Karibiens ö-värld med Seadream

Kryssa i Karibien med en lyxyacht, hög standard, fantastiska måltider och det mesta inkluderat.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Upptäck det bästa av Karibien, kryssa med en lyxyacht.

SeaDream tar max 110 gäster, kryssa med ett mindre fartyg med lyxig känsla med ypperlig service och fullt fokus på att erbjuda absolut toppklass. Passar dig som är gourmand och uppskattar full service utan kompromiss och toppklass på köket med All inclusive.

Fr. 44 900 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till tur och retur i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
Transfer från flygplats till hamn t/r
Kryssning 8 dagar med Lyxyacht
All Inclusive Premiumklass
De flesta aktiviteterna
Klimatkompenserad resa till 100%
Trygghetsgaranti ingår
Skräddarsydd resa

Prisexempel

Priset avser 2 vuxna och är ett frånpris baserat på resa i december 2021.
Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Fr. 44 900 SEK

Kryssa med stil i Karibien med Seadream

 

7-nätters yachting med Seadream

 

Barbados bjuder på varma vindar året om. En ö med en spännande historia och som blev självständigt år 1966. Det som kännetecknar Barbados är den sköna värmen, kristallklara vatten, färska fisk- och skaldjursrätter samt vita sandstränder.

Denna resa inkluderar 9 nätters kryssning med lyxyachten SeaDream.

Resan börjar med att ni flyger till Bridgetown på Barbados för att där gå ombord på premiumyachten, SeaDream.

 

Ombordstigning

Tänk att gå ombord på en yacht i Karibien och bli välkomnad ombord som en familjemedlem? Yachten tar dig till nya platser varje dag och ombord kan du njuta av gourmetmåltider, premiumdryck och färska skaldjur. Med bara 110 gäster och lika många i besättningen kan du räkna med en upplevelse av hög klass. Kryssningen tar er till några av de vackraste öarna i Karibien, se nedan:

 

Denna resa tar er till: 

Barbados – Saint Lucia – St Vincent and Grenadines – Barbados

 

Pris från: 44 900:- per person, del i dubbelhytt

 

Avresa kryssning för detta pris är: 12 . 19 december 2021

Priset inkluderar:
  • Flyg t/r från Sverige
  • Transfers
  • Kryssning 7 nätter med lyxyacht (stateroom Deck 2)
  • All Inclusive
  • Underhållning ombord
  • Hamnskatter
  • Dricks till personalen ombord

 

Priset är ett frånpris baserad på att två personer bor i gemensam dubbelhytt och gäller avresa med Seadream i december 2021 samt reguljärflyg som passar ihop med denna kryssning och baserad på bästa tillgängliga flygpris och bästa tillgängliga resrutt.

 

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

SeaDream Yacht Club är av ett litet format, som kan ta max 110 gäster och som är ett mindre fartyg med lyxig kryssningskänsla med ypperlig service och fullt fokus på att erbjuda absolut toppklass på alla måltider ombord. Passar du som är gourmand och uppskattar full service utan kompromiss och toppklass på köket.

Dessa seglingar är ofta mycket fullbokade så tänker ni åka med SeaDream så hör av dig ganska omgående.

Boka med trygghet

SeaDream med trygghet är vår nya riskfria bokningspolicy för att hjälpa dig med att boka din  with Confidence is our brand-new, risk-free booking policy to make your luxury travel dreams come true with peace of mind. For voyages booked after December 1, 2020 and sailing before December 15, 2021 you will receive SeaDream’s ultimate assurance:

  • Change your voyage for any reason up to 15 days from departure
  • Receive 100% Future Voyage Credit for the amount paid
  • Your Future Voyage Credit will be valid for 12 months after your original sail date.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring

Kan kombineras med några extra dagar i Barbados, innan eller efter kryssningen.

Rain

27°
27°
24°

Lördag

Söndag

Måndag

Tisdag

Dag för dag program

SeaDream använder hamnen i Bridgetown som nav för deras södra Karibiska resor samt vissa resor som korsar Atlanten. Själva ön inkluderar UNESCO: s kulturarv, utmärkta stränder och historia som går tillbaka till 1628. Klimatet är tropiskt med konstant varma temperaturer under året kyls av lätta passatvindar.

Beläget på den nordöstra delen av Tobago anlände europeiska bosättare först till Man-O-War Bay på 1600-talet.

Innan man blev en perfekt tillflyktsort för besökare var Man-O-War Bay känd för sin långa historia av sockerodling och fiske. Man-O-War Bay har endast ett fåtal hotell och restauranger och erbjuder en lugn flykt och vacker natur, borta från vanliga turistmål.

Skapa nya minnen i denna karibiska destination som är full av historia och nu erbjuder den perfekta bakgrunden för att njuta av en avslappnad atmosfär.

Beundra områdets mångsidiga marina liv medan du simmar eller snorklar i Man-O-War Bays blå vatten.

Port of Spain är full av energi och vänliga lokalbefolkningen som förtrollar alla som besöker. Den dynamiska huvudstaden är hem till Karibiens mest spännande karnevalsfirande.

Upptäck Queen’s Park Savannah och dess omgivningar, ett stort och öppet rekreationsområde nära många av Port of Spaniens viktigaste attraktioner, inklusive botaniska trädgårdar, museer, viktorianska herrgårdar och mer.

Lär dig mer om det rika kulturarvet i Port of Spain och vad som gör denna huvudstad till en av de mest spännande destinationerna i Karibien.

Det här stoppet råkar vara huvudstaden i Grenada och erbjuder våra gäster aktiva aktiviteter som vandring och slangar.

Denna destination blir mer populär på grund av det måttliga tropiska klimatet som säkerställer att kryddproduktionen lyckas. Muskotnötter är den rikaste gröda, följt av en mängd kryddor som kakao, muskotblomma, kryddnejlika, vanilj, kanel och ingefära.

SeaDream-gäster kan också njuta av att spela från vattensporterna, eftersom vi är planerade att ankra i denna anlöpshamn.

Carriacou har några fantastiska korallrev och är ett beroende av Grenada. Det ligger norr om Grenada ön och söder om Saint Vincent och Grenadinerna i de mindre Antillerna.

Carriacou Island kallas ibland revets land, är den största ön i Grenadinernas skärgård i Windward Islands-kedjan.

Ön är 13 kvadratkilometer (34 km2) med en befolkning på 4500. De viktigaste bosättningarna på ön är Hillsborough, L’Esterre, Harvey Vale och Windward.

Invånarna på denna ö lever med båtbyggande, fiske och sjöfart. Carriacou är känt för sin Regatta och Village Maroon.

SeaDream-gäster har möjlighet att dra nytta av ett landäventyr som täcker alla öns höjdpunkter och rekommenderas.

Union Island, den sydligaste ön av Grenadinerna, har fått smeknamnet ”Västindien Tahiti” på grund av sin vulkaniska silhuett. Bland de många restaurangerna och barerna ligger Happy Island, en konstgjord ö med en bar, mitt i Clifton hamn och är ett måste.

Mount Taboi, som är 999 fot över havet, är den högsta toppen på Union Island. Ett viktigt inslag i Union Island-regionen är Tobago Cays National Marine Park.

Tobago Cays är en grupp av små obebodda öar omgivna av rev, där snorkling, dykning och simning med havssköldpaddor är alla favoritaktiviteter.

Detta är en av SeaDream-signaturerna Champagne och Caviar Splash i Grenadinerna.

Denna speciella ö är den minsta av de bebodda öarna och har två fantastiska stränder.

I allmänhet kommer teamet ombord att erbjuda gästerna en vandring till Saltwhistle Bay.

Bequia är den nordligaste och största av Grenadinerna, bara sju kvadratkilometer av tysta laguner, rev och långa silverstränder.

Bland de första sakerna du kommer att märka är de färgglada modellbåtarna som står på stativ runt den lilla hamnen och representerar öns maritima historia.

Tillbaka på Barbados. Varför inte stanna kvar några extra dagar?

Utflykter och upplevelser

Upplev Unescos världsarv Bridgetown och dess garnison. Barbados huvudstad Bridgetown och dess garnison är ett exempel på brittisk kolonial arkitektur. Garnisonen består av många historiska byggnader. Vandra runt i staden, utforska de lokala gatorna och känn historiens vingslag.

Dyk i Carlisle Bay och upplev spännande sevärdheter under ytan. Den naturliga hamnen på Barbados västkust var en gång full av handelsfartyg. I dag ankrar katamaraner och lyxfartyg i viken vid sidan om traditionella fiskebåtar. Under ytan samlas tropiska fiskar, bläckfisk, sköldpaddor och ål kring gamla skeppsvrak.  

Den underjordiska grottan Harrison’s Cave är ett naturligt underverk med djupa pooler av kristallklart vatten och vackra fantasieggande droppstensformationer. Grottan har fått sitt namn efter Thomas Harrison som ägde mark i området under tidigt 1700-tal. Upplev ett äkta äventyr och ta en närmare titt i den unika grottan.

Ett besök på romdestilleriet Mount Gay bjuder på smakupplevelser av hög rang. Här har rom producerats med passion och traditionellt hantverk sedan tidigt 1700-tal. Lär dig mer om det historiska hantverket på en rundtur i destilleriets museum och känn smaken av kanske världens bästa rom.

Upplev frodiga mangroveträsk i Graeme Hall Nature Sanctuary. Området ägs av den kanadensiske filantropen Peter Allard som har gjort värdefulla investeringar i denna våtmark som betyder mycket för hela ekosystemets överlevnad. Härliga dofter och frisk luft.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

782d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

823d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

815d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

823d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

631d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

555d