Kombinationsresa Bali

En resa på 11 dagar till 2 vackra destinationer på Bali med boende på 5-stjärniga resorts. I priset ingår flyg, boende, frukost och transfer. En resa där du kommer få uppleva det bästa med Bali.

Fr. 32 590 SEK

Pris per person baserat på avresa sommaren 2024. Resan inkluderar flyg, boende i dubbelrum på 5-stjärniga resorts, frukost och transfers. Pris kan ändras vid bokning vid annan tidpunkt.
Resebeskrivning

En fantastiskt fin resa till Bali där du bor på 5-stjärniga resorts på två av Balis vackra destinationer.

Rundresa Bali 

Drömmer du om paradisstränder, kristallklart vatten och en kulturrik miljö? Då är Bali det ultimata resmålet för dig! Med sitt exotiska landskap, färgglada tempel och vänliga lokalbefolkning är Bali en drömdestination för alla äventyrssugna resenärer.

Vårt äventyr börjar i Ubud, den pulserande hjärtat av Bali där grönskande risfält möter andliga tempel och traditionell konst. Du vaknar upp till ljudet av skimrande vattenfall och doften av färska blommor. Efter några magiska dagar i Ubud tar vi oss vidare till Sanur, den lugna och charmiga kuststaden som lockar med sina vita sandstränder och turkosblåa hav. Här kan du slappa i en hängmatta under palmerna, njuta av en färgglad solnedgång eller utforska det marina livet genom snorkling och dykning. På kvällen kan du smaka på läckra traditionella rätter, från grillad fisk till färska frukter och exotiska kryddor. 

Denna kombinationsresa från Ubud till Sanur kommer visa dig det bästa av vad Bali har att erbjuda. Låt dig föras bort av denna sagolika, en resa du sent kommer att glömma.

Packa dina väskor och ge dig av till denna tropiska paradisö!

Vad ingår i erbjudandet?
  • Flygresa från Sverige till Bali i ekonomiklass tur och retur 
  • Bagage att checka in och måltider ombord 
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • Privat transfers under hela resan  
  • Boende 5 nätter på Plataran Ubud Hotel & Spa i Ubud med frukost 
  • Boende 6 nätter på InterContinental Bali Sanur Resort i Sanur med frukost 
  • Trygghetsgaranti ingår 
  • Skräddarsydd resa 
  • 100% klimatkompenserad resa 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Övriga måltiden som ej ingår i resan
Dricks

Logistiken med flyg och transfers är en viktig del av resan för att undvika långa väntetider, vilket innebär att vi alltid rekommenderar bästa flygbolag som erbjuder bra tidtabell som matchas mot landarrangemanget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Monkey Forest i Ubud

Besök Monkey Forest i Ubud där du möter nyfikna apor och besöker vackra tempel. Väl värt ett besök när du reser till Bali. 

Läs mer

Resenärers upplevelser

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!