Exotiska Västindien ö-hopp

Drömresa till karibiska ön Anguilla och grannön St Martin, en mix av Frankrike och Holland.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Resa till Anguilla och St Martin med 5 nätter per ö och flyg ingår.

Med ett svårslaget läge vid en av världens topp tio-rankade stränder - Shoal Bay East, ligger detta trivsamma hotell som rätt igenom genomsyras av en lokal prägel och profil. Anguilla – en pärla med kritvita stränder, turkost vatten och mysiga små restauranger med kök i absolut världsklass.

Fr. 29 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till St Martin tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
5 nätter på Esmeralda hotell på St Martin inklusive frukost
5 nätter på Fountain Villas på Anguilla i lägenhet utan måltider
Lokala skatter ingår
Sköna solstolar och service vid poolen
Wi-Fi ingår
Klimatkompenserad resa 100%
Trygghetsgaranti ingår!

Prisexempel

Pris är ett riktpris och gäller som prisexempel för 10 nätter del i dubbelrum, per person.

Fr. 29 990 SEK

Med ett svårslaget läge vid en av världens topp tio-rankade stränder – Shoal Bay East, ligger detta trivsamma hotell som rätt igenom genomsyras av en lokal prägel och profil. En drömresa, både för familjer och par. 

 

Fountain Anguilla 

Ett lägenhetshotell med 24 rum beläget vid en av öns mest fantastiska stränder, Shoal Bay Beach 1 minuts promenad. Välj mellan penthouses och studios, och på hotellet finns solstolar att låna, pool och wifi.

Esmeralda St Martin

Ett charmigt hotell med fristående bungalows belägen vid en av St. Martins vackraste stränder, Orient Beach.

Varje bungalow består av fyra rum så är man en större familj kan man hyra em hel bungalow och är man ett par så hyr man ett av rummen. Det finns pool på resorten och man har en egen terass utanför sitt rum.

Det finns restauranger i närheten – några minutes promenad belägna på stranden. Vill ni testa vattensporter finns det tillgång till detta också på hotellet. Hyr gärna en bil och upplev ön på egen hand. Staden Marigot ligger bara ca en mil från hotellet.

Tips! Missa inte heller att besöka Grand Case som kallas för Västindiens kulinariska huvudstad.

 

Med båt mellan öarna

Denna resa inkluderar flygbiljett till St Martin och därifrån åker man med båt sista biten över till Anguilla, ca 30 minuters båtresa.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks
Båtbiljett för resan mellan St Martin och Anguilla

Anguilla ligger på bara 20 minuters båtfärd från ön St Martin dit man ankommer med det internationella flyget från Sverige. Från St Martin går det färja till Anguilla var 30:e minut under större delen av dygnet.

Anguillas största stad heter The Valley.

Rain

28°
28°
28°

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Utflykter och upplevelser

Följ med till Tintamarre för snorkling. Efter stopp här fortsätter båten vidare för mer bad och lunch. Njut av att promenera i den kritvita pudersanden, och det är en lugn och skön dagstur till havs som väntar.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

830d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

871d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

862d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

871d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

679d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

603d