Barbados Succeresa

Vill du följa med oss på en härlig gruppresa till Karibien och Barbados 9 – 20 januari 2024? Följ med Alexandra Charles till Barbados på en avkopplande resa med sol, bad, träning, umgänge och sightseeing.

Fr. 28 990 SEK

Komplett paketresa med boende på Barbados, middagar, aktiviteter och flyg ingår!
Resebeskrivning

För sjunde året organiserar 1.6 miljonerklubben succéresan till Karibiens mest berömda ö mitt i värsta januarimörkret. Följ med Alexandra Charles till hennes favoritö på en avkopplande resa med en perfekt blandning av strandliv, träning, umgänge, kultur och sightseeing.

Vi bor på ett snyggt lägenhetshotell direkt på stranden. Vi får tillfälle att gympa i poolen tillsammans med utbildad coach, Yvette,vid 3 tillfällen.

Stranden utanför hotellet passar perfekt för sol, bad, simning och promenader. På nära gångavstånd finns snabbköp, busshållplats, bank, butiker och restauranger. För den som spelar golf finns fina banor på ön.

Vi äter en gemensam välkomstmiddag på eleganta Champers, som ligger 5 minuters promenad från hotellet. En dag gör vi en gemensam utflykt med buss och upptäcker Barbados rika kulturarv.

 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Barbados tur och retur i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Transfers tur och retur till hotellet
 • Boende på Coral Mist/Blue Orchid i Worthing  ,  
 • startpaket med livsmedel vid ankomst,   
 • 1 styck två-rätters middag med dryck 
 • 1  rundtur med lunch inkl.dryck
 • svensk reseledning
 • Aquacise i poolen 3 gånger (vattengymnastik)  
 • 3 dagar med fria aktiviteter enligt beskrivning ovan  
 • Wi-Fi ingår
 • Klimatkompenserad till 100%

Resefakta: 10 dagars resa med flyg och inkvartering enligt program samt aktiviteter. (Även du som inte är medlem är välkommen att boka – mot ett tillägg om 350: per person) Flyg British Airways, mellanlandning i London.

Barbados är sedan flera hundra år känt för sina gnistrande vita stränder, sitt turkosblå hav och det hälsosamma klimatet. Ön är ett populärt turistmål, men tack vare milslånga palmkantade stränder blir det aldrig trångt. Barbados var en brittisk koloni i 350 år och kallas i Karibien för Little England. Det engelska arvet märks överallt i samhället, inte minst på barbadianernas leende småprat med alla de möter.

Barbados erbjuder inte bara fantastiska stränder, vattensport och bad, det finns gott om restauranger och barer, allt från enkla beachbarer till superchica designerställen. Musik hörs överallt på kvällarna och dansas gör det i alla vrår!

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Barbados är en vacker ö i Karibien. Med många upplevelser och riktigt vackra härliga stränder. Går fint att kombinera med fler öar i Karibien om ni önskar det eller byta ut boendet mot andra hotell. Vi skräddarsyr alla resor så återkom till oss med information om budget och intressen så sammanställer vi en fin resa åt er.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Harrisons Cave Barbados

Den underjordiska grottan Harrison’s Cave är ett naturligt underverk med djupa pooler av kristallklart vatten och vackra fantasieggande droppstensformationer. Grottan har fått sitt namn efter Thomas Harrison som ägde mark i området under tidigt 1700-tal. Upplev ett äkta äventyr och ta en närmare titt i den unika grottan.

Läs mer

Rhum punsch Barbados

Ett besök på romdestilleriet Mount Gay bjuder på smakupplevelser av hög rang. Här har rom producerats med passion och traditionellt hantverk sedan tidigt 1700-tal. Lär dig mer om det historiska hantverket på en rundtur i destilleriets museum och känn smaken av kanske världens bästa rom.

Läs mer

Mangoträsk och våtmark på Barbados

Upplev frodiga mangroveträsk i Graeme Hall Nature Sanctuary. Området ägs av den kanadensiske filantropen Peter Allard som har gjort värdefulla investeringar i denna våtmark som betyder mycket för hela ekosystemets överlevnad. Härliga dofter och frisk luft.

Läs mer

Antigua med 4WD

7 timmars sightseeing safari på Antigua väntar. En kombination av historia, natur, goda måltider och avkoppling. Passar alla. All transport ingår i bekväma SUV. Besök Bettys Hope, Nelson Dockyard och Donkey Sanctuary, samt fri tid för lunch på stranden.

Läs mer

Antigua med egen båt

Nu har du en unik möjlighet att styra din egen båt ut till havs på en gemensam snorkeltur. Ni behöver inte ha egen erfarenhet utan med proffsiga guider följer alla med i sin egen båt - tvåsitsig - ut till revet där vi ska snorkla. Alla är under full kontroll, roligt och mycket uppskattat.

Läs mer

Elis Eco Adventure Antigua

Vi spenderar en hel dag i norra delen av Antigua där 22 obebodda öar finns utspridda utanför fastlandet. En spännande dag med massa innehåll. Snorkling, vandring till toppen av Bird Island. Vi besöker Hells Gate Island och mycket mera. Ett måste när du besöker Antigua. Lokal lunch och drinkar är också inkluderat.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterad Resor

Alla resor
plunge pool på Antigua
Upplevelser
All Inclusive
Strandresorts

Antigua & Barbados

Lyxig kombinationsresa 2 öar till Antigua & Barbados på 2 veckor med härligt boende inklusive flyg.

Fr. 38 990 SEK
Koppla av på Mauritius
20% RABATT
Lyxig resort
Strandvillor
Gourmetmat

Barfotalyx på Mauritius

Magisk resa på 10 dagar till Mauritius och lyxiga 5-stjärniga JW Marriott Mauritius. Resorten är belägen på södra Mauritius med Le Morne som bakgrundskuliss.

Fr. 49 990 39 900 SEK
kvinna på stranden på St Lucia
Regnskog
Naturupplevelse
Strand & Hav

Antigua & St Lucia

En fantastisk kombination av två vackra öar. 10 nätter på Antigua och St Lucia.

Fr. 39 990 SEK
Champagne
Strandresort
Golfbana

Romantiska Barbados

Charmig prisbelönt boutiqueresa till Barbados med boende på ett av öns vackraste stränder.

Fr. 29 995 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!