Australien & Nya Zeeland

Det bästa av Australien och Nya Zeeland på en och samma resa. Upplev vacker natur, rik kultur, ett otroligt djurliv och en lyxig kryssning. En resa på 20 dagar inklusive kryssning.

Fr. 99 990 SEK

Flygresa till Australien och hem från Nya Zeeland inklusive alla inrikesflyg och 12-dagars kryssning. Inkluderat även 5-stjärniga hotell på hela resan. Många utflykter ingår, frukostar, transfers och ombord på kryssningen där alla måltider och dryckespaketet ingår. Prisexempel per person baserat på del i dubbelrum.
Resebeskrivning

En komplett resa med verkligen ”det bästa av Australien och Nya Zeeland” i en härlig mix av kryssning och paketresa.

Ayers Rock, Sydney & Cairns samt Nya Zeeland

Följ med på en upplevelserik resa som tar er med till några av Australiens främsta ikoner samt en kryssning till och runt Nya Zeeland. Efter en härlig vecka fördelad på Cairns, Ayers Rock och Sydney går ni ombord på Princess Cruises fartyg som går från Sydney till Hobart och vidare över till Nya Zeeland. På Nya Zeeland får ni uppleva fjordlandskapet, Dunedin och akaroa / Christchurch samt huvudstaden Wellington samt avslutningsvis maorikultur och heta källor i Rotorua.

En helt komplett resa med det bästa av Australien och Nya Zeeland. Allt är väl planerat och håller en mycket hög klass så vi kan lova er en minnesrik semesterresa.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Australien och Nya Zeeland tur och retur i ekonomiklass
 • Inrikesflyg mellan orterna i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 1 natt på Hyatt Regency i Sydney med frukost
 • 2 nätter på Pullman Cairns med frukost och lunch
 • Regnskogstur till Kuranda inklusive en tur med gondolen
 • Barrärrevstur med snorkling och lunch inkluderat
 • 2 nätter på Desert Gardens Hotel med frukost
 • Solnedgångsupplevelse ingår
 • Heldagstur till Ayers Rock inklusive soluppgång
 • 1 natt på Hyatt Regency i Sydney med frukost
 • Guidad rundtur i Sydney med besök i Operahuset
 • 12 dagars kryssning från Sydney till Auckland
 • Kryssning inkluderar alla måltider, roomservice, dryck, aktiviteter
 • Komplett resa med transfers, boende och turer
 • Klimatkompenserad 100%

Rundresan inleds med en övernattning i Sydney före flyget tar er vidare till tropiska norr och Cairns. Här väntar uflykt både till regnskog och rev. Därefter flyger ni till hjärtat av Australien, the outback och Uluru Nationalpark med Mount Olga och Ayers Rock som stora sevärdheter. En oförglömlig upplevelse! Resan fortsätter sedan tillbaks till Sydney igen för två nätters boende på Hyatt Regency inklusive guidad rundtur bland annat till Sydney Opera House.

Dags att gå ombord på kryssningen med Princess Cruises som tar er direkt till Tasmanien och staden Hobart där båten lägger till med möjlighet till att följa med på en spännande dagstur.

Nya Zeelands mest fascinerande områden står på schemat och fartyget lämnar Hobart och styr mot fjordlandskapet på Sydön på Nya Zeeland. Resan kommer sedan gå runt hela Nya Zeeland med stopp i Dunedin som är känd för sina albatrosser och pingviner, speciellt den gulögda som bara finns här samt Akaroa belägen utanför Christchurch. Kryssningen går vidare längs med östkusten till Wellington som är Nya Zeelands huvudstad samt avslutningsvis Rotorua med maorikultur och heta källor.

Med Princess Cruises kan du kryssa till världens alla hörn och komma till ställen du alltid drömt om. Princess Cruises har lång erfarenhet av kryssningar till Oceanen, Australien och Nya Zeeland med en stor bredd av olika rutter, utfärder och landarrangemang. Fartygen är medvetet byggda för att skapa en annorlunda och trivsam atmosfär, med hög kvalitet.

Hytterna är rymliga och trevlig inredda och man kan välja på allt från insideshytt till suiter som har riktigt gott om plats och som inkluderar en hel del extra ”bekvämligheter” såsom prioriterad ombordstigning och gratis minibar.

Måltiderna och underhållningen är viktiga delar i affärsidén. Utöver dygnet-runt-öppna buffétrestauranger, finns högklassiga a la carterestauranger – t ex Crown Grill och Sabattinis. Ett signum är den stora bildskärmen på pooldäck där man kan se film kvällstid.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det finns många olika reseförslag och ideer till hur man kan uppleva Australien och Nya Zeeland. Resan går att göra om och ändra beroende på ressällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Bo i trädkoja / glamping

Exotiska och annorlunda boendeformer lockar fler och fler. Vill du också bo i slott eller koja? Trähus eller bubbla? Bungalow på stranden eller i trähus mitt bland eucalyptusträden. Här i Australien finns det många unika upplevelser. Varför inte bo på revet, i en "swag" under stjärnorna. En helt unik och fantastisk upplevelse. Innan frukost snorklar ni bland vackra färgglada fiskar i ett helt öde tomt vackert barriärrev.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterad Resor

Alla resor
Rev & Regnskog
Rundresa
Safari

Australien med guldkant

Australiens främsta ikoner på en och samma resa med genomgående lyxigt boende och spännande turer.

Fr. 99 500 SEK
Husbilsresa
Eget tempo
Upplevelser

Husbil i Australien & Nya Zeeland

Upplev Australien och Nya Zeeland med husbil på 4 veckor, fritt och flexibelt.

Fr. 49 550 SEK
Kakadu & djur
Äventyr
Rundresa

Australien från norr till söder

I Crocodile dundees fotspår, från exotiska nationalparkerna i norr till Sydney.

Fr. 37 900 SEK
Rev & Regnskog
Rundresa
Safari

Australien i ett nötskal

Sydney, Safariupplevelser, Ayers Rock och stora barriärrevet på 18 dagar i Australien.

Fr. 44 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!