Lyxresa Grenada & St Lucia


Resor till Grenada's öar Hummingbird Lifestyle Travel

Kombinationsresa – Grenada och St Lucia

Kombinera två Karibiska öar där vacker natur med grönskan, den tropiska regnskogen och de härliga stränderna står i fokus. St Lucia som tillhör en av Karibiens vackraste öar. Kombinationen grönska och djungel med sköna lena sandstränder tilltalar många. Med vulkaniskt ursprung erbjuder ön Saint Lucia en naturlig prakt. Med veckovisa flygresor från Europa är det enkelt att flyga hit. Oavsett om du är äventyrssökare, miljöaktivist, dykentusiast, någon som söker den ultimata romantikupplevelsen eller behöver en privat tillflyktsort, har du hittat rätt. Grenada, belägen utanför Centralamerika i det Karibiska havet ligger denna ögrupp som är omgärdad av vita stränder och grönskande natur. Perfekt kombination med St Lucia, då det är två helt olika öar som ger er olika upplevelser. På båda öarna finns det gott om aktiviteter att ta sig an, t ex dykning, fiske, golf och mycket mera, och som västerlänning kan man känna sig bekväm då man klarar sig fint med det engelska språket.


St. Lucia – Calabash Cove

Ett romantiskt gömställe som erbjuder spektakulär utsikt över Bonaire Bay, god mat och exceptionell service. Här njuter du av det tystheten som gör att du glömmer bort all vardagsstress. Calabash Cove Resort & Spa på St Lucia erbjuder gammal karibisk charm i kombination med lyx. Från den mysiga Windsongrestaurangen och den lilla baren med utsikt över vår infinity pool till Ti Spa, kommer du att ha allt till hands när du är på semester på Calabash Cove. Med stort engagemang med att ge varje gäst en exceptionell upplevelse och den avkopplande sköna semester du förtjänar. Förutom restaurangerna, baren, infinitypool och spa finns här också en fin grönskande trädgård, och närhet till Bonaire Bay bara några steg från orten.

Grenada – Coyaba Beach Resort

Coyaba Beach Resort ligger mycket vackert på den fina Grande Anse stranden. Hotellet har en tilltalande design med en inbjudande trädgård och man känner redan vid incheckningen den varma atmosfären som hotellet och dess personal utstrålar. Upplev värmen och gästfriheten som Coyaba erbjuder och koppla av ditt sinne och kropp. Den världsberömda stranden Grand Anse Beach ligger bara några steg från ditt rum. Känn den fräscha tropiska brisen och solens värme. Koppla av och gör absolut ingenting medan du njuter av din vistelse hos oss.

Njut av Coyabas atmosfär av intimitet, med fullständiga bekvämligheter för den klassiska karibiska semestern med bara tio minuter från Maurice Bishop International Airport och femton minuter från St. George’s, erbjuder detta intima oceanfront hotell lyx och flärd med full bekvämlighet.

 

Erbjudande:

  • Flyg tur och retur med British Airways från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn* – St. Lucia och Grenada
  • En övernattning på Sofitel Gatwick Hotell inkl. frukostbuffé (endast på utresan)
  • 5 nätter på Calabash Cove St. Lucia, en Sunset Oceanview Junior Svit med All Inclusive
  • 10% lokal skatt och service avgift ingår
  • 5 nätter på Coyaba Beach Resort Grenada, ett Superior Oceanview Room med All Inclusive
  • 10% lokal skatt och service avgift ingår
  • Golf och Greenfee ingår på Grenada Golf Club (9-hålsbana)
  • Tennis, kajak, snorklingutrustning med mera ingår
  • Transfer tur och retur flygplats – hotell på St. Lucia och Grenada
  • 2500 kr i rabatt, avdraget på priset

Pris från 42 490 kr per person

 

Priset är ett frånpris och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden

Du kanske även är intresserad av