Drömresa till Anguilla

Drömresa till karibiska ön Anguilla, en resa både för familj och par.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Resa till Anguilla med 10 nätter på Shoal Bay Villas med öns bästa läge.

Med ett svårslaget läge vid en av världens topp tio-rankade stränder - Shoal Bay East, ligger detta trivsamma hotell som rätt igenom genomsyras av en lokal prägel och profil. Anguilla – en pärla med kritvita stränder, turkost vatten och mysiga små restauranger med kök i absolut världsklass.

Fr. 29 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till St Martin tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
10 nätter på Shoal Bay Villas
Frukost varje dag
Lokala skatter ingår
Sköna solstolar och service vid poolen
Wi-Fi ingår
Klimatkompenserad resa 100%
Trygghetsgaranti ingår!

Prisexempel

Pris är ett riktpris och gäller som prisexempel för 10 nätter del i dubbelrum, per person.

Fr. 29 990 SEK

Beskrivning av resan

Med ett svårslaget läge vid en av världens topp tio-rankade stränder – Shoal Bay East, ligger detta trivsamma hotell som rätt igenom genomsyras av en lokal prägel och profil. En drömresa, både för familjer och par. 

 

Om hotellet

Allt från den gästvänliga och trevliga personalen, till rummens möblemang och design. Med sin gästvänlighet och trevliga service, är detta ett hotell som har många återkommande gäster!
Utöver de redan perfekta förutsättningarna för mycket sol och underbara bad, ligger som ett behagligt skydd utanför sim-och badområdet och ger alldeles utmärkta möjligheter för snorkling!

 

12 underbara villor

De 12 villorna, som ligger direkt vid stranden, är utrustade med: kabel-tv, takfläktar och fullt utrustade kök. En pärla på charmiga Anguilla!

Ett flertal restauranger med olika profil och karaktär ligger alldeles i närheten av hotellet och ger dig både variation och kvalitet.

 

Med båt mellan öarna

Denna resa inkluderar flygbiljett till St Martin och därifrån åker man med båt sista biten över till Anguilla, ca 30 minuters båtresa.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks
Båtbiljett för resan mellan St Martin och Anguilla

Anguilla ligger på bara 20 minuters båtfärd från ön St Martin dit man ankommer med det internationella flyget från Sverige. Från St Martin går det färja till Anguilla var 30:e minut under större delen av dygnet.

Anguillas största stad heter The Valley.

Rain

26°
26°
25°

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag

Utflykter och upplevelser

Följ med till Tintamarre för snorkling. Efter stopp här fortsätter båten vidare för mer bad och lunch. Njut av att promenera i den kritvita pudersanden, och det är en lugn och skön dagstur till havs som väntar.

Resor till Anguilla – ett romantiskt guldkorn

Anguilla – en pärla med kritvita stränder, turkost vatten och mysiga små restauranger med kök i absolut världsklass. Här finns stora lyxiga hotell till lite mindre och personliga. Perfekt för smekmånadsparet eller för resenärer som uppskattar exotiska resmål och avkoppling. Eftersom Anguilla är en ganska okänd liten ö i Karibien har inte massturismen nått hit. Man möts av en genuin och äkta värme från befolkningen och kan se fram emot en riktigt njutningsfull semester på en av Karibiens mest charmigaste öar. Du kan förvänta dig kritvit korallstrand och bra dykning och snorkling. Var beredd på att se kändisar lite här och där för detta är ett paradis för dem att ”gömma sig på”.

Anguilla har något för alla

Förutom underbara stränder finns här också många riktigt bra restauranger. Här serveras utsökt mat tillagad av lokala råvaror av kockar från hela världen. Anguilla erbjuder över 100 restauranger, och de flesta är mysigt belägna längs med havsbandet. Låter det som en destination för dig? Glöm inte heller att besöka lilla ön Scilly Cay där man kan mumsa på riktigt god nyfångad hummer, vilket också är Anguillas främsta delikatess.

Många aktiviteter

För den energiska finns aktiviteter både på land och i vattnet. Upplevelser som kite surfing, paddle boarding, dykning eller snorkling är bara några av aktiviteterna som Anguilla erbjuder. Ön bjuder även på många härliga festivaler och olika events för hela familjen.

Var ligger Anguilla?

Anguilla ligger endast 20 minuters båtfärd från St Martin och ger dig som vill njuta av en ljuvlig omgivning de allra bästa förutsättningarna. Under en Anguilla resa tar du dagen som den kommer. Njut av lugnet och den milda brisen från havet. När solen lagt sig, kommer säkert hungerkänslan fram. Då är det dags att göra kroppen nöjd genom att besöka någon av de trivsamma, mysiga restaurangerna som serverar både internationella eller lokala specialiteter. Detta är den perfekta destinationen för ett fantastiskt miljöombyte och avkoppling. Resor till Antigua passar både för smekmånadsparet eller för dig som främst söker lugn och ro.

Prisnivå på Anguilla

Anguilla är en exklusiv ö med fantastiska stränder och belägen i närheten av St Martin. En ö som inriktar sig mot mer välbärgade turister som önskar ha det riktigt bra på sin resa till Anguilla. Prisnivån ligger i nivå med Sverie eller till och med lite över vår egen prisnivå här hemma.

Fakta om Resor till Anguilla
Valuta

Östkaribiska Dollar (XCD) eller USD.

Klimat

Ett behagligt och tropiskt klimat året runt med en medeltemperatur på ca 27 C. Allra bäst nov-apr och jul-aug.

Visum

Behövs inte för nordiska medborgare.

Vaccinationer

Rekommenderas vaccination mot Hepatit A - hör med din vaccinationscentral för mer information.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

696d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

737d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

729d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

737d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

545d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

469d