Nya Zeeland & Fiji

Nya Zeeland med hyrbil på 2 veckor kombinerat med avkopplande lyxiga dagar på Fiji, totalt 18 dagar.

Fr. 57 900 SEK

Flygresa till Nya Zeeland inklusive hyrbil under hela vistelsen med 12 övernattningar samt färjebiljett. Ingår även 5 nätter på Fiji inklusive båtresa tur och retur samt härligt boende på vackra Matamanoa Island. Komplett resa på 3 veckor inklusive flyg.
Resebeskrivning

Fantastiska Nya Zeeland med hyrbil under 2 veckor kombinerat med avkopplande lyxiga dagar på Fiji.

Nya Zeeland & Fiji

Ni flyger till Auckland där hyrbilen väntar på er. Ni har förbokade hotell under hela vistelsen, med lagom mycket körning per dag och med hotell som är av turistklass men som lätt går att uppgradera till annat boende om man så önskar. Efter 2 veckors rundresa på Nya Zeeland väntar sköna dagar på underbara Fijiöarna.

Se detta som ett förslag och en mycket bra utgångspunkt för vad en resa på 2 veckor till Nya Zeeland kan kosta och hur den kan läggas upp. Går självklart att ändra precis som man vill.

Efter bilresan på Nya Zeeland flyger ni över till Fiji som ligger i Söderhavet och där väntar både privat transfer och 5 nätter på en tropisk resort – bättre avslut på Nya Zeeland drömresan går väl inte att få.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Nya Zeeland och Fiji tur och retur i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Resa till Fiji flygbiljett med bagage inkluderat
 • Hyrbil under hela vistelsen (levereras till hotellet i Auckland) med full försäkring, obegränsad körning, inkl. envägshyra Auckland-Christchurch
 • Färjebiljett för passagerare och för hyrbilen, från Wellington till Picton enkel väg
 • 12 nätter på väl utvalda hotell
 • 5 nätter på Matamanoa hotell med frukost på Fiji i bungalow
 • Transfer med båt från Nadi Airport till Matamanoa Resort tur och retur
 • Meet and Greet på Fiji av vår samarbetspartner
 • Komplett resa med transfers, boende och turer
 • Klimatkompenserad 100%

 • Hyrbil och hotell ingår
 • Maorikultur och sprutande gejsrar i Rotorua
 • Kultur, shopping och nöjen i huvudstaden Wellington
 • Vacker färjeöverfart från Wellington till Picton (Nordön till Sydön)
 • Vandring i Abel Tasman National Park
 • Kaikoura valskådning
 • Vingårdarna i Blenheim
 • Christchurch med möjlighet till simma med delfiner
 • Fiji upplevelse med övernattning och frukost

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det finns många olika reseförslag och ideer till hur man kan uppleva Nya Zeeland. Resan går att göra om och ändra beroende på ressällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Milford cruise

Utflykt från Queenstown till Milford sound. Ni blir upphämtade på hotellet och kommer få ta en buss som tar er 3,5 timme till Milford Sound. Bussen tar vägen längs sjön Wakatipu och kommer stanna flertalet gånger på vackra platser där ni kommer få möjlighet att ta en liten promenad och fota den vackra naturen. Vägen går längst snötäckta berg som störtar brant ned i bråddjupa fjordar. Att köra längs den spegelblanka fjorden Milford Sound sägs vara en av de vackraste alpina bilupplevelserna i världen. Väl på plats i Milford Sound kommer ni få stiga på en båt som tar er ut i fjorden omringade av vackra klippor och vattenfall. Naturen här är magisk och man får inte nog av det. Kanske kommer ni ha möjlighet att se delfiner, sälar och pingviner. Efter båtturen tar ett flyg er tillbaka till Queenstown.

Läs mer

Cruise & Rainforest walk

Ett äventyr där ni kommer ta en båt ut på sjön och vidare till regnskogen. När ni kliver av båten och går in i regnskogen är det som att ni kliver in i en annan värld. Detta är västkustens äldsta regnskog och här finns ett väldigt rikt fågelliv, och de är väldigt nyfikna små varelser. Turen är 2-3 timmar och det ingår transfer från hotellet samt varm dryck ombord på båten.

Läs mer

Hobbiton Movie set

Hobbiton, där Sagan om ringer spelades in är ett äventyr du inte får missa. Här kan du ta en guidad tur och njuta av den vackra naturen, se scener där Sagan om ringer spelades in och gå in i de mysiga hobbithålorna. Detta får man inte missa när man är i Nya Zeeland.

Läs mer

Tamaki Maori Village

En kväll med Maorikultur. En kväll där du får uppleva det riktiga Nya Zeeland. Här kommer ni få avnjuta en 3-rätters middag medan människor inom Maorikulturen sjunger sånger på Maori, dansar och underhåller på ett tradionellt vis. En kväll som är mycket uppskattad av många resenärer. 

Läs mer

Tongariro Alpine Crossing

En väldigt vacker vandring i Tongariro National Park, Tongariro Alpine Crossing. Den guidade Vandringen är 19km lång och ni kommer älska den underbara naturen med bergstoppar, vulkaner och kristallblå sjöar. 

Läs mer

Kayak, seals & cruise

Dagen börjar med en guidad kajaktur ut på havet bland den vackra naturen, du ska sedan få ta en båt norr ut till Anchorage där du ska få ta en fin vandring, antingen Cleopatra's Pool eller Pitt Head Loop Track. Båten tar dig sedan tillbaka till Kaiteriteri igen. Detta är en heldagstur där du kommer få njuta av det bästa naturen har att erbjuda och eventuellt även ha chans att träffa på sälar och delfiner. 

Läs mer

The Full Monty

En tur där du kommer att få åka ut med en båt och uppleva den 12km långa kuststräckan full med långa vita stränder och vackra klippor. Här kommer du få se Lonely Bay, Cooks Beach, Hahei och den kända Cathedral Cove där Prince Caspian (Chronicles of Narnia) spelades in. Du kommer åka igenom Te Whanganui-A-Hei marinreservat. Här finns ett rikt djurliv med fåglar, delfiner, valar och sälar. Du kommer under hela turen ha en guide som berättar om allt ni ser längst den vackra båtturen. 

Läs mer

Vinprovning i Blenheim

En härlig vinprovning i Blenheim. Du börjar dagen med en guidad vinprovning där ni kommer att besöka 3 vingårdar. På eftermiddagen kommer du att få cykla på egen hand med en karta och besöka de vingårdar du känner för. Guiden kommer gå igenom kartan och visa vart de härliga lunchställena finns och vilka vingårdar som du bör besöka. 

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Norr till Söder
Upplevelseresa
Gruppresa

Nya Zeelands Pärlor med guide

Guidad resa med härligt och äventyrligt innehåll, genuint och äkta med stor flexibilitet.

Fr. 68 550 SEK
Norr till Söder
Upplevelseresa
Hyrbil & Hotell

Roadtrip på Nya Zeeland

En resa med 20 övernattningar på mysiga hotell och lodger. Ni kör med hyrbil i eget tempo längst det vackra landskapet.

Fr. 64 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!