Premiumresa Heritance

All Inclusive med guldkant. Boende i beachvilla eller vattenvilla. Lyxig premiumresa för gourmanden!

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

En resa med extra allt! fint boende, bra husrev, a la carte all inclusive och transfers ingår!

Heritance Araah öppnade 2019 och har redan blivit ett väldigt populärt tillskott av högklassiga resorts. I Raa Atoll ligger nu ett av Maldivernas bästa All Inclusive-resort i en vacker lagun omgiven av en ändlös sträcka av vit sandstrand.

Fr. 35 900 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur från Sverige till Maldiverna i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
Specialpris på sjöflyg tur och retur ingår också för familjen.
10 nätter i en Beach Villa med fri uppgradering till Oceanvilla
Lokala skatter och avgifter
Premium All Inclusive
30 minuters massage och en Face Scan i Medi Spa
Fyra utvalda utflykter
Ett introduktionsdyk
Lån av snorkelutrustning
Fri nyttjande av icke motoriserade vattensporter
Klimatkompenserad resa

Prisexempel

Pris per person familj med två vuxna och två barn som delar villa, är priset från 35 990kr inkl. flygbiljetter och skatter, samt All Inclusive, inrikesflyg samt båttransfer.
Prisförslag är baserat på resor maj-oktober 2021. Ordinarie pris är från
53 400kr per person (familj spar 70 000kr)
Pris per person för två personer som reser tillsammans och bor 10 nätter i Ocean Villa: från 52 990kr inkl flyg.
Ordinarie pris är 69 990kr.
Vill ni åka andra perioder eller stanna annan längd låt oss ta fram ett bra prisupplägg åt er.

Fr. 35 900 SEK

Nu har ni chansen att boka en underbar premiumresa till Maldiverna med boende på 5-stjärniga Heritance Aarah. 

 

Om hotellet

Ta med stora familjen eller din käresta till Maldivernas Heritance Araah och njut av ett prisbelönt kök, Premium All Inclusive och härliga aktiviteter – som ingår bara vid bokning via oss.

Heritance Araah öppnade 2019 och har redan blivit ett väldigt populärt tillskott av högklassiga resorts.  Resorten ligger i Raa Atoll och tillhör en av Maldivernas bästa All Inclusive-resort belägen i en vacker lagun omgiven av en ändlös sträcka av vit sandstrand.

 

Transfer

I denna kampanj ingår sjöflyg som tar er direkt från flygplatsen på Male till resorten Heritance Aarah. Ett mycket lyxigt och smidigt sätt att ankomma resoren med och en del av själva upplevelsen att resa till Maldiverna. Sjöflygsresan går direkt från Malé på 40 minuter, och landar vid bryggan på resorten. En WOW faktor att flyga sjöflyg.

 

Olika typer av villor

Alla villor är vackert inredda och rymliga som passar fint till både par och familjer med flera barn. Välj mellan boende på stranden eller över vattnet, om ni vill ha med eller utan egen pool och med eller utan egen butlerservice. I denna kampanj bjuder vi på gratis uppgradering till vattenvilla, vid bokning av beachvilla.

 

Lyxig Premium All Inclusive

Restaurangerna och barerna är av väldigt hög klass och köket är prisbelönt flera gånger om. Premium All Inclusive inkluderar all mat och dryck, inkl champagne på rummet vid ankomst samt dagligen påfylld minibar. Tycker ni om att få chansen att ha egen butler? och gourmetmåltider? Ja då är detta rätt resort för er.

 

SPA & Utflykter

Spa, infinity pool, stort utbud av vattensporter och aktiviteter på land kan uppfylla alla gästers förväntningar om det är så att man inte enbart nöjer sig med att koppla av i hängmattan med havets brus i bakgrunden.
Normalt ingår ett par olika utflykter, men i vår kampanj ingår 4 härliga utflykter!! Redan från början, allt för att ni ska få ett totalpris och inga otrevliga överraskningar eller jobbiga val att ta ställning till på plats.
4 utvalda utflykter och aktiviteter ingår.

 

Vill ni förlänga resan går det utmärkt att kombinera flera olika öar och resorts på Maldiverna, se fler resor här:  Maldiverna, alternativt kombinera med en härlig rundresa på vackra färgstarka Sri Lanka

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Denna resa går med fördel att kombinera så man bor halva tiden i en beachvilla och andra halvan i en vattenvilla för att få extra stor variation och bättre upplevelse.

Clouds

28°
28°
28°

Lördag

Söndag

Måndag

Tisdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

782d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

823d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

815d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

823d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

631d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

555d