland. Reser man från Coromandel blir det en liten omväg men fungerar fint ändå. Här kan man välja på många olika upplevelser. Allt ifrån en lugn båttur inne i grottan till att hoppa i en våtdräkt och forsa fram med hjälp av svarta gummiringar. Man kan även sänkas ner djupt i grottan med hjälp av linor och sedan vandra upp igenom grottan till toppen. Finns olika prisnivåer beroende på vilken upplevelse man är sugen att testa på.

Lord of the Rings  - på hästryggen! Mycket häftig känsla att rida mitt i den vilda naturen till The Misty Mountains. Här uppifrån hästryggen får du uppleva inspelningsplatserna för Sagan om Ringen! Denna 1.5 timmes ridtur tar dig genom den gyllene skogen till Lothlorien, passerar Amon Hen, och vidare på leden till Golden Mile varifrån utsikten över den mäktiga toppen av Methedras är hisnande. Förmodligen den mest natursköna ridvägen i världen och ett måste för dig som är ett ”sagan om ringen” fan. Denna tur passar alla oavsett ridvana och turen går i lugn takt och är en tur för att njuta av naturen och omgivningarna. Transfer t/r ingår. Pris ca 1 340 kr

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

782d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

823d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

815d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

823d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

631d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

555d