Genuina Nya Zeeland

En resa på 21 dagar till Nya Zeeland med hyrbil. Passar dig som vill bo på fina hotell & lodger och se det bästa av både Sydön och Nordön.

Fr. 119 900 SEK

Flygresa i businessklass till Nya Zeeland inklusive 21 dagars hyrbil komplett med alla försäkringar, utan självrisk och enkelvägshyra inkluderad. Komplett resa med 20 övernattningar på väl utvalda hotell och lodger, 4 utflykter och färjeöverfart mellan öarna.

En populär genuin rundresa på Nya Zeeland med fokus på upplevelser och fina boenden längs med vägen.

Om resan

Hyrbilen hämtas ut direkt på flygplatsen vid ankomst till Queenstown som ligger på Sydön. Detta förslag inkluderar 20 övernattningar. Resan börjar i Queenstown och vidare söderut till fjordlandskapet och Te Anau som ligger vid inkörsporten till fjordlandet, Doubtful Sound och Milford Sound.

Ni har möjlighet att köpa till ett  3 dagars ”Great Walks” paket som tar er med ut på tre helt olika kända vandringar, Milford  TrackRouteburn Track och Kepler Track. Då ingår 3 guidade turer inklusive en helikoptertur över fjordarna samt båttur.

Nästa äventyr på resan är det aktiva staden Queenstown och här kommer ni få uppleva sagan om ringen platser, vingårdar, linbana för bästa utsikt över stad och berg och många adrenalinfyllda äventyr om så önskas. Nästa del är glaciärlandskapet vid Franz Josef, med häftigt boende i Tree Houses! En upplevelse på resan.

Efter Franz Josep tar ni er vidare till Hokitika som är omgiven av vacker natur, här kommer ni få bo på fina Rimu Lodge. 

Efter västkustens vackra resa, är det dags för mer äventyr! Ni kommer nämligen både att paddla kajak och vandra i en av Nya Zeelands främsta nationalparker, Abel Tasman Nationalpark.

Ni kommer sedan ta er till Picton och ta en 3 timmars överfart med The Interislander till Nordön, här väntar huvudstaden Wellington. Resan går sedan vidare till vingårdsområdet Martinbourough med boende bland vinrankorna. Under en av dagarna väntar en halvdag med vinprovning.

Napier väntar härnäst, charmigt stopp på väg norrut som bjuder på rikt fågelliv, vacker miljö, vingårdar. Det är en fin stad att besöka med trevligt boende. Rotorua är nästa stopp och här bor ni 3 nätter för att få chansen att uppleva maorikulturen, heta källor, gejsrar. Missa inte att besöka Polynesian Spa för att få en hälsosam upplevelse med olika möjlighet till behandlingar. Måste förbokas, då detta är ett av Rotoruas mest populära upplevelser.

Sist men inte minst är det dags att reflektera över upplevelserna vilket görs bäst i Coromandel, en ljuvlig skärgård inte långt från Aucklands flygplats. Två nätter här för att njuta av lugn och ro. Varför inte boka en kajakpaddlingstur så ni kan paddla ut till Cathedral Cove. Missa inte heller Hot Water Beach.

Resan avslutas i Auckland där ni kommer få bo på det fina hotellet De Brett i två nätter. Här kommer ni få möjlighet att utforska den vackra staden och kanske känner ni för att åka över till ön Waiheke Island för en vinprovning. 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Nya Zeeland tur och retur i businessklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 20 övernattningar på utvalda hotell längs med vägen
 • Hyrbil i 21 dagar full försäkrad och inklusive obegränsad körning, inkl. envägshyra Queenstown till Auckland
 • Färjebiljett mellan öarna, både för passagerare och hyrbil ingår
 • Upplevelse ingår: Glaciärvandring vid Franz Josef
 • Upplevelse ingår: Vinprovning i Martinborough
 • Upplevelse ingår: Upplev Maorikultur i Rotorua
 • Resa som går att ändra efter budget och önskemål
 • Komplett resa med transfers, boende och turer
 • Klimatkompenserad 100%

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det finns många olika reseförslag och ideer till hur man kan uppleva Nya Zeeland. Resan går att göra om och ändra beroende på ressällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Milford cruise

Utflykt från Queenstown till Milford sound. Ni blir upphämtade på hotellet och kommer få ta en buss som tar er 3,5 timme till Milford Sound. Bussen tar vägen längs sjön Wakatipu och kommer stanna flertalet gånger på vackra platser där ni kommer få möjlighet att ta en liten promenad och fota den vackra naturen. Vägen går längst snötäckta berg som störtar brant ned i bråddjupa fjordar. Att köra längs den spegelblanka fjorden Milford Sound sägs vara en av de vackraste alpina bilupplevelserna i världen. Väl på plats i Milford Sound kommer ni få stiga på en båt som tar er ut i fjorden omringade av vackra klippor och vattenfall. Naturen här är magisk och man får inte nog av det. Kanske kommer ni ha möjlighet att se delfiner, sälar och pingviner. Efter båtturen tar ett flyg er tillbaka till Queenstown. 

Läs mer

Cruise & Rainforest walk

Ett äventyr där ni kommer ta en båt ut på sjön och vidare till regnskogen. När ni kliver av båten och går in i regnskogen är det som att ni kliver in i en annan värld. Detta är västkustens äldsta regnskog och här finns ett väldigt rikt fågelliv, och de är väldigt nyfikna små varelser. Turen är 2-3 timmar och det ingår transfer från hotellet samt varm dryck ombord på båten. 

Läs mer

Hobbiton Movie set

Hobbiton, där Sagan om ringer spelades in är ett äventyr du inte får missa. Här kan du ta en guidad tur och njuta av den vackra naturen, se scener där Sagan om ringer spelades in och gå in i de mysiga hobbithålorna. Detta får man inte missa när man är i Nya Zeeland.

Läs mer

Tamaki Maori Village

En kväll med Maorikultur. En kväll där du får uppleva det riktiga Nya Zeeland. Här kommer ni få avnjuta en 3-rätters middag medan människor inom Maorikulturen sjunger sånger på Maori, dansar och underhåller på ett tradionellt vis. En kväll som är mycket uppskattad av många resenärer. 

Läs mer

Tongariro Alpine Crossing

En väldigt vacker vandring i Tongariro National Park, Tongariro Alpine Crossing. Den guidade Vandringen är 19km lång och ni kommer älska den underbara naturen med bergstoppar, vulkaner och kristallblå sjöar. 

Läs mer

Kayak, seals & cruise

Dagen börjar med en guidad kajaktur ut på havet bland den vackra naturen, du ska sedan få ta en båt norr ut till Anchorage där du ska få ta en fin vandring, antingen Cleopatra's Pool eller Pitt Head Loop Track. Båten tar dig sedan tillbaka till Kaiteriteri igen. Detta är en heldagstur där du kommer få njuta av det bästa naturen har att erbjuda och eventuellt även ha chans att träffa på sälar och delfiner. 

Läs mer

The Full Monty

En tur där du kommer att få åka ut med en båt och uppleva den 12km långa kuststräckan full med långa vita stränder och vackra klippor. Här kommer du få se Lonely Bay, Cooks Beach, Hahei och den kända Cathedral Cove där Prince Caspian (Chronicles of Narnia) spelades in. Du kommer åka igenom Te Whanganui-A-Hei marinreservat. Här finns ett rikt djurliv med fåglar, delfiner, valar och sälar. Du kommer under hela turen ha en guide som berättar om allt ni ser längst den vackra båtturen. 

Läs mer

Vinprovning i Blenheim

En härlig vinprovning i Blenheim. Du börjar dagen med en guidad vinprovning där ni kommer att besöka 3 vingårdar. På eftermiddagen kommer du att få cykla på egen hand med en karta och besöka de vingårdar du känner för. Guiden kommer gå igenom kartan och visa vart de härliga lunchställena finns och vilka vingårdar som du bör besöka. 

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Norr till Söder
Upplevelseresa
Fiji-öarna

Nya Zeeland & Fiji

Nya Zeeland med hyrbil på 2 veckor kombinerat med avkopplande lyxiga dagar på Fiji, totalt 18 dagar.

Fr. 57 900 SEK
Norr till Söder
Upplevelseresa
Hyrbil & Hotell

Roadtrip på Nya Zeeland

En resa med 20 övernattningar på mysiga hotell och lodger. Ni kör med hyrbil i eget tempo längst det vackra landskapet.

Fr. 64 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!