Resor till Seychellerna – grönskande berg och palmkantade stränder


Öriket Seychellerna bjuder på exotiska upplevelser i form av unika naturupplevelser i kombination med avkopplande strandliv. Vallée de Mai naturreservat finns upptaget på Unescos världsarvslista, liksom atollen Aldabra. Resor till Seychellerna är resor till en fantastisk del av världen. Exotiska resor som helar både kropp och själ. Upplev Seychellerna  – en naturlig dröm.

Vandra på stranden och lyssna till vågornas svall under en stjärnklar himmel, känn doften av kanelträd och upplev ett av världens vackraste naturreservat. Gör ett djupdyk i utbudet av resor till Seychellerna och låt drömmen bli verklighet. Exotiska resor berikar livet. Seychellerna resa – en semester med guldkant.

Unescos världsarvslista är en lista över platser i världen som anses vara enastående och av stor betydelse för hela mänskligheten. Med resor till Seychellerna har ni möjlighet att upptäcka världsarvet Vallée de Mai naturreservat. På granitön Praslin finns de naturliga palmskogarna bevarade. Här finner ni den speciella dubbelkokosnöten som växer på palmer som är cirka 25 meter höga. Att vandra omkring bland palmerna i denna magiska natur är som honung för själen. Exotiska resor med läkande kraft. Seychellerna resa – ljuvliga naturupplevelser när de är som allra bäst.

Seychellerna kan stoltsera med ytterligare ett världsarv, atollen Aldabra. Atollen består av fyra korallöar som omsluter en lagun och öarna är omgivna av ett korallrev. Aldabra har en av världens största populationer av jättesköldpadda, mer än 150 000 individer. Upptäck detta magnifika världsarv med resor till Seychellerna. Exotiska resor med färgrika naturscenerier som ett naturligt underverk.

Seychellerna består av sammanlagt 115 öar. Ön Praslin med sina sagolika vita stränder erbjuder ett lugnt och harmoniskt semesterliv vid Indiska Oceanen. På ön Mahé, som är Seychellernas största ö, kan ni som besökare beskåda skogbeklädda berg. På ön La Digue, den minsta av de bebodda öarna i Seychellerna, finner ni spektakulära granitformationer på stränderna. Att leva i nuet i denna miljö ger garanterat en känsla av livskvalité. Upplev Seychellerna du också och få minnen för livet. Exotiska upplevelser och massor med tid och utrymme för att bara vara.

Seychellerna är det perfekta resmålet för er som går i bröllopstankar. En smekmånad i öparadiset ger er garanterat bästa möjliga start på ert liv tillsammans som gifta. Låt era barfotasteg på stranden bli era första steg på er livslånga vandring. Slå er ner vid ett vackert dukat bord på stranden och njut av en ljuvlig middag på tu man hand, upplyst av stearinljus och av kärlek. Njut av lugnet och harmonin vid Indiska Oceanen. Välj bland flera resor till Seychellerna och låt er resa bli precis så som ni vill ha den. Exotiska resor som banar väg för den eviga kärleken. Seychellerna resa – ett minne för livet.