Lyxresa Mauritius

Högklassigt boende på Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa 8 dagar med golf inkluderat.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Lyxresa med golf och halvpension 7 nätter inklusive flyg.

Lyxig resa väntar er med boende på en vacker resort som har en privat ö med en fin 18-hålsgolfbana, Ile aux Cerf, en av världens bästa golfbanor. Utbudet av vattenaktiviteter är stort: kajak, paddelbåt, snorkling, dykning eller djuphavsfiske. Exklusivt spa som erbjuder njutning på hög nivå!

Fr. 38 500 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till Mauritius tur och retur i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord ingår
Transfer tur och retur flygplats – hotell på Mauritius
7 nätter på Shangri-La’s Le Touessrok Resort & Spa, deluxe oceanviewrum
Underbara frukostbuffeer dagligen
Middagar av hög kvalitet varje kväll
Skräddarsytt – går att förkorta/förlänga
Trygghetsgaranti ingår
Klimatkompenserad till 100%

Prisexempel

Priset avser per person del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång.

Fr. 38 500 SEK

Lyxig resa väntar er med boende på en vacker resort som har en privat ö med en fin 18-hålsgolfbana, Ile aux Cerf, en av världens bästa golfbanor.

 

Om boendet

Har du höga krav på boendet och gärna ägnar tid på semestern åt golf?

Då är Shangri-La Le Touessrok Resort & Spa perfekt val för dig.

Detta är ett av Mauritius mest kända resort, nyrenoverat med chic stil, gästfrihet och golfmöjligheter i världsklass. Vackert beläget på östkusten på ön.

Riktigt läckert hotell beläget vid en underbar vit strand.

Samtliga rum och sviter är vända mot havet och inredningen i lugna och harmoniska färger, med charmiga inslag av Mauritius historia.

Som gäst på denna resort har man även tillgång till paradisiska ön Ilot Mangénie.

 

Aktiviteter

Resorten har dessutom en privat ö med en fin 18-hålsgolfbana,  Ile aux Cerf, en av världens bästa golfbanor.

Utbudet av vattenaktiviteter är stort: kajak, paddelbåt, snorkling, dykning eller djuphavsfiske. Exklusivt spa som erbjuder njutning på hög nivå.

 

Restauranger

Den gastromiska upplevelsen är lika tillfredsställande med restauranger och barer av hög klass med internationell inriktning.

 

Välkommen att njuta av detta paradis!

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Mauritius är ett resmål man kan besöka året om. Besök gärna hela ön och hyr en bil för att upptäcka ön på egen hand eller följ med på en dagstur som tar er till de mest intressanta delarna av ön. Kontakta oss gärna för mer tips.

Clouds

20°
21°
19°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

En komplett utflykt till centrala Mauritius och till nationalparkerna i söder. Höjdpunkter är shopping i Floreal and Curepipe och vingården Takamaka winery. Vidare till Grand Bassin för att sedan göra stopp för en god lokal lunch som ingår. Eftermiddagen går till Black River Canyon och utsikten över ön är magisk. Ni får även chansen att stanna till och promenera på en av öns mest kända sevärdhet, vilken är Seven Coloured Earth och de mest fotograferade vattenfallet, Waterfalls of Chamarel.

Låt din dröm bli sann! Här på Mauritius. Både för nybörjare och erfarna ryttare. Följ med på denna oförglömliga ridupplevelse på Mauritius öde stränder på södra ön, där även möjlighet att simma med hästarna finns. En helt fantastisk upplevelse kan vi lova! Ridningen sker på den vackra unika stranden Riambel som är en 2.5 kilometer lång strand helt utan några hotell. Ridningen sker på stranden till vågorna av havet som rullar in över stranden. Välj att rida på dagen eller kanske lockar en ridtur till solnedång?  

En helt fantastisk utflykt som inte får missas på din resa till Mauritius. Med vykortsliknande vyer, från turkosa laguner till djupblått hav. Du kommer simma i vatten som man inte får nog av, snorkla bland färgglada fiskar, stanna på en av öarna för den fantastiska utsikten. Resan avslutas sedan på den privata ön Ile des Deux Cocos som också kallas för Folies Island där en fantastisk Barbecue väntar på er. Höjdpunkter på resan är: Eau Bleu Waters, Ile aux Aigrettes för simning, Ile aux Phares med vattenfall med mera.  

Lunchen intas bäst hos en lokal familj, och var redo att hjälpa till i köket när du besöker Kot Marie och hennes familj som har sitt lilla hus mitt ute på ett enormt sockerrörsplantage. Du får garanterat också smaka på deras hemmagjorda goda rom. En genuin upplevelse som vi tipsar våra resenärer att inte missa.

Hyr bil

Att uppleva hela ön och köra runt den är ett absolut måste. Vacker miljö, sockerrösplantage och nationalparker att upptäcka. Missa inte ett stopp i  Black River Gorge Nationalpark, shoppingen i Grand Baie och gör stopp för ett bad lite då och då – längs med de många fina bukterna. ca pris för två dagars hyra är 880kr för en liten modell som inkluderar obegränsad körning, olycksfallsförsäkring, extra förare och 24 timmars assistans.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

775d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

766d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d