Grenada & Barbados

Kombinationsresa 2 öar – Grenada och Barbados på 16 dagar med 14 nätter inklusive flyg.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Lyxig kombination med charmigt boende på två öar i Karibien/Västindien.

Att kombinera två öar är troligen det bästa om man har den tiden. Man får två olika upplevelser av det bästa på en och samma resa. Du bor på två olika öar under drygt 2 veckor och vi bokar alla flygsträckor både till och från Karibien samt mellan öarna.

Fr. 24 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Barbados tur och retur i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord
7 nätter på Butterfly Beach Resort på Barbados
Daglig kontinental frukost
7 nätter på Kalinago Beach Resort på Grenada
Daglig kontinental frukost
Välkomstdrink vid ankomst på båda hotellen
Gratis strandhanddukar och solstolar på båda hotellen
Lokalflyg mellan öarna med Liat
Wi-Fi ingår
Klimatkompenserad till 100%

Prisexempel

Flygresa med skatter till Barbados samt bagage att checka in och måltider ombord på British Airways. Boende 8 nätter på Bougainvillea Beach Resort med frukost ingår också.

Fr. 24 990 SEK

Lyxig kombination med charmigt boende på två öar i Karibien/Västindien.

 

Att kombinera två öar är troligen det bästa om man har den tiden. Man får två olika upplevelser av det bästa på en och samma resa. Du bor på två olika öar under drygt 2 veckor och vi bokar alla flygsträckor både till och från Karibien samt mellan öarna.

 

 

Grenada

På Grenada får du alltid ett varmt mottagande och missa inte några av öns främsta upplevelser. Till exempel att göra en vandring i den tropiska regnskogen och snorkla i världens första undervattenspark, Underwater Sculpture Park.

Du kan plocka kakaobönor ute på fälten tillsammans med farmare och just det här med naturen är det stora dragplåstret till Grenada. Hela ön präglas av ett mycket varierande landskap med höga berg och djupa dalar. Mängder av floder och vattenfall samt kratersjöar och kryddodlingar med Muskot.

 

Om boendet

Välkommen till denna lilla, trivsamma hotellpärla Kalinago Resort som ligger lugnt och skyddat på den omtalat vackra stranden Morne Rouge Bay. Det lilla formatet och en lite mer långgrund strand än på Granada i övrigt, gör Kalinago lämpligt för såväl familjer som par.

Rummen på Kalinago Beach Resort har en plattskärms-tv och luftkonditionering, och gäster kan använda internet tack vare kostnadsfritt wifi.

Hotellet har en vacker pool och bar vid poolen.

Med det lugna fina läget direkt vid stranden och möjligheter till lite mer förströelse som shopping, restaurangbesök med mera, endast några minuter härifrån, kan alla smakriktningar och behov tillgodoses!

 

Barbados 

Barbados, denna fantastiska ö som har allt från kritvita sandstränder, bra restauranger, trevliga människor och rytmisk reggaemusik.

 

Om boendet

Butterfly Beach Hotel är en mycket populärt charmigt hotell som ligger på Barbados sydkust och har ett ljuvligt strandläge med tillträde till två kritvita sandstränder.

Butterfly Beach Hotel erbjuder studios och lägenheter med badrum, kabel-tv och gratis Wi-Fi.

På hotellet finns tre bubbelpooler, stora solterrasser med solstolar och parasoller, gratis strandhanddukar och en magnifik palmklädd omgivning. En trevlig bar med daglig happy hour och en restaurang med havsutsikt som serverar karibiska rätter förgyller tillvaron på hotellet.

Läget är perfekt med närhet till andra stränder, golfbana, flygplatsen, byn Oistins som är känd för fiskmarknaden på fredagar och St Lawrence Gap med alla dess restauranger och klubbar.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Barbados och Grenada är två härliga öar i Karibien. Med många upplevelser och riktigt vackra härliga stränder. Går fint att kombinera med fler öar i Karibien om ni önskar det eller byta ut boendet mot andra hotell. Vi skräddarsyr alla resor så återkom till oss med information om budget och intressen så sammanställer vi en fin resa åt er.

Clouds

25°
26°
24°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Den underjordiska grottan Harrison’s Cave är ett naturligt underverk med djupa pooler av kristallklart vatten och vackra fantasieggande droppstensformationer. Grottan har fått sitt namn efter Thomas Harrison som ägde mark i området under tidigt 1700-tal. Upplev ett äkta äventyr och ta en närmare titt i den unika grottan.

Ett besök på romdestilleriet Mount Gay bjuder på smakupplevelser av hög rang. Här har rom producerats med passion och traditionellt hantverk sedan tidigt 1700-tal. Lär dig mer om det historiska hantverket på en rundtur i destilleriets museum och känn smaken av kanske världens bästa rom.

Upplev frodiga mangroveträsk i Graeme Hall Nature Sanctuary. Området ägs av den kanadensiske filantropen Peter Allard som har gjort värdefulla investeringar i denna våtmark som betyder mycket för hela ekosystemets överlevnad. Härliga dofter och frisk luft.

Utforska öns vackra nationalpark, Grand Etang National Park, under denna halvdagstur som utgår från St George's.  Ni lämnar kusten och får uppleva den tropiska grönskan tillsammans med en guide som berättar om plantor, djurliv och naturen. Tillfälle ges till att simma i lagunen i botten av Annandale Waterfall.

En helt otrolig upplevelse väntar nu när ni med snorkelutrustning ska dyka ner i det fantastiska vattnet för att få uppleva en helt ny värld, Grenada's Underwater Sculpture Park. Helt unik eftersom det var den första undervattenparken med skulpturer som har skapats och är även erkänd som en "awesome place to visit" av National Geographic.

Upplev det bästa av vad Grenada har att erbjuda, på en hel dag med guide. Vattenfall, chokladfabrik och den fascinerande nationalparken Grand Etang Lake inkluderas i denna höjdpunkt som även inkluderar hämtning och lämning på ditt hotell.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

774d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

766d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d