Julresa för familj till Maldiverna

Lyxigt och Prisvärt! Boende 8 nätter på vackra Olhuveli Beach Resort i rymlig beachvilla med pool.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Favoritresa till Maldiverna

På South Male med speedbåtsavstånd från Male ligger Olhuveli Beach Resort. Några steg från den kritvita stranden och det turkosblå havet erbjuder Olhuveli Beach Resort sina gäster en smak av paradiset. Välj mellan boende i rymliga nyrenoverade beachvillor eller vattenvillor på pålar.

Fr. 30 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass inkl flygskatter
Incheckat bagage samt måltider ombord
8 nätter i en egen poolvilla på stranden
Motorbåtsresa till/från Male – Olhuveli Beach Resort
Helpension under hela vistelsen, frukost, middag och luncher
37% rabatt avdraget på priset
Resperiod: 17 dec till 26 dec
Mötesassistans på flygplatsen på Male
Lån av kajak, standup paddle och andra vattensportsaktiviteter, 1h per dag
Spa credit på 100 USD per rum (minimum 5 nätter)
En utflykt ingår av dessa två: ”Snorkling safari” eller ”local island experience”

Prisexempel

Priset är per person baserat på familj med två vuxna och två barn under 12 år som reser tillsammans och delar villa. Totalt pris för familjen från 124 000kr

Fr. 30 990 SEK

Lyxigt och Prisvärt! Varm atmosfär och god mat. Välkomna till Maldiverna och boende i rymlig poolvilla på vackra Olhuveli Beach Resort!

 

Maldiverna

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

 

Full service redan vid ankomst

Redan när ni klivit av planet och hämtat ert bagage, väntar vår agent på er på flygplatsen och därifrån reser ni med speedbåt/motorbåt över till en av Maldivernas charmiga resorts, Olhuveli Beach Resort.

Detta är ett all inclusive resort som innebär att allt ingår redan i slutpriset vilket även inkluderar flygbiljett, skatter, inrikesresa med båt, green tax (som är obligatorisk) och boendet.

Välj mellan boende i beachvillor, vattenvillor eller kanske boende i en av deras två presidentsviter som passar utmärkt till det större sällskapet. Här finns totalt 225 villor och alla är byggda med fokus på lugn atmosfär och med hög komfort.

 

Restauranger

Utbudet av restauranger är stort på Olhuveli Beach Resort and Spa och erbjuder nyfångad fisk, delikat seafood, och både internationella måltider såväl som maldivianska smaker.

Från en lättare lunch på stranden till en alfresco middag och varför inte en middag för två under stjärnorna?

Allt är möjligt här på Olhuveli Beach Resort. 5 middagsmöjligheter och 2 barer finns att välja bland såväl som middag i din egna villa.

Om Olhuveli Beach Resort

På South Male med speedbåtsavstånd från Male ligger Olhuveli Beach Resort. Några steg från den kritvita stranden och det turkosblå havet erbjuder Olhuveli Beach Resort sina gäster en smak av paradiset. Välj mellan boende i beachvillor, vattenvillor eller kanske boende i en av deras två presidentsviter som passar utmärkt till det större sällskapet. Här finns totalt 225 villor och alla är byggda med fokus på lugn atmosfär och med hög komfort.

 

Vad kan man göra?

Utbudet av restauranger är stort på Olhuveli Beach Resort and Spa och erbjuder nyfångad fisk, delikat seafood, och både internationella måltider såväl som maldivianska smaker. Från en lättare lunch på stranden till en alfresco middag och varför inte en middag för två under stjärnorna? Allt är möjligt här på Olhuveli Beach Resort. 5 middagsmöjligheter och 2 barer finns att välja bland såväl som middag i din egna villa.

Ert äventyr börjar redan från Malé flygplats med en speedbåtsresa till Olhuveli Beach Resort. Vid ankomst till resorten finns det gott om tid att installera er i den egna villan, och packa upp innan en god drink väntar på er i baren. Vill ni vara aktiva på resorten kan ni göra olika utflykter bland annat:

  • Fisketur
  • Kajakpaddling
  • Dykning
  • Snorkling
  • Surfing/boogie boarding
  • Vattenskidor
  • Vindsurfing

 

SPA

Denna resort har fullständigt SPA – som heter Sun SPA där man kan njuta av alla olika behandlingar, allt från ansiktsbehandling till helkroppsbehandling. Vill ni även njuta av Ayurvediska behandlingar och hydroterapi går det också bra. Här finns också bubbelpool.

 

Restaurangutbud

De olika restaurangerna som finns att välja bland är:

Sunset Restaurant som specialiserat sig på asiatisk måltid, serverar frukost, lunch och middag. Här får man vacker utsikt över havet och man kan sitta utomhus eller inomhus. 

Lagoon Restaurant specialiserar sig på internationell gastronomi och serverar lunch och middag.

The Four Spices serverar olika maträtter och frukost samt middag. 

Island Pizza serverar som namnet låter, pizza, öppet alla dagar. 

The Plankton Grill ligger på stranden och serverar lokala rätter, bara middag.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna består av 26 atoller – ögrupper och mer än 1100 öar och en mängd resorts så valet kan vara svårt. Kontakta oss så du är säker på att få ett boende som passar dig och ditt sällskap.

Rain

29°
29°
28°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

775d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

767d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d