Exotiska La Reunion

Utforska exotiska La Reunion på egen hand med hyrbil och charmiga hotell, en paketresa på 10 dagar.

Fr. 27 990 SEK

Priset är per person baserat på del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Det går att skräddarsy resan med fler nätter och går att kombinera med Mauritius
Resebeskrivning

Vår ”signature” resa till La Réunion är en exklusiv bilpaketsresa med fantastiskt boende, SPA upplevelser, bekväm bil och ett spännande rundreseprogram. Välkommen till La Reunion.

 

På flygplatsen när ni hämtar ut er hyrbil möts ni även vår representant på flygplatsen. Ni får då tilldelat er alla dokument ni behöver för en bekväm resa på egen hand.

 

En resa runt ön La Reunion väntar nu på er. Allt är förbokat och klart så ni kan bara njuta av landets vackra natur, bergspass och alla härliga kurvor som ni kommer få slingra er fram på.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flyg till La Reunion tur och retur i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 10 dagars rundresa på La Reunion inklusive hotell och hyrbil
 • 3 nätter på Hotel le Saint Alexis med frukost
 • 3 nätter på Palm & Spa med frukost
 • 3 nätter på Diana Dea Lodge med frukost
 • 10 dagars hyrbil Kategori A med hämtning / lämning på flygplats
 • Meet & Greet / assistance
 • Klimatkompenserad resa 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd och går att förlänga eller förändra

Resan börjar längs med västkusten och ni kör ca 5 mil, räkna med ca 1 timmes körning, innan ni är framme på Hotel Saint Alexis ****  som är ett fyrstjärnigt hotell. Här bor ni nästkommande 3 nätter, på detta mysiga boende på beläget vid Lee Shores på Boucan Canot-stranden.

 

Hotellet bjuder på en bra mix av charm och varm gästfrihet där allt har gjorts för att du ska få en trevlig vistelse. Le Saint Alexis är byggd som en liten by och har en av öns största swimmingpools och bra läge vid havet med tropisk trädgård, gångbroar, terasser och spännande arkitektur.

Dags att köra längs med vilda vackra sydkusten till nästa delmål, och nu ska ni bo på mysiga Palm & Spa hotellet som ligger precis vid kusten. Denna sydkust, är både vild och otämd och här brusar havet rejält vilt! Inget rev som skyddar så räkna med höga vågor och vart man stannar längs med kustens linje slår havet med full kraft in över land. Det passar utmärkt att passa på att inta en smarrig lunch på Cap Mechant som ligger på en udde.

Dags att checka ut från hotellet och bege sig tvärsöver ön, och vi väljer att åka över till Bois Court varifrån man har en magisk vy över dalen. Besök gärna vulkanen ”Piton de la Fournaise”. Vägen tar er tvärsöver La Plaine des Palmistes hela vägen upp till Pas de Bellecombe.

 

Ni fortsätter sedan denna dag till nästa boende som väntar på er, Diana Dea Lodge ****- 3 nätter ska ni bo här i området Saint Anne, nära östkusten.

 

Det finns så mycket att utforska på resan till La Reunion så ni kan verkligen fylla era dagar med upplevelser, och allt är upp till er själva att bestämma, fritt men ändå organiserat.

 

Går med fördel att kombinera med sköna dagar på Mauritius

 

Ön Reunion Island som är en mycket bergig ö lockar alla – från fotografer till äventyrare, från solsökarna till cyklister och vandringsresenärer.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Denna resa går med fördel att kombinera med Mauritius som ligger bara ca 1 timmes flygning från La Reunion. Alternativt kan ni förlänga resan på La Reunion och avsluta på en strandresort för skön avkoppling.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Aktiv vulkan La Reunion

Visste du att det är möjligt att vandra upp till vulkanen på La Reunion? Under dess utbrott kan ni nattetid på säkert avstånd besöka vulkanen - vilket är en syn du aldrig kommer att glömma! Detta är Formica Leo, en liten vulkanisk kon med fantastiska föränderliga nyanser.

Läs mer

421 kurvor på La Reunion

Vill du köra en häftig annorlunda väg med massor med kurvor? Kanske med MC? Nu har du världens chans, boka in en extra upplevelse på din härliga resa till äventyrsön La Reunion i Indiska Oceanen. Vägen går runt vulkanen Piton de la Fournaise som sist hade utbrott i augusti 2019.

Läs mer

Lavatunnlarna på La Reunion

Kom och upptäck det magiska universumet i lavatunnlarna i Piton de la Fournaise: "Peak of the Furnace" som är en sköldvulkan på östra sidan av ön Réunion i Indiska Oceanen. Den är för närvarande en av de mest aktiva vulkanerna i världen, tillsammans med Kilauea i Hawaii, Stromboli, Etna och Mount Erebus i Antarktis. Missa inte ett stopp här! Reunion Island?  

Läs mer

Vandring La Reunion

Gillar du att vandra och att uppleva storslagna vyer med orörd natur och lugn då har du kommit till Paradiset. Den mest fantastiska vandringen är mellan byarna i The Cirques. Här finns många vandringsleder av olika karaktär och svårighetsgrad.

Läs mer

Sköldpaddor på La Reunion

Missa inte ett stopp i Kelonia, som är ett museum om havssköldpaddan. Men även en plats där man tar emot skadade sköldpaddor som får återhämta sig för att sedan åter släppas tillbaka i havet. Musseet är uppdelat i fem olika enheter, där man vid olika numrerade stationer får inblick i sköldpaddans historia, nutid och framtidsutsikter. Mycket intressant och informativt museum. Lite' kuriosa är att trots att sköldpaddan numera är fridlyst håller museet fortfarande på att sälja ut sitt gamla lager av prydnadssaker tillverkade på den tiden jakt fortfarande var tillåten. Här finns även ett stort akvarium med enorma havssköldpaddor!

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
8% RABATT
Två öar
Äventyr hyrbil
Sol & bad

Mauritius & La Reunion

8 dagars bilrundresa på La Reunion med 5 nätter på boutiquehotell på Mauritius.

Fr. 43 550 39 990 SEK
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
Golf
Två utflykter
Femstjärnigt

Golfresa till La Reunion

Upplev magiska La Reunion med utflykter och tre dagar golf! Även helikoptertur ingår!!!

Fr. 31 500 SEK
Vandring
Naturupplevelse
Äventyrligt

Vandra på La Reunion "Small crossing"

Utforska exotiska La Reunion, vandringsresa med boende på charmiga hotell, en paketresa på 8 dagar.

Fr. 27 990 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!