Lyxig resa till St Lucia

Lyxig resa på tu man hand till St Lucia i Karibien, med 8 nätters boende på vackra Jade Mountain.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Romantiskt och underbart! Bästa bröllopsresan väntar på er med 8 nätters lyx och flärd.

Den tropiska regnskogen, de härliga stränderna, vulkanen och två egna ”sockertoppar”, är lite av det som präglar ön St. Lucia i Karibien. Med sin frodiga och tropiska regnskog, utmärker sig St. Lucia från en del andra öar i området och kan även ståta med sin egen vulkan, vars inre man kan beskåda.

Fr. 63 200 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till St Lucia tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
8 nätter i Sky Jacuzzi Suite
Flygplats transfer tur och retur
Generös frukost a la carte
En flaska vin på rummet
Välkomstdrink samt Te, kaffe, vatten på rummet
Solstolar och kajak och paddleboard att låna
Fri tillgång till gym
Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Priset är ett frånpris baserat på del i dubbelrum. Beställ gratis offert på just din resa redan idag.

Fr. 63 200 SEK

Lyxig resa på tu man hand till St Lucia i Karibien, med 8 nätters boende på vackra Jade Mountain.

 

St Lucia

Den tropiska regnskogen, de härliga stränderna, vulkanen och två egna ”sockertoppar”, är lite av det som präglar ön St. Lucia i Karibien.

Med sin frodiga och tropiska regnskog, utmärker sig St. Lucia från en del andra öar i området och kan även ståta med sin egen vulkan, vars inre man dessutom kan beskåda.

 

Hotell Jade Mountain

Majestätiskt reser sig Jade Mountain Resort ovanför den underbara stranden Anse Chastanet på St. Lucias sydvästra kust.

Här samsas naturen och det fantastiska hotellet i en skön harmoni där allt smälter samman. Jade Mountain utmärker sig för sin djärva arkitektur där arkitekten och ägaren Nick Troubetzkov har tagit ut svängarna med att skapa denna fascinerande, vackra resort med enskilda broar som leder till den exceptionella infinitypoolen och där robusta stenkolonner som reser sig mot skyn.

 

Total harmoni

Det här är ett exceptionellt fint boende som ger varje rum en privat sfär, individuella profil och där harmoni och balans råder.

För Jade Mountains välgörande helhetsupplevelses skull, finner du ingen TV, radio eller telefon på rummen och mobilen förväntas vara påslagen utan ringsignal i allmänna utrymmen och hotellområdet.

Här ska du absolut bo om du söker något alldeles extra i hotellväg, där harmoni och balans råder!

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Går fint att kombinera fler öar i Karibien för att ni ska få ännu fler olika upplevelser på en och samma resa. Vi skräddarsyr alla resor så återkom till oss med information om budget och intressen så sammanställer vi en fin resa åt er.

Rain

27°
28°
26°

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Utflykter och upplevelser

Denna kompletta heldagstur i liten grupp tar dig runt till de främsta sevärdheterna på St Lucia. Turen börjar med att ta er upp till Tet Paul Nature Trail för att få en utmärkt vy över de kända sockertopparna, The Pitons. Fler sevärdheter idag är "drive in vulkanen", vattenfall, botanisk trädgård och fiskebyar.

Är du morgonpigg? Då har du tillfället att göra en fantastisk vandring upp till toppen (798 meter) av Gros Piton. Som belöning får du en fantastisk panorama utsikt över de vackra öarna i Karibien. En guide följer med och berättar om naturen och vad ni ser längs med vandringen upp till toppen.

En fantastisk rundtur på ön St Lucia. Vi får chansen att besöka Marigot Bay, the Governor General Mansion, the Sulphur Springs och kanske hinns det med ett besök till öns största bananplantage. Transfer till och från hotellet ingår.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

865d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

905d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

897d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

906d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

713d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

637d