Grenada med charm

Avkopplande och skön resa på 10 nätter till Grenada med boende på vacker strand.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Resa till Grenada med 10 nätter på Kalinago Beach Resort med frukost.

Kalinago Beach Resort är ett mindre och trivsamt hotell som ligger lugnt och skyddat på den omtalat vackra stranden Morne Rouge Bay.

Fr. 22 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till Grenada tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
Transfer på Grenada tur och retur
10 nätter i ett oceanview room
Frukostbuffe
Välkomstdrink
Solstolar och parasoller att utnyttja gratis
Snorklingsutrustning och kajak till låns
Klimatkompenserad resa 100%
Trygghetsgaranti ingår
Resan går att ändra

Prisexempel

Pris är ett frånpris per person baserat på del i dubbelrum. Resa i perioden april till december. Kontakta oss för exakt pris för just din resa.

Fr. 22 990 SEK

En avkopplande resa till gröna Grenada med boende på lugna och mysiga Kalinago Beach Resort.

 

Det vackra Grenada präglas av sitt vackra, varierande landskap med höga berg, djupa dalar, floder, vattenfall, kratersjöar och kryddodlingarna med Muskot.

 

Om boendet

Kalinago Beach Resort är ett mindre men trivsam hotellpärla som ligger lugnt och skyddat på den omtalat vackra stranden Morne Rouge Bay. Det lilla formatet och en lite mer långgrund strand än på Grenada i övrigt, gör Kalinago lämpligt för såväl familjer som par.

Med det lugna fina läget direkt vid stranden och möjligheter till lite mer förströelse som shopping mm. endast några minuter härifrån, kan alla smakriktningar och behov tillgodoses!

Rummen på Kalinago Beach Resort har en plattskärms-tv och luftkonditionering och fritt wi-fi.

Hotellet har även en inbjudande pool med bar för avkopplande stunder.

 

Måltider förutom frukostar
Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Vi har mer än 10 tal trevliga hotell på Grenada och tar gärna fram helt precis den resa ni önskar baserat på er budget och sällskap.

Clouds

27°
28°
25°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Utforska öns vackra nationalpark, Grand Etang National Park, under denna halvdagstur som utgår från St George's.  Ni lämnar kusten och får uppleva den tropiska grönskan tillsammans med en guide som berättar om plantor, djurliv och naturen. Tillfälle ges till att simma i lagunen i botten av Annandale Waterfall.

En helt otrolig upplevelse väntar nu när ni med snorkelutrustning ska dyka ner i det fantastiska vattnet för att få uppleva en helt ny värld, Grenada's Underwater Sculpture Park. Helt unik eftersom det var den första undervattenparken med skulpturer som har skapats och är även erkänd som en "awesome place to visit" av National Geographic.

Upplev det bästa av vad Grenada har att erbjuda, på en hel dag med guide. Vattenfall, chokladfabrik och den fascinerande nationalparken Grand Etang Lake inkluderas i denna höjdpunkt som även inkluderar hämtning och lämning på ditt hotell.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

775d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

767d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d