Snorkelparadis på Cocoon

Välkomna till Cocoon som är känd för sitt exotiska och varierande husrev.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Snorkelparadis Maldiverna

Cocoon är ett av Maldivernas första designhotell och inkluderar All Inclusive. Resorten nås med sjöflyg från Male. Dykare och snorklare älskar denna ö som har ett väldigt fint husrev och många dykplatser av toppklass i direkt närhet. All Inclusive resort med vackra stränder.

Fr. 35 900 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
Flygskatter, bagage att checka in och måltider ombord
Boende 7 nätter i Beach Villa
Sjöflyg tur och retur
30% rabatt just nu, avdraget från priset
Mötesassistans på flygplatsen på Male
Frukost, lunch och middag ingår
Romantisk middag i Manta Restaurant
En grillmiddag på stranden ingår
Daglig påfyllnad av minibaren
Gratis Wi-Fi
En utflykt varje dag ingår
Klimatkompenserad resa samt Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Prisexempel per person då 2 vuxna delar Beachvilla under säsong september till december. Pris varierar beroende på säsong. Kontakta oss för gratis offert på just din resa.

Fr. 35 900 SEK

Välkomna till Maldivernas första design hotell : Cocoon belägen i norra Maldiverna på fantastiska ön ‘Ookolhufinolhu’ som ligger i  Lhaviyani atoll, en 30-minuters vacker sjöflygsresa från Male. 

Snorkelparadis på Maldiverna

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

 

Cocoon Maldiverna

Ni bor 7 nätter på den omtyckta och vackra resort Cocoon, ett vackert fem stjärnigt designhotell som ger mycket värde för pengarna. Här erbjuds fina snorkelvatten och dykmöjligheter.

Dykare och snorklare älskar denna ö som har ett väldigt fint husrev och många dykplatser av toppklass i direkt närhet.

Boendet som erbjuds är både på stranden och på pålar i lagunen och stilen är trendig och färgstark. Hotellets gäster brukar mestadels bestå av vuxna par, singlar eller mindre sällskap.

 

Snorkelparadis Cocoon

Boendet som erbjuds är både på stranden och på pålar i lagunen och stilen är trendig och färgstark. Hotellets gäster brukar mestadels bestå av vuxna par, singlar eller mindre sällskap.

Utöver dykning och snorkling finns även Stand Up Paddle Boards och kajaker samt gym och Spa med holistiska behandlingar.

 

Mysiga villor

Här finns 150 villor att välja på. Allt från familjevillor, beachvillor, beachsuites, lagunvillor och vattenvillor. Några villor har även en egen plungepool för er som gillar att svalka er hemma i er egen villa.

 

All Inclusive

All Inclusive – paketet inkluderar tre måltider om dagen, dryck i baren och minibaren och 2 utflykter under en veckas vistelse. Måltiderna serveras i den trevliga huvudrestaurangen där man sitter barfota i sanden.

Under en veckas vistelse kan man även utan extra kostnad avnjuta en middag i deras specialrestaurang Just Grill.

 

Aktiviteter

Det finns ett stort utbud av aktiviteter.

Fiske, kajakpaddling, skärmsegling, snorkling, dykning, vattenskidor, vindsurfing och yoga.

 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna är en året runt destination klimatmässigt och består av 26 atoller och över 1100 öar och resorts med stora skillnader, därför kan det vara svårt att välja resort. Kontakta oss för att få bästa match med dina önskemål, din budget och dina förväntningar.

Clouds

28°
28°
28°

Lördag

Söndag

Måndag

Tisdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

782d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

823d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

815d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

823d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

631d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

555d