Kryssning Tahiti till Hawaii

Fantastisk kryssning från Tahiti till Hawaii's magiska ö-värld. Helpension och dryckespaket ingår.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Kryssa från Franska Polynesien och Tahiti till Hawaiis magiska ö-värld.

Drömkryssning full med naturupplevelser från Tahiti till Hawaii. 14 dagar, 9 stopp på Norwegian Jewel. Flyg, hotell, kryssning med helpension och dryckespaket.

Fr. 67 500 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Tahiti och hem från Hawaii i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
2 hotellnätter Tahiti
Kryssning 14 dagar
Helpension med dryckespaketet
Wi-Fi
Dricks till personal
Klimatkompenserad resa till 100%
Trygghetsgaranti ingår
Skräddarsydd resa

Prisexempel

Priset är per person och avser 2 vuxna i del av hytt och är ett frånpris baserat på kryssning med balkonghytt i april.
Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Fr. 67 500 SEK

Norwegian Cruise Line – Informellt, flexibelt, aktivitetsfyllt

 

Vill du resa avslappnat, informellt och flexibelt utan dress code? Kryssa med NCL från Tahiti till Hawaiis magiska ö-värld.

 

14 dagar. 9 hamnar. 1 Fantastisk semester.

Resan börjar i Papeete, Tahiti där ni startar semester med 2 övernattningar på hotell innan kryssningen.

Glöm inte att handla svarta pärlor, vanilj och allt Tahitian på Le Marché, den livliga centrummarknaden innan ni går ombord på skeppet.

Efter Tahiti kommer ni göra stopp på ytterligare 4 fantastiska öar i Söderhavet innan ni efter några dagar till havs når Hawaiis otroliga ö-liv.

Se taggiga toppar som bakgrund till stränder med svart sand på Nuku Hiva. Ta en tur till Hakaui-vattenfallet, som är världens tredje högsta. Upplev stränderna på Bora Bora.

Västsidan av Hawaii är soligt och torrt, och det är där du hittar Kailua-Kona, känt för sina 500+ lokala kaffeplantager.

 

Till havs

Under dagarna till havs finns det massor att göra på båten. Låt dagarna gå vid poolen, sippande på en drink. Koppla av i spat och unna dig en behandling.

Testa lyckan på casinot. Njut av all god mat och dryck.

Vill du motionera? Gå på gymmet, spela tennis, basket eller volleyboll på banan. Det finns mycket att göra.

 

Denna 14- dagars resa har följande rutt:

Papeete, Haiti – Bora Bora – Raiatea – Moorea – Till havs – Nuku Hiva – Till havs – Till havs – Till havs – Till havs – Kona, Hawaii – Nawiliwili – Nawiliwili – Kahului – Honolulu

 

Pris från: 67 500:- , del i balkonghytt

Avresa kryssning för detta pris är: 15 april 2021

Priset inkluderar:
  • 2 nätter hotell före kryssning på Tahiti
  • Kryssning 14 dagar
  • Balkonghytt
  • Helpension med dryckespaket
  • Wi-fi för 2 personer
  • Ät på Special restaurangerna utan kostnad för 2 personer
  • Få 50USD  Shore Excursion Credit på utflykter.
  • All underhållning ombord
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

 

Priset är ett frånpris baserad på att två personer bor i gemensam dubbelhytt och gäller avresa i april samt reguljärflyg som passar ihop med denna kryssning och baserad på bästa tillgängliga flygpris och bästa tillgängliga resrutt.

 

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Feel Free At Sea med NCL

Kryssningar med NCL innebär Feel Free. Det betyder att man kan äta när man vill och med vem man vill. Det finns ett flertal restauranger med olika karaktär att välja på. På vissa får man betala en extra kuvertavgift. NCL:s fartyg är nästan alla från senare år och stämningen ombord är avslappnad. NCL är stora på kryssningar i Karibien, Medelhavet, Hawaiiöarna och Alaska.

 

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med NCL?

Aktivitetsfyllda kryssningar – mycket att göra för alla åldrar! Atmosfären ombord är ledig och avspänd. Här förekommer inte någon s.k. dresscode på kvällarna som på många andra kryssningsfartyg. Det finns dock alltid någon restaurang där mörk kostym rekommenderas en eller ett par kvällar i veckan. Freestyle Cruising är ett uppskattat koncept av många som inte är så förtjusta i att ”klä upp sig” och som vill variera middagsmeny på kvällarna.

 

För vilka passar en NCL-kryssning bäst?

Alla som vill ha en kryssning med mycket fart och fläkt, som föredrar att inte ha fasta sittningar och samma bord på kvällarna. Barnfamiljer, singelresenärer och par uppskattar kryssningar med NCL, särskilt om man vill ha en kryssning med härlig avslappnad atmosfär.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring

Kan kombineras med några extra dagar i  före eller efter kryssningen.

Rain

26°
26°
23°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Kom och upptäck det magiska universumet i lavatunnlarna i Piton de la Fournaise: "Peak of the Furnace" som är en sköldvulkan på östra sidan av ön Réunion i Indiska Oceanen. Den är för närvarande en av de mest aktiva vulkanerna i världen, tillsammans med Kilauea i Hawaii, Stromboli, Etna och Mount Erebus i Antarktis. Missa inte ett stopp här! Reunion Island?  

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d