Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Upplev Seychellernas vackra ö-rike

En fantastisk prisvärd resa som tidigare gäster ger mycket höga poäng. Charmigt boende på alla 3 öarna, en mix av boutiquehotell och strandresorts med transfers och frukostar. Lyxigt och bekvämt förbokat. Just nu 5 200kr rabatt per person!

Fr. 27 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur till Seychellerna
Bagage att checka in och måltider ombord ingår
Flygskatter och avgifter
Välkomst av vår representant på Mahe
Alla båtresor mellan öarna ingår
Alla landtransfers mellan hamnar och hotell
3 övernattningar på Le Domaine de La Reserve med frukost, Praslin
5 övernattningar på boutique hotell med frukost på La Digue
3 övernattningar på Avani Barbarons med frukost, Mahe
Just nu 5 200kr rabatt per person
24 timmars jourservice
100% skräddarsytt
Klimatkompenserad resa

Prisexempel

Obs detta pris är baserat på att bokning av resan sker minst 90 dagar före avresan och i mån av plats.
Ordinarie pris 33 190 kr per person

Fr. 27 990 SEK

En fantastisk prisvärd resa som tidigare gäster ger mycket höga poäng!

 

Jubileumsresa till Seychellerna

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste vitaste sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.
Boendet i detta paket är väl utvalda resorts/hotell med bra lägen och goda kundomdömen. Ni får chansen att uppleva tre av de populära öarna.

 

Om resan

Underbart boende med speciellt utvalda resorts ingår i denna kombination med 3 olika öar.

 

På Mahe bor ni på ett fin resort, Avani Barbarons, med många faciliteter för sina gäster, hotellet ligger vackert beläget på en av de ljuvliga stränderna på Mahe.

 

På Praslin bor ni på Le Domaine de la Reserve som är en mycket populär resort nära vackra stranden Cote Dor, makalöst läge vid en liten bukt med hänförande utsikt.

 

Sist men inte minst ska ni avsluta resan med boende på en av La Digues charmigaste och mest personliga boende, Le Repaire. Familjedrivet med italiensk inspirerat kök och med det absolut bästa läget på stranden. Kan man önska sig mer?

 

Resan går att förlängas, förkortas eller justeras precis efter dina önskemål. Se detta som ett förslag.

Måltider förutom frukostar
Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Seychellerna passar att resa till året om. En genuin destination som har mycket att erbjuda. Denna resa går fint att ändra om på om ni önskar en längre eller kortare vistelse eller med andra boendealternativ.

Logistiken med flyg tider och transfers är en viktig del av resan för att undvika långa väntetider, vilket innebär att vi alltid rekommenderar bästa flygbolag som erbjuder bra tidtabell som matchas mot landarrangemanget.

Rain

25°
26°
25°

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Utflykter och upplevelser

En dagstur som tar dig till undervattenvärlden i St. Anne National Marine Park. Gå ombord på Anahita som tar dig djupt in i den marina nationalparken. Upptäck undervattenvärldens färgglada korallträdgårdar med snorkel och simma och njut av vattentemperaturen som gör att du kan stanna kvar i timmar i det ljumma turkosa vattnet. Smarrig lunch bjuds på innan det är dags att gå iland på Moyenne Island. Här välkomnas ni av de enorma jättesköldpaddorna som fritt strövar omkring här på ön. Här finns gamla ruiner och piratgravar. Dagen avrundas med en tropisk coctail och en lugn kryssning runt parken innan ni är åter på Mahe igen.

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfaren guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

Nu har du chansen att utforska charmiga lilla lugna ön La Digue - på egen hand med cykel. Vid ankomst till ön väntar cykeln precis vid bryggan för det är dags att på egen hand och i eget tempo upptäcka den vackra ön La Digue. Skapa din egen resplan eller följ våra rekommendationer. La Digue erbjuder spektakulära stränder, ett överflöd av kreolsk arkitektur, ett naturreservat och den berömda stranden Anse Source D'argent.

En gång i tiden trodde man att Vallée de Mai var Edens lustgård, på grund av dess sagolika skog. Denna nationalpark tros vara 180 miljoner år gammal parken finns med på världsarvslistan, Unesco. Parken är extra känd för dess säregna palm ”Coco de Mer”, dubbelkokosnöten, som har världens största frö. Ett frö kan väga upp till 40 kilo. Här kan man också se den utrotningshotade och mytomspunna Seychellsvasapapegojan, The black parrot om man har lite tur. En halvdagstur där du får upptäcka den naturliga prakten med svajande enorma gigantiska palmerna i en forntida skog fylld med endemiska arter av palm och sällsynt fauna.

Läs vad andra tycker

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

905d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

897d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

906d

Har rest med stort sällskap till Australien under 6 veckor som arrangerades av Hummingbird med bästa betyg. Allt fungerade mycket bra. Har rest till Mauritius bara två vuxna och även där lyssnade de mycket bra på våra önskemål och hittade ett mycket bra boende och upplägg. Snabb service, smidigt och prisvärt. Kunniga och trevliga, alltid. …

Birgitta B

891d

Jag köpte en Karibien kryssning och fick utmärkt service alltifrån tips och förslag på rederi och rutt. Alltid trevligt bemötande. Jag har fått snabbt svar på ev frågeställningar. Jag är mycket nöjd.

Birgitta S

649d

Vi var 10 personer som köpte en kryssning i Karibien ,ed Celebrity och stannade oxå ngr nätter i Miami. Jag har hela tiden haft kontakt med Anna Harksen och hon har varit helt fantastiskt, jättebra bemötande, hjälpsam kommit med tips osv. Vi är jättenöjda. Har tidigare bokat genom Hummingbird och gör det gärna igen. Trots …

Elisabeth A

571d