Kuramathi Beach Resort

Kuramathi på Maldiverna bjuder på turkos lagun, skön atmosfär och underbara måltider.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Paradisisk atmosfär, vita stränder och stilfullt boende.

På Maldiverna Kuramathi Beach Resort, får ni fri uppgradering till Basic All inclusive. Längst den 1,8 kilometer långa ön som förlängs av en kritvit sandbank och här njuter du av vackra solnedgångar. På området finns buffé- och a la carte restauranger. Allt för en paradisisk semester!

Fr. 28 900 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur från Sverige till Maldiverna i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
Transfer tur/retur från Male med speedboat
8 nätter i Beach villa
JUST NU! 30 % Rabatt på boende. (Spara 13 000kr per person.)
JUST NU! Fri uppgradering till Basic All Inclusive
Boka senast 15 december!
Snorkling- och vindsurfinsutrsutning ingår att låna
Två utvalda utflykter ingår
Lokala skatter och avgifter
Klimatkompenserad resa

Prisexempel

Pris per person där 2 personer bor i Beach Villa med fri uppgradering till Basic All inclusive, flyg och transfer med speedboat. 28 900kr per person (ordinarie pris 41 900kr )
Detta prisexempel gäller 8 nätter januari - april 2021. Vill ni åka andra perioder eller stanna annan längd låt oss ta fram ett bra prisupplägg åt er.

Fr. 28 900 SEK

Boka innan 15 december och få 30% rabatt på boende samt fri uppgradering till Basic All Inclusive. Res under perioden 24 dec 2020 – 30 april 2021.

 

Maldivernaresa med boende på Kuramathi Beach Resort som ligger vid Rasdhoo Atoll, 1 tim 30 min med speedboat eller 20 minuter med sjöflygplan från Male, och är en grönskande ö där sandstigar förbinder de låga byggnaderna. Här bor du med utmärkt komfort i modern och smakfull stil.

Den 1,8 kilometer långa ön förlängs av en kritvit sandbank och här njuter du av vackra solnedgångar. På området finns buffé- och a la carte restauranger för olika önskemål och smak, sex olika barer med underhållning, två pooler, tennisbanor, gym, spa, barnklubb och butiker samt de flesta vattensporter du kan önska.

 

Just nu ingår fri uppgradering till Basic All Inclusive!

I Basic All inclusive  ingår buffé restaurangerna med dryck inkluderad (alkoholhaltiga, 3 husviner, öl på fat, cocktails)

Snorklings- och vindsurfing-utrustning finns att låna och ingår för hela vistelsen. Det är även två utflykter inkluderade.

För 500kr ( per person / natt) går det att uppgradera till Select All Inclusive.

I Select all inclusive får du äta i alla 9 restauranger med a la carte menyer. Ingår även större sortiment av drycker.

 

Beach Villas eller Water Villas

I priset ingår en Beach Villa som är enskilda villor gömda i den rikliga vegetationen, men ändå bara några steg från stranden. De vetter mot lagunen på ön och har king size-himmelssängar, trädäck på framsidan med dagbädd och solstolar. De har även halvöppna badrum med regndusch utomhus.

Ni kan välja mellan boende bland hela tolv olika kategorier; strand- eller vattenvilla i olika storlekar och så enskilt som du föredrar.

Ta en kik här för att se andra resor till Maldiverna Favoritresa Maldiverna

Kuramathi Beach Resort  ligger vid Rasdhoo Atoll 20 minuter med sjöflygplan från Male och är en lummig ö där sandstigar förbinder de låga byggnaderna. Här bor du med utmärkt komfort i modern och smakfull stil.

Korallrevet som omgärdar ön är uppskattat både bland dykare och snorklare. Den 1,8 kilometer långa ön förlängs av en kritvit sandbank och här njuter du av vackra solnedgångar. På området finns tio buffé-och á la carterestauranger för olika önskemål och smak, sex barer med underhållning, två pooler, tennisbanor, gym, spa, barnklubb och butiker samt de flesta vattensporter du kan önska.

Alla rum har bad/regndusch och wc, te-och kaffefaciliteter, hårfön, morgonrockar, solbäddar, minibar, värdeskåp, flatscreen-tv, telefon, Wi-Fi, cd-spelare, fläkt och luftkonditionering.
Det finns nio olika kategorier av villor: Garden Villas, Beach Villas, Deluxe Beach Villas, Beach Villas med Jacuzzi, Superior Beach Villas med Jacuzzi, Deluxe Beach Villas med Jacuzzi, Water Villas, Water Villas med Jacuzzi och Honeymoon Pool Villas.

Hotellets spa är en underbar, avkopplande oas som ger dig den underbara vyn över det glittrande, turkosa havet.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

För 500kr ( per person / natt) går det att uppgradera till Select All Inclusive.

Denna resa går med fördel att kombinera så man bor halva tiden i en beachvilla och andra halvan i en vattenvilla för att få extra stor variation och bättre upplevelse.

Rain

28°
28°
28°

Lördag

Söndag

Måndag

Tisdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Fakta om

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

536d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

577d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

569d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna B

577d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

385d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

309d