Sydön & Nordön med lodges

En resa till Nya Zeeland med hyrbil som passar dig som vill bo på fina hotell & lodger och se det bästa av både Sydön och Nordön, en resa på 21 dagar.

Fr. 71 900 SEK

Flygresa till Nya Zeeland inklusive 21 dagars hyrbil komplett med alla försäkringar, utan självrisk och enkelvägshyra inkluderad. Komplett resa med 20 övernattningar på väl utvalda hotell och lodger, 4 utflykter och färjeöverfart mellan öarn.

En populär genuin rundresa på Nya Zeeland med fokus på upplevelser och fina boenden längs med vägen.

Om resan

Hyrbilen hämtas ut direkt på flygplatsen vid ankomst till Queenstown som ligger på Sydön. Detta förslag inkluderar 20 övernattningar. Resan börjar i Queenstown och vidare söderut till fjordlandskapet och Te Anau som ligger vid inkörsporten till fjordlandet, Doubtful Sound och Milford Sound.

Ni har möjlighet att köpa till ett  3 dagars ”Great Walks” paket som tar er med ut på tre helt olika kända vandringar, Milford  TrackRouteburn Track och Kepler Track. Då ingår 3 guidade turer inklusive en helikoptertur över fjordarna samt båttur.

Nästa äventyr på resan är det aktiva staden Queenstown och här kommer ni få uppleva sagan om ringen platser, vingårdar, linbana för bästa utsikt över stad och berg och många adrenalinfyllda äventyr om så önskas. Nästa del är glaciärlandskapet vid Franz Josef, med häftigt boende i Tree Houses! En upplevelse på resan.

Efter Franz Josep tar ni er vidare till Hokitika som är omgiven av vacker natur, här kommer ni få bo på fina Rimu Lodge. 

Efter västkustens vackra resa, är det dags för mer äventyr! Ni kommer nämligen både att paddla kajak och vandra i en av Nya Zeelands främsta nationalparker, Abel Tasman Nationalpark.

Ni kommer sedan ta er till Picton och ta en 3 timmars överfart med The Interislander till Nordön, här väntar huvudstaden Wellington. Resan går sedan vidare till vingårdsområdet Martinbourough med boende bland vinrankorna. Under en av dagarna väntar en halvdag med vinprovning.

Napier väntar härnäst, charmigt stopp på väg norrut som bjuder på rikt fågelliv, vacker miljö, vingårdar. Det är en fin stad att besöka med trevligt boende. Rotorua är nästa stopp och här bor ni 3 nätter för att få chansen att uppleva maorikulturen, heta källor, gejsrar. Missa inte att besöka Polynesian Spa för att få en hälsosam upplevelse med olika möjlighet till behandlingar. Måste förbokas, då detta är ett av Rotoruas mest populära upplevelser.

Sist men inte minst är det dags att reflektera över upplevelserna vilket görs bäst i Coromandel, en ljuvlig skärgård inte långt från Aucklands flygplats. Två nätter här för att njuta av lugn och ro. Varför inte boka en kajakpaddlingstur så ni kan paddla ut till Cathedral Cove. Missa inte heller Hot Water Beach.

Resan avslutas i Auckland där ni kommer få bo på det fina hotellet De Brett i två nätter. Här kommer ni få möjlighet att utforska den vackra staden och kanske känner ni för att åka över till ön Waiheke Island för en vinprovning. 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Nya Zeeland tur och retur i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 20 övernattningar på utvalda hotell längs med vägen
 • Hyrbil i 21 dagar full försäkrad och inklusive obegränsad körning, inkl. envägshyra Queenstown till Auckland
 • Färjebiljett mellan öarna, både för passagerare och hyrbil ingår
 • Upplevelse ingår: Glaciärvandring vid Franz Josef
 • Upplevelse ingår: Vinprovning i Martinborough
 • Upplevelse ingår: Upplev Maorikultur i Rotorua
 • Resa som går att ändra efter budget och önskemål
 • Komplett resa med transfers, boende och turer
 • Klimatkompenserad 100%

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det finns många olika reseförslag och ideer till hur man kan uppleva Nya Zeeland. Resan går att göra om och ändra beroende på ressällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Bo i trädkoja / glamping

Exotiska och annorlunda boendeformer lockar fler och fler. Vill du också bo i slott eller koja? Trähus eller bubbla? Bungalow på stranden eller i trähus mitt bland eucalyptusträden. Här i Australien finns det många unika upplevelser. Varför inte bo på revet, i en "swag" under stjärnorna. En helt unik och fantastisk upplevelse. Innan frukost snorklar ni bland vackra färgglada fiskar i ett helt öde tomt vackert barriärrev.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Rundresa
Djur & Natur
Kryssning

Australien & Nya Zeeland

Det bästa av Australien och Nya Zeeland på en och samma resa. Upplev vacker natur, rik kultur, ett otroligt djurliv och en lyxig kryssning. En resa på 20 dagar inklusive kryssning.

Fr. 99 990 SEK
Husbilsresa
Eget tempo
Upplevelser

Husbil i Australien & Nya Zeeland

Upplev Australien och Nya Zeeland med husbil på 4 veckor, fritt och flexibelt.

Fr. 49 550 SEK
Norr till Söder
Upplevelseresa
Fiji-öarna

Nya Zeeland & Fiji

Nya Zeeland med hyrbil på 2 veckor kombinerat med avkopplande lyxiga dagar på Fiji, totalt 18 dagar.

Fr. 67 000 SEK
11% RABATT
Norr till Söder
Upplevelseresa
Hyrbil & Hotell

Roadtrip på Nya Zeeland

Nya Zeeland med hyrbil som passar dig som vill bo på en mix av hotell, mysiga lodger och b&b. Hyrbilen väntar på är och ni kör i eget tempo.

Fr. 54 950 48 850 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!