Australien & Nya Zeeland

Det bästa av Australien och Nya Zeeland på en och samma resa, på 20 dagar inklusive kryssning.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Australien och Nya Zeeland rundresa med kryssningsupplevelse

Rundresan inleds med Sydney och därefter några dagar i Cairns med fokus på rev och regnskog. Därefter väntar the outback och Uluru Nationalpark med Mount Olga och Ayers Rock som stora sevärdheter. Resan avslutas med en fantastisk kryssning runt Nya Zeeland.

Fr. 64 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Australien och Nya Zeeland tur och retur i ekonomiklass
Inrikesflyg mellan orterna i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord
1 natt på Hyatt Regency i Sydney med frukost
2 nätter på Pullman Cairns med frukost och lunch
Regnskogstur till Kuranda inklusive en tur med gondolen
Barrärrevstur med snorkling och lunch inkluderat
2 nätter på Desert Gardens Hotel med frukost
Solnedgångsupplevelse ingår
Heldagstur till Ayers Rock inklusive soluppgång
1 natt på Hyatt Regency i Sydney med frukost
Guidad rundtur i Sydney med besök i Operahuset
12 dagars kryssning från Sydney till Auckland
Kryssning inkluderar alla måltider, roomservice, dryck, aktiviteter
Komplett resa med transfers, boende och turer
Klimatkompenserad 100%

Prisexempel

Flygresa till Australien och hem från Nya Zeeland inklusive alla inrikesflyg och 12-dagars kryssning. Inkluderat även 5-stjärniga hotell på hela resan. Många utflykter ingår, frukostar, transfers och ombord på kryssningen alla måltider och dryckespaket. Prisexempel per person baserat på del i dubbelrum.

Fr. 64 990 SEK

En komplett resa med verkligen ”det bästa av Australien och Nya Zeeland” i en härlig mix av kryssning och paketresa.

 

Ayers Rock, Sydney & Cairns samt Nya Zeeland

Följ med på en upplevelserik resa som tar er med till några av Australiens främsta ikoner samt en kryssning till och runt Nya Zeeland. Efter en härlig vecka fördelad på Cairns, Ayers Rock och Sydney går ni ombord på Princess Cruises fartyg som går från Sydney till Hobart och vidare över till Nya Zeeland. På Nya Zeeland får ni uppleva fjordlandskapet, Dunedin och akaroa / Christchurch samt huvudstaden Wellington samt avslutningsvis maorikultur och heta källor i Rotorua.

En helt komplett resa med det bästa av Australien och Nya Zeeland. Allt välplanerat och håller en mycket hög klass så förvänta er en minnesrik semesterresa.

 

Kort om resan

Rundresan inleds med en övernattning i Sydney före flyget tar er vidare till tropiska norr och Cairns. Här väntar uflykt både till regnskog och rev. Därefter flyger ni till hjärtat av Australien, the outback och Uluru Nationalpark med Mount Olga och Ayers Rock som stora sevärdheter. En oförglömlig upplevelse! Resan fortsätter sedan tillbaks till Sydney igen för två nätters boende på Hyatt Regency inklusive guidad rundtur bland annat till Sydney Opera House.

 

12-dagars kryssning

Dags att gå ombord på kryssningen med Princess Cruises som tar er direkt till Tasmanien och staden Hobart där båten lägger till med möjlighet till att följa med på en spännande dagstur.

Nya Zeelands mest fascinerande områden står på schemat och fartyget lämnar Hobart och styr mot fjordlandskapet på Sydön på Nya Zeeland. Resan kommer sedan gå runt hela Nya Zeeland med stopp i Dunedin som är känd för sina albatrosser och pingviner, speciellt den gulögda som bara finns här samt Akaroa belägen utanför Christchurch. Kryssningen går vidare längs med östkusten till Wellington som är Nya Zeelands huvudstad samt avslutningsvis Rotorua med maorikultur och heta källor.

 

Om Princess Cruises

Med Princess Cruises kan du kryssa till världens alla hörn och komma till ställen du alltid drömt om. Princess Cruises har lång erfarenhet av kryssningar till Oceanen, Australien och Nya Zeeland med en stor bredd av olika rutter, utfärder och landarrangemang. Fartygen är medvetet byggda för att skapa en annorlunda och trivsam atmosfär, med hög kvalitet.

Hytterna är rymliga och trevlig inredda och man kan välja på allt från insideshytt till suiter som har riktigt gott om plats och som inkluderar en hel del extra ”bekvämligheter” såsom prioriterad ombordstigning och gratis minibar.

Måltiderna och underhållningen är viktiga delar i affärsidén. Utöver dygnet-runt-öppna buffétrestauranger, finns högklassiga a la carterestauranger – t ex Crown Grill och Sabattinis. Ett signum är den stora bildskärmen på pooldäck där man kan se film kvällstid.

 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det finns många olika reseförslag och ideer till hur man kan uppleva Australien och Nya Zeeland. Resan går att göra om och ändra beroende på ressällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Clouds

20°
22°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Dag för dag program

Dag för dag program

Välkommen till Sydney! När du har checkat in på hotellet lär du känna reseledaren och medresenärerna under en mottagning på kvällen. Övernattning på Hyatt Regency Sydney

Cairns och Stora Barriärrevet

Vi lämnar Sydney efter frukost och går ombord på inrikesflyget till Cairns. Transfer till hotellet och sedan väntar en tur till Kuranda med tåg och linbana. Häftig upplevelse med vidunderlig utsikt över havet när ni glider över trädtopparna med linbanan.

Övernattning på Pullman Cairns. Frukost ingår

Idag står en höjdpunkt på programmet: En snabb katamaran tar dig ut till Stora barriärrevet där du tillbringar en oförglömlig dag. Där kan du snorkla eller upptäcka undervattensvärlden tillsammans med en professionell dykare (tilläggskostnad). Du äter lunch där och efter en härlig dag åker du tillbaka till Cairns, där kvällen är ledig för egna aktiviteter. Övernattning på Pullman Cairns. Frukost och lunch ingår i priset.

Övernattning på Pullman Cairns. Frukost ingår

Idag lämnar vi Cairns och flyger till The Outback till imponerande Ayers Rock. På eftermiddagen lär du under en lägereldtur känna aboriginernas kultur och njuter av färgprakten vid Ayers Rock i solnedgången.

Övernattning på Desert Gardens Hotel. Frukost ingår.

Efter soluppgång vid Ayers Rock besöks ett kulturelt centrum och Kata Tjuta klippformation. Därefter dagen på egen hand. Det finns möjlighet för en guidad tur i hotellets trädgård, se Wakagetti Cultural Dancers uppträda på stadens torg eller besöka Indigenous Art Markets.

Övernattning på Desert Gardens Hotel. Frukost ingår.

Sydney upplevelser

Efter några dagar inne i öknen är det nu dags att flyga till Australiens största stad Sydney. Staden ligger vid Sydney Harbour, och precis vid hamnen finns det världsberömda operahuset Sydney Opera House och den vackra Harbour Bridge. Dessa två är Australiens mest kända byggnader.

Sydney är som sagt Australiens största stad, men den är ändå förhållandevis liten med korta avstånd. Perfekt att upptäcka till fots! Promenera gärna i The Rocks, som är en av Sydneys äldsta stadsdelar. Här ligger mysiga kaféer längs charmiga kullerstensgator. Går du till Kings Cross och Glebe är det trendiga hak och shopping som gäller. Letar du restaurang rekommenderar vi antingen Darling Harbour eller Circular Quay. Väljer du det senare kan du äta middag med utsikt över Sydney Opera House.

Övernattning på Hyatt Regency Sydney. Frukost ingår.

 

Sydney/Ombordstigning

Efter frukost väntar en guidad tur av Sydney denna morgon. Du kommer att se Sydneys ikoniska operahus, den imponerande Sydney Harbour Bridge, Bondi Beach och The Rocks, ett historiskt distrikt med välhållen kolonial arkitektur, trendiga restauranger, museum och affärer. Sedan transfer till hamnen och ditt väntande kryssningsfartyg.

Kryssningspaket med Princess Cruises från Sydney till Auckland, på 12 dagar väntar nu.

Nu väntar en härlig 12 dagars kryssningsupplevelse, från Sydney till Hobart / Tasmanien. Vidare till Nya Zeeland med stopp på 6 berömda platser.

  • Fjordland upplevelser, Nya Zeelands största nationalpark som bildades för årtusenden sedan av massiva glaciära flöden. I hjärtat av Fiordland National Park ligger Milford Sound. Regnskog och eleganta vattenfall. 
  • Dunedin som påminner om Edinburgh är en fin stad på Sydöns östkust, känd för marint djurliv, gulögda pingviner, slott och vacker natur.
  • Akaroa som ligger utanför Christchurch känd för delfiner, antartic centre, sagan om ringen natur och tåget Tranz Alpine Train som utgår härifrån.
  • Picton som ligger längst norr ut på Sydön, nära Marlborough vingårdar och vacker natur och skärgård.
  • Wellington huvudstad och känd för sagan om ringen turer, vingårdar, Te Papa musuem och shopping.
  • Tauranga på Nordön nära Rotorua med upplevelser som heta källor, vandringar, kultur och SPA.

Dags att lämna Nya Zeeland och gå ombord på flyget som tar er tillbaks till Sverige igen med ankomst nästkommande dag lokal tid.

Utflykter och upplevelser

Exotiska och annorlunda boendeformer lockar fler och fler. Vill du också bo i slott eller koja? Trähus eller bubbla? Bungalow på stranden eller i trähus mitt bland eucalyptusträden. Här i Australien finns det många unika upplevelser. Varför inte bo på revet, i en "swag" under stjärnorna. En helt unik och fantastisk upplevelse. Innan frukost snorklar ni bland vackra färgglada fiskar i ett helt öde tomt vackert barriärrev.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

782d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

823d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

815d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

823d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

631d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

555d