Australien & Nya Zeeland

Det bästa av Australien och Nya Zeeland på en och samma resa. Upplev vacker natur, rik kultur, ett otroligt djurliv och en lyxig kryssning. En resa på 20 dagar inklusive kryssning.

Fr. 99 990 SEK

Flygresa till Australien och hem från Nya Zeeland inklusive alla inrikesflyg och 12-dagars kryssning. Inkluderat även 5-stjärniga hotell på hela resan. Många utflykter ingår, frukostar, transfers och ombord på kryssningen där alla måltider och dryckespaketet ingår. Prisexempel per person baserat på del i dubbelrum.
Resebeskrivning

En komplett resa som innehåller ”det bästa av Australien och Nya Zeeland”. En härlig mix av kryssning och paketresa.

Ayers Rock, Sydney & Cairns samt Nya Zeeland

Följ med på en upplevelserik resa som tar er med till några av Australiens främsta ikoner samt en kryssning till och runt Nya Zeeland. Efter en härlig vecka fördelad på Cairns, Ayers Rock och Sydney går ni ombord på Princess Cruises fartyg som går från Sydney till Hobart och vidare över till Nya Zeeland.

På Nya Zeeland får ni uppleva fjordlandskapet, Dunedin och akaroa/Christchurch samt huvudstaden Wellington och avslutningsvis maorikultur och heta källor i Rotorua.

En helt komplett resa med det bästa av Australien och Nya Zeeland. Allt är väl planerat och håller en mycket hög klass så vi kan lova er en minnesrik semesterresa.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Australien och Nya Zeeland tur och retur i ekonomiklass
 • Inrikesflyg mellan orterna i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 1 natt på Hyatt Regency i Sydney med frukost
 • 2 nätter på Pullman Cairns med frukost och lunch
 • Regnskogstur till Kuranda inklusive en tur med gondolen
 • Barrärrevstur med snorkling och lunch inkluderat
 • 2 nätter på Desert Gardens Hotel med frukost
 • Solnedgångsupplevelse ingår
 • Heldagstur till Ayers Rock inklusive soluppgång
 • 1 natt på Hyatt Regency i Sydney med frukost
 • Guidad rundtur i Sydney med besök i Operahuset
 • 12 dagars kryssning från Sydney till Auckland
 • Kryssning inkluderar alla måltider, roomservice, dryck, aktiviteter
 • Komplett resa med transfers, boende och turer
 • Klimatkompenserad 100%

Rundresan inleds med en övernattning i Sydney före flyget tar er vidare till tropiska norr och Cairns. Här väntar uflykt både till regnskog och rev. Därefter flyger ni till hjärtat av Australien, the outback och Uluru National park med Mount Olga och Ayers Rock som stora sevärdheter. En oförglömlig upplevelse! Resan fortsätter sedan tillbaks till Sydney igen för två nätters boende på Hyatt Regency inklusive guidad rundtur på Sydney Opera House.

Dags att gå ombord på kryssningen med Princess Cruises som tar er direkt till Tasmanien och staden Hobart där båten lägger till. Här har ni möjlighet att följa med på en spännande dagstur.

Därefter står Nya Zeelands mest fascinerande områden på schemat. Fartyget lämnar Hobart och styr mot fjordlandskapet på Sydön på Nya Zeeland. Resan kommer sedan gå runt hela Nya Zeeland med stopp i Dunedin som är känd för sina albatrosser och pingviner, speciellt den gulögda som bara finns här samt Akaroa belägen utanför Christchurch. Kryssningen går vidare längs med östkusten till huvudstaden Wellington, ni avslutar sedan kryssningen i Rotorua med maorikultur och heta källor.

Med Princess Cruises kan du kryssa till världens alla hörn och komma till ställen du alltid drömt om. Princess Cruises har lång erfarenhet av kryssningar till Oceanen, Australien och Nya Zeeland med en stor bredd av olika rutter, utfärder och landarrangemang. Fartygen är medvetet byggda för att skapa en annorlunda och trivsam atmosfär med hög kvalitet.

Hytterna är rymliga och trevlig inredda och man kan välja på allt från insideshytt till suiter som har riktigt gott om plats och som inkluderar en hel del extra ”bekvämligheter”, såsom prioriterad ombordstigning och gratis minibar.

Måltiderna och underhållningen är viktiga delar i affärsidén. Utöver dygnet-runt-öppna buffétrestauranger, finns högklassiga a la carterestauranger – t ex Crown Grill och Sabattinis. Ett signum är den stora bildskärmen på pooldäck där man kan se film kvällstid.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Det finns många olika reseförslag och idéer hur man kan uppleva Australien och Nya Zeeland. Resan går att göra om och ändra beroende på resesällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Milford cruise

Utflykt från Queenstown till Milford sound. Ni blir upphämtade på hotellet och kommer få ta en buss som tar er 3,5 timme till Milford Sound. Bussen tar vägen längs sjön Wakatipu och kommer stanna flertalet gånger på vackra platser där ni kommer få möjlighet att ta en liten promenad och fota den vackra naturen. Vägen går längst snötäckta berg som störtar brant ned i bråddjupa fjordar. Att köra längs den spegelblanka fjorden Milford Sound sägs vara en av de vackraste alpina bilupplevelserna i världen. Väl på plats i Milford Sound kommer ni få stiga på en båt som tar er ut i fjorden omringade av vackra klippor och vattenfall. Naturen här är magisk och man får inte nog av det. Kanske kommer ni ha möjlighet att se delfiner, sälar och pingviner. Efter båtturen tar ett flyg er tillbaka till Queenstown. 

Läs mer

Cruise & Rainforest walk

Ett äventyr där ni kommer ta en båt ut på sjön och vidare till regnskogen. När ni kliver av båten och går in i regnskogen är det som att ni kliver in i en annan värld. Detta är västkustens äldsta regnskog och här finns ett väldigt rikt fågelliv, och de är väldigt nyfikna små varelser. Turen är 2-3 timmar och det ingår transfer från hotellet samt varm dryck ombord på båten. 

Läs mer

Hobbiton Movie set

Hobbiton, där Sagan om ringer spelades in är ett äventyr du inte får missa. Här kan du ta en guidad tur och njuta av den vackra naturen, se scener där Sagan om ringer spelades in och gå in i de mysiga hobbithålorna. Detta får man inte missa när man är i Nya Zeeland.

Läs mer

Tamaki Maori Village

En kväll med Maorikultur. En kväll där du får uppleva det riktiga Nya Zeeland. Här kommer ni få avnjuta en 3-rätters middag medan människor inom Maorikulturen sjunger sånger på Maori, dansar och underhåller på ett tradionellt vis. En kväll som är mycket uppskattad av många resenärer. 

Läs mer

Tongariro Alpine Crossing

En väldigt vacker vandring i Tongariro National Park, Tongariro Alpine Crossing. Den guidade Vandringen är 19km lång och ni kommer älska den underbara naturen med bergstoppar, vulkaner och kristallblå sjöar. 

Läs mer

Kayak, seals & cruise

Dagen börjar med en guidad kajaktur ut på havet bland den vackra naturen, du ska sedan få ta en båt norr ut till Anchorage där du ska få ta en fin vandring, antingen Cleopatra's Pool eller Pitt Head Loop Track. Båten tar dig sedan tillbaka till Kaiteriteri igen. Detta är en heldagstur där du kommer få njuta av det bästa naturen har att erbjuda och eventuellt även ha chans att träffa på sälar och delfiner. 

Läs mer

The Full Monty

En tur där du kommer att få åka ut med en båt och uppleva den 12km långa kuststräckan full med långa vita stränder och vackra klippor. Här kommer du få se Lonely Bay, Cooks Beach, Hahei och den kända Cathedral Cove där Prince Caspian (Chronicles of Narnia) spelades in. Du kommer åka igenom Te Whanganui-A-Hei marinreservat. Här finns ett rikt djurliv med fåglar, delfiner, valar och sälar. Du kommer under hela turen ha en guide som berättar om allt ni ser längst den vackra båtturen

Läs mer

Vinprovning i Blenheim

En härlig vinprovning i Blenheim. Du börjar dagen med en guidad vinprovning där ni kommer att besöka 3 vingårdar. På eftermiddagen kommer du att få cykla på egen hand med en karta och besöka de vingårdar du känner för. Guiden kommer gå igenom kartan och visa vart de härliga lunchställena finns och vilka vingårdar som du bör besöka.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterad Resor

Alla resor
Rev & Regnskog
Rundresa
Safari

Australien med guldkant

Australiens främsta ikoner på en och samma resa med genomgående lyxigt boende och spännande turer.

Fr. 99 500 SEK
Husbilsresa
Eget tempo
Upplevelser

Husbil i Australien & Nya Zeeland

Upplev Australien och Nya Zeeland på bästa sätt med husbil under 4 veckor, enkelt, fritt och flexibelt. En resa där du själv får välja vad du vill se och göra.

Fr. 69 550 SEK
Kakadu & djur
Äventyr
Rundresa

Australien från norr till söder

I Crocodile dundees fotspår, från exotiska nationalparkerna i norr till Sydney.

Fr. 37 900 SEK
Rev & Regnskog
Rundresa
Safari

Australien i ett nötskal

Sydney, Safariupplevelser, Ayers Rock och stora barriärrevet på 18 dagar i Australien.

Fr. 44 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!