Nyårsresa till Maldiverna

Välkomna till Meedhupparu Island Resort i Raa Atoll. Här bor ni i en lyxig Sunset Beach Villa.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Snorkelparadis Maldiverna OBS familjeresa inkl flygbiljetter!

Meedhupparu Island Resort är en grön och frodig ö i norra Maldiverna, Runt ön ligger ett fantastiskt husrev och området är extra populärt för gäster som gillar just snorkling och dykning. OBS familjeresa för 2 vuxna och 2 barn u 12 år.

Fr. 150 000 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass för familj två vuxna och två barn
Flygskatter, bagage att checka in och måltider ombord
Boende 10 nätter i Sunset Deluxe Beach Villa
Inrikesflyg och motorbåtsresa till resorten
Mötesassistans på flygplatsen på Male
Premium All Inclusive ingår
Nyårsmiddag ingår för familjen (obligatoriskt)
Green tax
2 utflykter, en delfintur och en solnedgångsbåttur
Daglig påfyllnad av minibaren
Gratis Wi-Fi
Gratis snorkelutrustning
Klimatkompenserad resa samt Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Prisexempel för familj med två barn under 12 år och två vuxna, resa över nyår och bo i en Sunset Deluxe Beach Villa med all inclusive 10 nätter.

Fr. 150 000 SEK

Beskrivning av resa

Välkomna till Meedhupparu Island resort i Raa atoll i norra Maldiverna. 

 

Snorkelparadis på Maldiverna

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

 

Meedhupparu island resort

Ni bor 10 nätter på den omtyckta och prisvärda resorten som ligger norr om Male i Raa Atoll. Inrikesflyg och motorbåtsresa ingår i priset också.

Dykare och snorklare älskar denna ö som har ett väldigt fint husrev och många dykplatser av toppklass i direkt närhet.

Boendet som erbjuds är både på stranden och på pålar i lagunen och hotellets gäster brukar mestadels bestå av vuxna par, singlar eller mindre sällskap.

 

Boendet som erbjuds är både på stranden och på pålar i lagunen. Välj mellan Deluxe Beach Villor, Sunset Deluxe Beach Villor eller Honeymoon villan. Ni kan även på i vattenvilla eller en kombination av beachvilla med vattenvilla.

Utöver dykning och snorkling finns även Stand Up Paddle Boards och kajaker samt gym och Spa.

Beach Villas och Deluxe Beach Villas ligger mot havet och har en terrass med sittgrupp och solstolar i sanden.

 

I alla rum/lägenheter:

  • Luftkonditionering
  • Terrass
  • Flat screen-tv med satellitkanaler
  • Kassafack
  • Minibar med alkoholfria drycker och vatten (påfylls dagligen)
  • Kaffe och te (vattenkokare)
  • Utedusch

 

All Inclusive

All Inclusive – paketet inkluderar tre måltider om dagen, dryck i baren och minibaren och 2 utflykter under er vistelse. Här finns flera restauranger att välj på: Jaafaiy Main Restaurant | Sufura | Café Mass | Thavaa | Halaboli Main Bar | Sunset Bar | Albino | Pool Ba

Aktiviteter

Det finns ett stort utbud av aktiviteter. Kajak, stand-up paddle board ingår.

Ni kan även prova på vattensporter som parasailing, vattenskidor, kiteboard och vattenskoter, samtliga mot avgift.

Hotellet anordnar även delfintur och solnedgångstur.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det går smidigt att uppgradera sista nätterna till grann resorten Heritance Aarah om ni vill kombinera denna upplevelse med en 5-stjärnig resort några nätter.

Rain

29°
30°
28°

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Resor till Maldiverna

Upptäck din egen paradisö på resan till Maldiverna med fokus på att njuta!

Resor till Maldiverna är något som vi på Hummingbird Lifestyle Travel är experter på.

Om du väljer att resa till Maldiverna, kan vi lova en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke.

Drömresemål nummer 1

Ett av de vanligaste svaren på frågan om någons drömresmål, är just Maldiverna. För oss på Hummingbird är detta inte särskilt överraskande, då en Maldiverna resa innebär allt man kan önska sig för en sol-och badsemester i världsklass, med fantastiska stränder och de bästa bad man kan tänka sig. Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig, elegant och naturnära miljö där man verkligen känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort.

Bröllopsresor

Planerar ni en romantisk bröllopsresa till Maldiverna har vi ett stort urval av de mest romantiska öarna och med middag på stranden för två, champagne vid ankomst och kanske en romantisk undervattenupplevelse.

På dessa exotiska resmål har du alltid en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader, vilket får vilken badkruka som helst att skingra sina tvivel! Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter. Dykentusiaster från när och fjärran söker sig gärna hit för färggranna och fascinerande upptäckter under ytan.

Ö-riket Maldiverna

består totalt av 1190 öar, likt ett pärlband, och är bebodda på endast 202, varav bara 87 av dessa har turister. Utöver markvegetation och härliga palmer, är öarna väldigt platta och reser sig inte högre än 2 meter över vattennivån.

Flygdestinationen är Male flygplats som ligger på en egen ö. Härifrån fortsätter äventyret men en lokal Dhoni (en något långsammare motorbåt), en modern ”speedboat” eller kanske en flygresa med ett klassiskt ”Seaplane”. Sen är du framme på din paradisö och semesternjutningen kan börja på allvar!

Varför är prisskillnaderna så stora?

Enklaste svaret är att man verkligen här på Maldiverna får vad man betalar för. Maldivernas olika resort består av One Island One Resort. dvs man bor på en ö på en resort. Vissa resorts har mycket fint husrev, som Angsana Ihuru . En annan populär resa med gratis uppgradering till Oceanvilla är Heritance Aarah. Priset varierar också på hur stor ön är och hur isolerat läge ön har. Är det en finare All Inclusive som ingår eller enklare variant med buffe middagar? Är boendet på stranden i en strandvilla eller på pålar ute i vattnet? Ingår sjöflyg eller räcker det med en kortare motorbåtsresa? Ja detta är svaret på varför priserna varierar oändligt på resor till Maldiverna.

Fakta om Resor till Maldiverna
Valuta

Rufyia (MVR). USD, Euro på hotellöarna.

Klimat

Varmt hela året med dagstemperaturer 28-31 grader. Minst nederbörd dec-mars. Vattentemperatur 28-30 grader.

Visum

Erhålles vid ankomst för nordiska medborgare.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

696d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

737d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

729d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

737d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

545d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

469d