Familjeresa på lovet

Läckert familjehotell på norra Mauritius, med all inclusive för hela familjen med flyg.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

All Inclusive familjeresort med bra läge på Mauritius

En underbar semester väntar på er, med boende på Zilwa Attitudes i norr. Här finns flera härliga stränder du kan välja på samtidigt som Zilwa Attitudes domäner erbjuder en underbar hotellmiljö med vackra pooler, spa-och wellnesscenter och ett flertal restauranger och barer för alla smakriktningar.

Fr. 19 900 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till Mauritius tur och retur i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord
8 nätter på Zilwa Attitude
8 * frukost i huvudrestaurang
8 * lunch på Lor Disab, Taba-J, Gran Zil och Siro Kann bar – välj fritt var du vill njuta av din lunch
2 middagar kan intas på fantastiska Lor Disab
Övriga middagar kan avnutas på dessa fyra restauranger: Tadka, Siaw, Kot Nou och Karay
Dryck ingår också, välj på ett brett urval av öl, te, kaffe, vatten, läskedrycker, bordsvin och lokala sorter alkohol
Minibar ingår också, ett urval av drycker
Picnic korg som ni får med om ni gör utflykt
20% rabatt på en “Mauritian massage” mellan kl 09:00 och 14:00
EXTRA! Frukost, lunch och middag kan intas på andra hotell som ingår i Attitude Hotels

Prisexempel

Prisexempel per person avser då en familj, 2 vuxna och 2 barn delar ett Familjerum Deluxe. Det går att skräddarsy resan med fler nätter i Mauritius.

Fr. 19 900 SEK

En underbar semester väntar på er, med boende på Zilwa Attitudes i norr!

 

Om hotellet

Zilwa Attitude ger dig det mesta du kan önska och du möts av Mauritius själ och livsstil som befolkningen, ”Zilwas”, vill att du skall uppleva den.

Detta charmiga hotellet är beläget på Mauritius norra kust i byn Kalodyne och ligger alldeles i närheten av fiskebyn Grand Gaube, speglar hotellet den lokala livsstilen och miljön på ett äkta sätt.

Rumsstilen går i en mauritisk, rustik stil där inredningen präglas av lokala träslag och material, samtidigt som färgsättningen är i trendiga ljusa färger. Välj bland superiorrum, deluxerum , familjerum eller suites.

 

Avkoppling

Här finns flera härliga stränder du kan välja på samtidigt som Zilwa Attitudes domäner erbjuder en underbar hotellmiljö med vackra pooler, spa-och wellnesscenter och ett flertal restauranger och barer för alla smakriktningar.

Här går du ner i varv och finner ditt lugn och kan njuta av omgivningarna helt utan förpliktelser eftersom du blir en del av det okomplicerade och enkla livet på Mauritius!

För de små finns en fin lekplats och internationell barnklubb.

 

Kom och ta del av dessa upplevelser och bli en ”Zilwa”-en lokal öbo.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Tänk på att ni kan variera er och inta måltider på andra hotell som ingår i Attitude kedjan. Frukost, lunch och middag kan intas på andra hotell som ingår i Attitude Hotels

Clouds

20°
21°
19°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

En komplett utflykt till centrala Mauritius och till nationalparkerna i söder. Höjdpunkter är shopping i Floreal and Curepipe och vingården Takamaka winery. Vidare till Grand Bassin för att sedan göra stopp för en god lokal lunch som ingår. Eftermiddagen går till Black River Canyon och utsikten över ön är magisk. Ni får även chansen att stanna till och promenera på en av öns mest kända sevärdhet, vilken är Seven Coloured Earth och de mest fotograferade vattenfallet, Waterfalls of Chamarel.

Låt din dröm bli sann! Här på Mauritius. Både för nybörjare och erfarna ryttare. Följ med på denna oförglömliga ridupplevelse på Mauritius öde stränder på södra ön, där även möjlighet att simma med hästarna finns. En helt fantastisk upplevelse kan vi lova! Ridningen sker på den vackra unika stranden Riambel som är en 2.5 kilometer lång strand helt utan några hotell. Ridningen sker på stranden till vågorna av havet som rullar in över stranden. Välj att rida på dagen eller kanske lockar en ridtur till solnedång?  

En helt fantastisk utflykt som inte får missas på din resa till Mauritius. Med vykortsliknande vyer, från turkosa laguner till djupblått hav. Du kommer simma i vatten som man inte får nog av, snorkla bland färgglada fiskar, stanna på en av öarna för den fantastiska utsikten. Resan avslutas sedan på den privata ön Ile des Deux Cocos som också kallas för Folies Island där en fantastisk Barbecue väntar på er. Höjdpunkter på resan är: Eau Bleu Waters, Ile aux Aigrettes för simning, Ile aux Phares med vattenfall med mera.  

Lunchen intas bäst hos en lokal familj, och var redo att hjälpa till i köket när du besöker Kot Marie och hennes familj som har sitt lilla hus mitt ute på ett enormt sockerrörsplantage. Du får garanterat också smaka på deras hemmagjorda goda rom. En genuin upplevelse som vi tipsar våra resenärer att inte missa.

Hyr bil

Att uppleva hela ön och köra runt den är ett absolut måste. Vacker miljö, sockerrösplantage och nationalparker att upptäcka. Missa inte ett stopp i  Black River Gorge Nationalpark, shoppingen i Grand Baie och gör stopp för ett bad lite då och då – längs med de många fina bukterna. ca pris för två dagars hyra är 880kr för en liten modell som inkluderar obegränsad körning, olycksfallsförsäkring, extra förare och 24 timmars assistans.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

774d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

766d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d