Premiumresa Heritance

All Inclusive med guldkant. Boende i beachvilla eller vattenvilla. Lyxig premiumresa för gourmanden! Premium all inclusive, sjöflyg och butlerservice. Hög klass på vin och måltider, a la carte och set menu ingår.

Fr. 79 500 69 500 SEK

Pris är per person och är ett frånpris baserat på del i dubbelrum.  

Resebeskrivning

Nu har ni chansen att boka en underbar premiumresa till Maldiverna med boende på 5-stjärniga Heritance Aarah. 

Om hotellet

Ta med din käresta till Maldivernas Heritance Araah och njut av ett prisbelönt kök, Premium All Inclusive och härliga aktiviteter – som ingår bara vid bokning via oss.

Heritance Araah öppnade 2019 och har redan blivit ett väldigt populärt tillskott av högklassiga resorts.  Resorten ligger i Raa Atoll och tillhör en av Maldivernas bästa All Inclusive-resort belägen i en vacker lagun omgiven av en ändlös sträcka av vit sandstrand.

 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa tur och retur från Sverige till Maldiverna i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
 • Specialpris på sjöflyg tur och retur ingår också för familjen.
 • 10 nätter i en Beach Villa med fri uppgradering till Oceanvilla
 • Lokala skatter och avgifter
 • Premium All Inclusive
 • 30 minuters massage och en Face Scan i Medi Spa
 • Fyra utvalda utflykter
 • Ett introduktionsdyk
 • Lån av snorkelutrustning
 • Fri nyttjande av icke motoriserade vattensporter
 • Klimatkompenserad resa

Spa, infinity pool, stort utbud av vattensporter och aktiviteter på land kan uppfylla alla gästers förväntningar om det är så att man inte enbart nöjer sig med att koppla av i hängmattan med havets brus i bakgrunden.
Normalt ingår ett par olika utflykter, men i vår kampanj ingår 4 härliga utflykter!! Redan från början, allt för att ni ska få ett totalpris och inga otrevliga överraskningar eller jobbiga val att ta ställning till på plats.
4 utvalda utflykter och aktiviteter ingår.

 

Vill ni förlänga resan går det utmärkt att kombinera flera olika öar och resorts på Maldiverna, se fler resor här:  Maldiverna, alternativt kombinera med en härlig rundresa på vackra färgstarka Sri Lanka

Restaurangerna och barerna är av väldigt hög klass och köket är prisbelönt flera gånger om. Premium All Inclusive inkluderar all mat och dryck, inkl champagne på rummet vid ankomst samt dagligen påfylld minibar. Tycker ni om att få chansen att ha egen butler? och gourmetmåltider? Ja då är detta rätt resort för er.

Alla villor är vackert inredda och rymliga som passar fint till både par och familjer med flera barn. Välj mellan boende på stranden eller över vattnet, om ni vill ha med eller utan egen pool och med eller utan egen butlerservice. I denna kampanj bjuder vi på gratis uppgradering till vattenvilla, vid bokning av beachvilla.

I denna kampanj ingår sjöflyg som tar er direkt från flygplatsen på Male till resorten Heritance Aarah. Ett mycket lyxigt och smidigt sätt att ankomma resoren med och en del av själva upplevelsen att resa till Maldiverna. Sjöflygsresan går direkt från Malé på 40 minuter, och landar vid bryggan på resorten. En WOW faktor att flyga sjöflyg.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Denna resa går med fördel att kombinera så man bor halva tiden i en beachvilla och andra halvan i en vattenvilla för att få extra stor variation och bättre upplevelse.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Fr. 39 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!