Kombo guesthouse & resort

Underbar kombinationsresa till Maldiverna med boende både på guesthouse & resort på 2 veckor.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Maldiverna "Meet the locals" & barfotalyx på en resort

En mycket fin och populär kombinationsresa för er som vill få chans att uppleva en lokal ö på Maldiverna kombinerat med lyxen ni får på en fin resort. Resan börjar med 7 nätter på ett charmigt lokalt guesthouse för att därefter njuta av 7 nätter barfotalyx närliggande Sun Island Resort.

Fr. 26 995 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygbiljett till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter, bagage att checka in och måltider ombord
Flygplatstransfer med flyg inrikes samt speedboat tur och retur
7 nätter på guesthouse med boende i dubbelrum vid stranden
3 måltider per dag inkl alkoholfri måltidsdryck (frukost, lunch och middag)
Motorbåtsresa till Sun Island Resort
7 nätter på Sun Island Resort i Beach Villa
3 måltider per dag ingår, frukost, middag och lunch
Gratis Wi-Fi och Green Tax ingår
12% lokal skatt ingår
30% specialrabatt avdragen från Sun Island Resort
Gratis uppgradering från halvpension till helpension på Sun Island Resort
Klimatkompenserad resa till 100%

Prisexempel

Priset är ett frånpris del i dubbelrum. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Fr. 26 995 SEK

En charmig resa som passar er med en begränsad budget och som önskar uppleva både det lokala och även sköna dagar på en fin resort. En mycket bra kombinationsresa, på 14 dagar till södra Maldiverna. En resa som inkluderar alla transporter, alla måltider och 14 nätters boende samt green tax ingår också.

 

Lokal ö med charm

Välkomna till lokala ön Dhigurah som är en lugn och harmonisk ö med ett litet utbud av lokala restauranger och cafeer. Ön ligger i Södra Ari Atoll som har en väldigt speciell attraktionskraft. Det är nämligen här som valhajarna trivs som absolut bäst. Året runt kan man dyka och snorkla med världens största fisk längs med atollens yttre rev. Vidare har ön en härligt lång sandstrand, på 3 km som löper utmed hela öns östra sidad.

Ni flyger enkelt och smidigt från Male till Maamigili en resa på ca 20 minuter, och vidare ca 15 minuter med båt till grannön Dhigurah. Denna lokala ö är ca 3 km lång och är en lokal ö med en befolkning på ca 600 personer. Här finns både skola, kyrka, vårdcentral och ett dykcenter PADI samt en hamn.

Vill ni dyka, snorkla, besöka öde öar, åka på delfinsafari, nattfiska eller testa olika vattensporter? Då har ni kommit helt rätt! I närheten av ön finns nämligen några av Maldivernas mest kända dykplatser, såsom Kuda Rah Thila, Manta Point och Reethi Thila. Extra känt för att spana efter valhajar och mantor, men även sköldpaddor och annat marint liv finns det gott om här.

 

Om hotellen

TME Retreats Dhigurah har ett idylliskt läge vid sandstranden på den bebodda ön Dhigurah på södra Ari-atollen på Maldiverna. Med sitt utmärkta läge nära den orörda stranden och inbjudande vatten, fungerar hotellet som en utmärkt bas för att ge sig ut på dykning och vattensporter.

Hotellet har 20 rum i 4 olika kategorier och är man ett par som önskar egen pool väljer man kategori: ”Rihiveli” och är man en familj som önskar flera rum med dörr som går att öppna upp emellan, så väljer man ”Noovilu”. Önskar man rum med utomhus dusch så är det kategori: ”Nalaveshi” man väljer. Önskar ni en egen terass så väljer ni ”Shairose”.

Wi-Fi finns tillgängligt gratis i receptionen, där man även kan välja att boka till utflykter, dykning, snorkling eller andra upplevelser.

 

Sun Island Resort

I närheten av Dhigurah ligger det många olika resorts av olika prisklasser. Allt från 4-stjärnigt till Sun Island Resort & Spa är en trevlig resort med perfekt läge i  södra Ari Atoll. Hit kan gäster kan fly till en exotisk värld där äventyr och avkoppling är lika inom räckhåll.

Anläggningen erbjuder 426 vackert inredda rum och sviter, med fantastisk utsikt över turkosblå Indiska oceanen. Här finns en  mängd moderna bekvämligheter för den moderna resenären.

Gästerna kan njuta av vattenaktiviteter, ö-utflykter, sport och rekreation, strand- och poolhäng.

 

Helpension ingår på båda hotellen

På TME ingår helpension dvs. Middag, frukost och lunch serveras i hotellets restaurang. Alkoholhaltiga drycker serveras inte här då lagen inte tillåter alkoholservering på hotellen, utan endast på resortöarna. På Sun Island Resort ingår också helpension, hela vistelsen, med frukostar, lunch och middagar.

 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks
Dryck
Utflykter

Vill ni kombinera med andra resorts eller bara stanna på samma resort hela vistelsen går det också utmärkt.

Rain

28°
28°
28°

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

506d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

547d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

539d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna B

548d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

355d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

279d

Du kanske även är intresserad av

Fr. 38 990 SEK
Antigua & Barbados
Fr. 39 990 SEK
Antigua & St Lucia
Fr. 36 990 SEK
Antigua & Tobago
Fr. 29 990 SEK
Aruba & Curacao
Fr. 64 990 SEK
Australien & Nya Zeeland
Fr. 37 900 SEK
Australien från norr till söder