Familjeresa till Aruba

Välkommen till Divi Aruba, Ett trevligt och populärt All Inclusive hotell perfekt för familjer!

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Divi Aruba

Familjeresa till Aruba

Divi Aruba är ett hotell med låga byggnader och ligger nära en fantastisk sandstrand och omgiven av tropisk grönska. Här finns mycket att uppleva. Varför inte testa vattensporterna, cykling eller kanske tennis. Välj mellan alla restauranger som ingår och njut av vacker solnedgång med en god drink.

Fr. 18 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till Aruba tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
7 nätter i ett Beachside room
All Inclusive
Aircondition i alla rum med balkong
Tillgång till 4 pooler
Fritt inträde till Fitness center
Lån av cyklar
Tennisbana
Wi-Fi ingår
15% förköpsrabatt ingår i detta pris vid bokning mer än 90 dagar före avresan

Prisexempel

Priset är ett frånpris, och kan ändras i mån av platstillgång. *Priset är räknat på två vuxna och två barn (1 barn under 13 och ett barn över 13 år är inkluderat i detta förslag).

Fr. 18 990 SEK

Välkommen till härliga Aruba och Divi Aruba. Ett trevligt och populärt All Inclusive hotell perfekt för familjer! 

 

Aruba är det perfekta resmålet med kritvita stränder, stort restaurangutbud och ett kontrastrikt landskap, kryddat med vattensporter och stort nöjesutbud. Eftersom Aruba dessutom ligger utanför orkanbältet, kan du resa hit året runt för att njuta av sol och bad! Hit kommer man gärna för att njuta av de många, långa och kritvita stränderna, där Eagle Beach och Palm Beach tillhör de mest kända.

 

Om hotellet

 

Välkommen till Divi Aruba, Arubas bästa all inclusive hotell där allt ingår.

Divi Aruba All Inclusive är en pärla i solen på Druif Beach, en vit härlig paradisstrand som anses som en av Arubas bästa stränder. Ett trevligt och populärt All Inclusive hotell som är perfekt för familjer! Hotellet består av flera byggnader som ligger i en stor härlig trädgård och du kan välja mellan två poolområden. Rummen är endast ett steg från sandstranden eller poolen.

 

Hotellet ligger ca 5 minuter från Arubas huvudstad Oranjestad och bara ca 10 minuter från flygplatsen.

 

Att göra på Divi

 

Här finns alla faciliteter man behöver för att få en komplett skön semester med familjen. Allt ingår! Så ta chansen att helt koppla av och njuta av en av Karibiens skönaste öar. Tillsammans med systerhotellet Tamarijn kan du välja mellan 9 utmärkta restauranger och 7 barer.

Här finns mycket att uppleva. Varför inte testa vattensporterna, cykling eller kanske tennis.

 

Restauranger

 

Välj mellan alla restauranger som ingår och njut av vacker solnedgång med en god drink i handen.

  • Hotellet har två pooler, tennisbanor och ett gym för gästerna.
  • Två barn under 12 år som delar rum med föräldrarna bor och äter gratis!
  • Oavsett om ni väljer Tamarijn eller Divi så har ni tillgång till båda hotellens barer, restauranger med mera
  • Har ni barn över 12 år men under 18 år, kan vi tipsa om Tamarijn Aruba som erbjuder gratis mat och dryck för barn under 18 år.

Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Eftersom ABC öarna ligger utanför orkanbältet kan man resa hit året om.
Det finns många resorts att välja på. Berätta för oss vad ni vill uppleva och vilken budget ni har så tar vi fram lämpliga resorts i en fin kombination.
Går med fördel kombinera med Aruba, som ligger en timmes flygresa från Curacao. 

Clouds

26°
26°
26°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Ja, det är absolut det man i första hand gör när man befinner sig på en av Karibiens vackraste öar, Aruba. Många startar morgonen med en riktigt skön strandpromenad medan solen går upp. Hoppa i havet och ta ett skönt morgondopp före frukosten. Därefter väntar solstolen för en lång härlig dag på stranden.

Runt hela Aruba finner du en massa stränder. Förmodligen bor du på en av de resorter som ligger på stranden, kanske bor du vid Palm Beach som är en av öns mest populära stränder där det händer mycket. En annan strand som är lite lugnare och bredare är Eagle Beach. Läs mer här om Arubas stränder Arubas stränder

Hyr din egen ATV eller Jeep och kör runt Aruba. Landskapet består är ökenlikt med kaktusar i mitten och otroligt vackra sandvikar på många ställen runt ön. En av de vackraste (enligt vår egen uppfattning är: Dos Playas) som man når med Jeep eller ATV.

Vattnet är såklart härligt turkost och kristallklart som inbjuder till bad och många dopp i havet. Det finns ett fåtal stränder där reven ligger ganska nära stranden, så vi rekommenderar att ni ska följa med på en dagstur ut till havs för att kunna snorkla bland färgglada fiskar. Lunch och lån av snorkelutrustning ingår.

Besök Arikok Nationalpark och bada i ”Natural Pools” samt ta en kik i Guadirikiri-grottan och luncha på lilla öken restaurangen Boca Prins – Hamburgare med en kall ”Barashi” eller ”Barashi Chill” – som är den lokalproducerade ölen, är mums!

Resor till Aruba – där solen alltid skiner

Aruba är en lycklig ö med kritvita stränder, stort restaurangutbud och ett kontrastrikt landskap, kryddat med ett stort nöjesutbud. Perfekt för dig som uppskattar exotiska resor med inslag av nöjen och aktiviteter.

Karibien är förvisso välsignat med ett stort antal paradisöar, men om du söker en som ger dig alla ingredienser för en solig semester med mycket innehåll, så är Aruba ett säkert kort. Eftersom Aruba dessutom ligger utanför orkanbältet, kan du resa hit året runt! Hit kommer man gärna för att uppleva de många, långa och kritvita stränderna. Eagle Beach och Palm Beach tillhör de mest kända.

Vattensporter är också en central del i den aktiva profil som Aruba har. Bland annat windsurfing, kitesurfing, snorkling och dykning som en del av utbudet. Djuphavsfiske, golf och katamaranturer finner du också på menyn. För den som vill söka lyckan hos fru Fortuna, kan vi berätta att Aruba även huserar många casinon.

Holländsk koloni

Du märker snart att ön har varit en holländsk koloni. Huvudstaden, Oranjestaad är mycket fin och präglas av sina byggnader i gammal kolonialstil. Du märker också influenserna på alla gatunamn och liknande. Ön har en kontrastrik profil, där väst-och sydkusten präglas av låglänt terräng med långsträckta, fina stränder, medan nordkusten är karg, klippig och vindutsatt.

Aruba, året om

Man kan resa hit när som helst under hela året. Här råder ett skönt varmt klimat året om. Eftersom Aruba ligger utanför orkanbältet så är det också både en trygg och stabil ö att besöka, både vad det gäller väder, klimat och säkerhet. Aruba är som sagt mest känd för sina vackra stränder men även för alla sina kaktusar och lite mer ökenlika inland.

Naturen

Naturen i inlandet kännetecknas av höga kaktusar, buskar och klippblock. Överallt på Aruba finner du det lite märkliga Dividiviträdet. Om du ska göra en utflykt, så besök gärna Arikok National Park med sina grottor, kaktusskogar och tusenåriga indianmålningar.

Vi hjälper gärna till att kombinera resan och kombinera den gärna med utflykter till öarna Curacao och Bonaire, i grannskapet! Att hyra en 4WD och köra runt och upptäcka ön på egen hand är helt perfekt. Aruba är relativt litet och man kan lätt upptäcka stora delar av ön på egen hand om man hyr en 4WD en dag. Vill man verkligen uppleva kulturen och den karibiska stilen finns här också folkrika karnevaler och musikfestivaler som bjuder på oändligt med härlig dans, musik och god mat.

Fakta om Aruba
Valuta

Arubanska Floriner eller USD.

Klimat

Utmärkt året runt med dagstemperaturer runt 31-33 grader. Ligger utanför orkanbältet.

Visum

Behövs inte för nordiska medborgare.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

594d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

635d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

627d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna B

636d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

443d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

367d