Drömresa till Marigot Bay

14 nätters resa till Karibien med boende på Marigot Bay Resort och flyg ingår samt transfers.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Specialresa baserad på 14 nätter där vi just nu erbjuder 50% rabatt på boendet för resa fram till och med december 2022.

Unikt beläget i ett fantastiskt och avskilt område på ön, hittar du vår St Lucia Resort som endast är tillgänglig med båt. Marigot Beach Club and Dive Resort ligger inbäddat i frodig tropisk regnskog med utsikt över en av de vackraste och exotiska vikarna i världen.

Fr. 22 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till St Lucia tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
14 nätter i en Beachfront Studio
50% rabatt för resor fram till 14 december 2021
45% rabatt för resor från 15 december 2021 till 14 december 2022
Flygplats transfer tur och retur
Generös frukostbuffe dagligen ingår
10% service charge och 7% skatt ingår
Wi-Fi ingår
Gratis färja från hamnen till resorten
Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Priset är ett frånpris baserat på del i dubbelrum och gäller resa fram till 14 dec samt från 16 april till 14 december 2022.
Högsäsongstillägg: 400kr per natt för er som ser fram emot jul- och nyårsresan.

Fr. 22 990 SEK

Marigot Beach Club and Dive Resort

Unikt beläget i ett fantastiskt och avskilt område på ön, hittar du vår St Lucia Resort som endast är tillgänglig med båt. Marigot Beach Club and Dive Resort ligger inbäddat i frodig tropisk regnskog med utsikt över en av de vackraste och exotiska vikarna i världen.

Välkommen till ön i Karibien som är känd för sina ’sockertoppar’, de två Pitonerna.

På den nordvästra delen av ön St Lucia, finns de finaste sandstränderna. Räkna annars med att få uppleva fantastisk tropisk natur med inslag av regnskog, drive-in vulkan och den vackra naturhamnen Marigot Bay.

Språket på St Lucia är franskbaserat med inslag av engelska och afrikanska ord.

Besök gärna huvudstaden Castries, som är en livlig karibisk stad med mycket att erbjuda. Marknader med mängder av frukt och grönt, ett härlig folkliv och intressanta sevärdheter.

Ett bra sätt att se ön är att färdas med båt utmed kuststräckorna och skåda vackra berg, regnskogar och stränder.

 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Går fint att kombinera fler öar i Karibien för att ni ska få ännu fler olika upplevelser på en och samma resa. Vi skräddarsyr alla resor så återkom till oss med information om budget och intressen så sammanställer vi en fin resa åt er.

Rain

27°
27°
25°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Denna kompletta heldagstur i liten grupp tar dig runt till de främsta sevärdheterna på St Lucia. Turen börjar med att ta er upp till Tet Paul Nature Trail för att få en utmärkt vy över de kända sockertopparna, The Pitons. Fler sevärdheter idag är "drive in vulkanen", vattenfall, botanisk trädgård och fiskebyar.

En fantastisk rundtur på ön St Lucia. Vi får chansen att besöka Marigot Bay, the Governor General Mansion, the Sulphur Springs och kanske hinns det med ett besök till öns största bananplantage. Transfer till och från hotellet ingår.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

774d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

766d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d