Familjeresa till Iru Fushi

Sun Siyam Iru Fushi på Maldiverna. En resort som erbjuder villor med egen pool, lyxig gourmetmat, fin snorkling och vattenaktiviteter. En perfekt resort för hela familjen.

Fr. 54 600 33 900 SEK

Priset är baserat på 2 vuxna och 2 barn under 12 år som reser tillsammans i september 2024.
Resebeskrivning

Familjeresa till Maldiverna

Välkommen till en paradisö i Maldiverna – Sun Siyam Iru Fushi, där drömmarna blir verklighet!

Upplev lyxiga och eleganta boenden på en ö som omges av turkosblått vatten och vita sandstränder. Njut av förstklassiga faciliteter, internationella restauranger och en avslappnad atmosfär i en av världens mest exklusiva destinationer. Utforska det fantastiska marina livet genom snorkling och dykning eller varva ner med en skön massage på resortens spa. Sun Siyam Iru Fushi är en plats där allt handlar om att skämma bort dig själv och skapa minnen för livet tillsammans.

Välkommen till paradiset på jorden!

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Sjöflyg tur och retur 
 • 7 nätter på Sun Siyam Iru Fushi i en Deluxe Beach Villa 
 • All Inklusive   
 • Lokala skatter och avgifter
 • Green tax 
 • Klimatkompenserad resa till 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd resa

Vid ankomst till Male möts ni av vår representant som väntar efter utgången när ni hämtat ert bagage. Ni får sedan ta ett sjöflyg till er resort. En naturskön flygresa över de Maldiviska öarna. 

Här på Maldiverna finns många olika resorts som ni enkelt kan nå antingen om ni väljer att åka motorbåt alternativt sjöflyg från flygplatsen Male.

På öarna är det barfota som gäller och på de flesta öar promenerar man med andra ord lätt omkring men det finns även öar där cykel krävs för att lätt förflytta sig omkring.

Vill du bo på en ö med stort urval av restauranger eftersom du älskar mat och uppskattar olika kök både lokalt och internationellt. Annars kanske du uppskattar en mindre ö med mer personlig känsla och privat boende på egen del av stranden.

Oavsett vad du väljer kommer du få en underbar barfota semester för alla resorts har suveränt bra läge, underbart vatten och ger en riktigt skön semester.

Till sist får du fundera på vad och hur ni vill uppleva Maldiverna och ge oss era idéer så är det lättare för oss att matcha er med rätt ö och rätt resort.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

 
Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Fr. 39 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!