Golfresa till La Reunion

Upplev magiska La Reunion med utflykter och tre dagar golf! Även helikoptertur ingår!!!

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Om La Reunion

Spela golf och ha en härlig semester fylld med upplevelser.

Golfresa till La Reunion. Spela golf i skuggan av eukalyptusträd och njut av den magnifika utsikten över bukten! Bo på fantastiska LUX, Saint Gilles. Dröm, upplev och njut.

Fr. 31 500 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till La Reunion i ekonomiklass t/r.
Bagage att checka in och måltider ombord
Meet & Greet / assistance
Privat transfer från flygplats till hotell t/r
Boende 7 nätter på LUX, Saint Gilles i superiour rum
Halvpension
3 Green fees på Golf du bassin bleu
2 Privata utflykter med engelsktalande guide. Lunch inkluderat
45 min Helikoptertur inkl. transfer t/r hotellet
Trygghetsgaranti ingår
Klimakompenserad resa

Prisexempel

Pris per person och avser del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Det går att skräddarsy resan med fler nätter i Mauritus och La Reunion.

Fr. 31 500 SEK

 

La Reunion

Under denna resa till La Réunion kommer du direkt slås av den hänförande vackra naturen och det dramatiska landskapet som bäddar för en semester med äventyrsprofil!
Som du redan förstått är La Réunion som upplagt för dig som vill ha en semester med lite äventyrligare profil, som uppskattar det vackra, det dramatiska – men ändå vill ha fina möjligheter till avkoppling och avslappning. För dig med upptäckarlust.

Är ni nyfikna på la Reunions golfbana kan ni kolla in deras hemsida. Golf du Bassin Bleu

 

Utforska mer av ön

Lägg till några extra dagar på La Reunion och hyr en bil. Det är ett bra sätt att få en helhetsbild av La Réunion. Ta några extra dagars upptäcktsfärd med hyrbil, där du får uppleva hisnande bergsvägar, te-och vaniljodlingar, små pittoreska byar, havsbränningar mot de klippiga bergspartierna på kuststräckan, vulkankratrar och mycket annat. Det ger dig så mycket mer att minnas och att berätta om när du kommer hem!

 

Boende på LUX * Saint Gilles, ett femstjärnigt hotell inbäddat på stranden, en kolonial pärla kantad av en lugn lagun.

 

LUX * Saint Gilles

Hotellet ligger på den frodiga vulkaniska öns västra kust och vetter mot en skimrande yta av vattenblå vatten, kantad av en sträcka av obefläckad sand. Undangömt i tunnland vackra tropiska trädgårdar finns kreolska villor i skuggan av kokospalmer. Bara några steg bort ligger den korallskyddade lagunen vid L’Hermitage.

Njut av den smaragdblå poolen – den är den största på Reunion Island –
eller prova en tennis- eller volleybollplats på marken.

Vågar du dig längre bort kan du uppleva den robusta, dramatiska skönheten i öns vulkaniska toppar och tumlande vattenfall på denna världsarvslista.

När du väl har gjort en aptit kan du prova dagens fångst på våra strandbarer och restauranger. Flyta iväg med en zenyoga i trädgården eller en privat spa-behandling på rummet – ett lugnt slut på en oförglömlig dag på denna majestätiska ö.

 

Rum & Sviter

Varje LUX * -rum och -svit har omsorgsfullt utformats för att kombinera det bästa av kolonial elegans med äkta ö-charm. Promenera genom doftande trädgårdar med bougainvillea och hibiskus för att hitta idylliska vitkalkade kreolska villor. Gå in på det svala skiffergolvet och ta in den subtila belysningen med tankeväckande inslag av fint utformade tyger och inredning. Sänk sedan ner i din bekväma säng och somna för tomgångstankar om vad den nya ön undrar i morgon.

 

Superiour- rum

Våra Superior-rum ligger på bottenvåningen med en terrass som vetter mot de tropiska trädgårdarna. De är perfekta för att njuta av naturen.

Alla rum har badrum med badkar, skrivbord, gratis Wi-Fi, LCD-TV, satellit-TV-kanaler, tjänster och mörkläggningsgardiner för att garantera en god natts sömn.

Du kan begära en dubbelsäng eller två enkelsängar.

 

Dag 1: Meet & Greet på flygplatsen och privat transfer till ditt hotell. Incheckning vid LUX och övernattning

Dag 2: Dag på Golf du Bassin Bleu greenfee / transfer från / till hotell inklusive. Valfri lunch på golfrestaurangen.

Dag 3: Hel dagsutflykt till vulkanen inklusive lunch

Dag 4: Dag på Golf du Bassin Bleu greenfee / transfer från / till hotell inklusive. Valfri lunch på golfrestaurangen.

Dag 5 Hel dagsutflykt till Cilaos ELLER till Salazie inklusive lunch

Dag 6: Dag på Golf du Bassin Bleu greenfee / transfer från / till hotell inklusive. Valfri lunch på golfrestaurangen.

Dag 7 Morgon: 45 min helikopterflyg inklusive transfer från / till hotell

Dag 8 Dag på fritiden – Privat transfer till flygplatsen

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Clear

16°
16°
11°

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Utflykter och upplevelser

Vill du köra en häftig annorlunda väg med massor med kurvor? Kanske med MC? Nu har du världens chans, boka in en extra upplevelse på din härliga resa till äventyrsön La Reunion i Indiska Oceanen. Vägen går runt vulkanen Piton de la Fournaise som sist hade utbrott i augusti 2019.

Visste du att det är möjligt att vandra upp till vulkanen på La Reunion? Under dess utbrott kan ni nattetid på säkert avstånd besöka vulkanen - vilket är en syn du aldrig kommer att glömma! Detta är Formica Leo, en liten vulkanisk kon med fantastiska föränderliga nyanser.

Missa inte ett stopp i Kelonia, som är ett museum om havssköldpaddan. Men även en plats där man tar emot skadade sköldpaddor som får återhämta sig för att sedan åter släppas tillbaka i havet. Musseet är uppdelat i fem olika enheter, där man vid olika numrerade stationer får inblick i sköldpaddans historia, nutid och framtidsutsikter. Mycket intressant och informativt museum. Lite' kuriosa är att trots att sköldpaddan numera är fridlyst håller museet fortfarande på att sälja ut sitt gamla lager av prydnadssaker tillverkade på den tiden jakt fortfarande var tillåten. Här finns även ett stort akvarium med enorma havssköldpaddor!

Gillar du att vandra och att uppleva storslagna vyer med orörd natur och lugn då har du kommit till Paradiset. Den mest fantastiska vandringen är mellan byarna i The Cirques. Här finns många vandringsleder av olika karaktär och svårighetsgrad.

Kom och upptäck det magiska universumet i lavatunnlarna i Piton de la Fournaise: "Peak of the Furnace" som är en sköldvulkan på östra sidan av ön Réunion i Indiska Oceanen. Den är för närvarande en av de mest aktiva vulkanerna i världen, tillsammans med Kilauea i Hawaii, Stromboli, Etna och Mount Erebus i Antarktis. Missa inte ett stopp här! Reunion Island?  

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

865d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

905d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

897d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

906d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

713d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

637d