Privatflyg & Segling

Seglingsupplevelse i Kroatien. Resa på 8 dagar. Privatflyg & Segling när det är som bäst!

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Lyxig resa till Kroatien med privatflyg & segling

Segla i Kroatien med skeppare och värd. En njutningsfull och bekväm semester där du är gäst ombord. Besättningen lagar mat, guidar till gömda paradisvikar, rekommenderar restauranger och seglar båten medan du njuter!

Fr. 48 500 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Privatflyg till Split tur och retur
Bagage att checka in
Egen incheckningslounge
Snacks, champagne och godsaker ombord
Transfers till och från båten
Skeppare och välutbildad besättning på båten
Koj i dubbelhytt
Frukost, Lunch och dryck på båten ingår
Sängkläder och handduk
Alla hamnomkostnader ingår
100% klimatkompenserad resa
Avgång lördagar

Prisexempel

Komplett resa med privatflyg (baserat på 8 gäster), flygresa från Sverige till Split tur och retur, transfers, en veckas komplett segling i Kroatien med besättning och halvpension.

Fr. 48 500 SEK

En lyxig resa med privatflyg & Segling för er som vill resa ”Corona säkert” , med hög bekvämlighet och älskar att segla!

 

Om flygresan

Ni flyger tryggt och säkert med eget privatflyg, från Sverige till Split. Ombord är det max 2-3 i besättning förutom ert eget sällskap, så mer coronasäker flygresa är svår att hitta. Ombord skäms ni bort med champagne, viner, öl, snittar, sallader och andra godsaker, ni kan själva lägga in önskemål om vad ni önskar få serverat.

Några absoluta fördelar är:

  • Inga köer till incheckning då ni får en egen incheckningslounge
  • Social distans, då det bara är ni i ert sällskap som flyger tillsammans
  • Låg eller nästan obefintlig risk till ”avbokat flyg” då det är bokat speciellt för er med egen flygkapten
  • Direktflyg (ni slipper långa tider på en flygplats och byte av flygplan)
  • Bagaget ser ni när det lastas ombord, även golfbagar tar ni med utan extra kostnad

 

Om seglingen

Nu väntar en härlig seglingsvecka i ljuvliga Kroatien med skeppare och värd ombord.

Under en seglingsresa på våra båtar får du uppleva segling när det är som bäst, helt utan bekymmer. Ombord på båten är du i trygga händer hos besättningen. De lagar mat, guidar till gömda paradisvikar, rekommenderar restauranger och seglar båten medan du bara kan njuta. Ni äter frukost och lunch på båten medan middag äts på restaurang. Det finns inga måsten på segelbåten, för din del är det bara att koppla av och åka med, men självklart kan du delta i seglingen hur mycket du vill. Kombinationen av att bli omhändertagen av besättningen samtidigt som du får besöka nya resmål varje dag, gör det till en semester du sent kommer att glömma.

 

Så här kan en dag se ut…

En vanlig dag på båten börjar ofta med ett härligt morgondopp. Under tiden förbereder er värd frukostbuffén. Efter att alla ätit sig mätta och belåtna bär det av ut till havs för att segla vidare mot dagens destination. Medan vi seglar till nästa mål hinner du sola, bada, läsa bok eller bara njuta av omgivningen. När det närmar sig lunch doftar det gott nerifrån köket. Lunchen avnjuts ofta i en turkos vik följt av bad från båten. Efter lunchen tar ni er vidare till den hamn, vik eller kanske stad där ni spenderar natten. På kvällen får ni en chans att testa på det lokala köket. Avsluta kvällen på en lokal bar innan ni låter havet vagga er till sömns i båten.

Middag på kvällarna
Reseförsäkring
Avbeställningsförsäkring

Önskar ni privatflyg till andra delar av Europa så kan vi assistera er med detta tack vare ett mycket bra samarbete vi har med våra partners som tillhandahåller privatflyg och besättning.
Önskar ni andra typer av seglingar, kanske i Karibien? Vi har ett stort utbud av seglingsresor tack vare ett nära samarbete med vårt systerbolag, More Sailing.

Clouds

26°
28°
18°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Under en seglingsvecka med More Sailing får du uppleva många sidor av Kroatien, vacker natur, byar som är över tusen år gamla, lugna vikar och pulserande sommarparadis. Allt detta tillsammans med en rejäl dos av sol, bad och segling.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

775d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

767d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d