Golf & Guldkant på Seychellerna

Lyxig resa till Seychellerna med boende två öar på några av Seychellernas finaste resorts.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Constance Le muria

Seychellerna drömresa med fina golfmöjligheter och gourmetmåltider.

Njut av högklassiga boenden på två av Seychellernas mest populära öar, Mahe & Praslin. Denna resa är en spännande semesterupplevelse som passar perfekt för både par och familj som ställer höga krav både på boende och upplevelser.

Fr. 49 995 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur till Seychellerna
Bagage att checka in och måltider ombord
Välkomst av vår representant på Mahe & Praslin
Transfer till hotell och båtresa ingår mellan öarna
5 nätter på  Constance Ephelia, i juniorsvit med halvpension
5 nätter på Constance Lemuria, i juniorsvit med halvpension
Frukost och middag ingår
24 timmars jourservice
Boka tidigt rabatt vid bokning 60 dagar före avresan - avdraget på pris redan
Klimatkompenserad resa
Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Pris är per person och är ett frånpris baserat på del i dubbelrum.

Fr. 49 995 SEK

Njut av högklassiga boenden på två av Seychellernas mest populära öar, Mahe & Praslin!

 

Mahe

Seychellernas huvudö Mahe som förrutom vackra stränder även bjuder på ett brett aktivitetsutbud för den rastlöse: Vandra, ta en båttur, snorkla i de marina nationalparkerna, hyr en bil och besök romdestilleriet, tefabriker eller kryddträdgårdar.

Ett ljuvligt resmål som passar alla åldrar. Med internationella flyget ankommer ni Mahe.

 

Om hotellet

Ni inleder denna resa med 5 nätter på Mahe, på omtyckta Constance Ephelia. Denna resort ligger vackert beläget mellan två härliga stränder och nära den marina nationalparken. Här erbjuds en bekväm och luxuös miljö som framkallar välbehag. Ni bor högklassigt och rymligt boende i sviter eller villor, med fantastiska vyer. Hotellet sträcker sig ut över ett stort område med hänförande omgivningar,  frodig grönska med sällsynta träd, blommor och växter.

 

Restauranger

Hotellets fem restauranger erbjuder olika läckra menyer med olika teman och inriktning, för att tillfredsställa olika smakriktningar.

Den höga standarden sätter sin prägel på Constance Ephelia Resorts alla faciliteter. Här trivs både stora och små!

 

Praslin

Resan fortsätter sedan över till grannön Praslin, känd för sin lugna atmosfär och sina sagolika stränder samt nationalparken Valle de Mai- där man kan skåda de enorma, välkända och säregna Coco de Mer kokosnötterna samt den sällsynta svarta papegojan.

 

Om hotellet

Ni ska nu bo på underbara Constance Lemuria som välkomnar dig med sina sköna inbjudande stränder, kristallklara vatten och omgivet av en frodig grönska. Ni bor i juniorsviter, seniorsviter eller villor av hög standard.

Här på hotellet omsluts du av exklusiva och naturnära materialval i en skön blandning av trä, sten, granit, marmor i en skön förening med naturens grönska och varierade landskap. Det exklusiva förenas med en gedigen varm atmosfär och utmärkt trivsel.

Resorten har en otroligt vacker 18-håls Championship golfbana, som flertalet gånger vunnit pris som Indiska Oceanens vackraste golfbana. Andra faciliteter är exempelvis 2 tennisbanor, snorklingsutflykter PADI och windsurfing.

 

Restauranger

Restaurangerna erbjuder en rad olika lokala och internationella rätter, både som buffé och à la carte. De fyra olika barerna ger dig möjlighet att välja mellan olika stämningar och miljöer. För att göra det smidigt och bekvämt för er så ingår halvpension för er!

 

Väder och klimat

är stabilt året om, med runt 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Mer nederbörd i dec-januari. Många väljer att kombinera flera av öarna, medan några uppskattar att koppla av och bara njuta av värmen, solen, stränderna, naturen och bara att få vara. Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer.

Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er!

Måltider ej nämnda i programmet
Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

En kombinationsresa som lätt går att justera om, kanske önskar ni andra typer av boenden, eller upplevelser. Berätta för oss vad ni vill uppleva så tar vi fram en offert som passar era önskemål.

Rain

24°
26°
23°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfaren guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

En dagstur som tar dig till undervattenvärlden i St. Anne National Marine Park. Gå ombord på Anahita som tar dig djupt in i den marina nationalparken. Upptäck undervattenvärldens färgglada korallträdgårdar med snorkel och simma och njut av vattentemperaturen som gör att du kan stanna kvar i timmar i det ljumma turkosa vattnet. Smarrig lunch bjuds på innan det är dags att gå iland på Moyenne Island. Här välkomnas ni av de enorma jättesköldpaddorna som fritt strövar omkring här på ön. Här finns gamla ruiner och piratgravar. Dagen avrundas med en tropisk coctail och en lugn kryssning runt parken innan ni är åter på Mahe igen.

En gång i tiden trodde man att Vallée de Mai var Edens lustgård, på grund av dess sagolika skog. Denna nationalpark tros vara 180 miljoner år gammal parken finns med på världsarvslistan, Unesco. Parken är extra känd för dess säregna palm ”Coco de Mer”, dubbelkokosnöten, som har världens största frö. Ett frö kan väga upp till 40 kilo. Här kan man också se den utrotningshotade och mytomspunna Seychellsvasapapegojan, The black parrot om man har lite tur. En halvdagstur där du får upptäcka den naturliga prakten med svajande enorma gigantiska palmerna i en forntida skog fylld med endemiska arter av palm och sällsynt fauna.

Utforska Mahes orörda nordkust genom en 90 minuters guidad vandring genom nationalparken Morne Seychelles. Vandringen avslutas vid den vackert och avskilt belägna Anse Majore bukten, där väntar sedan en yacht som tar er ut på en seglingstur till marina nationalparken Baie Ternay. Här kan ni simma, snorkla, sola och mata fiskar i dess naturliga miljö. En kreolsk lunch serveras ombord på yachten innan ni seglar tillbaka till Victoria.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d