Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Resor till Costa Rica


Resor till sköna Costa Rica får du hos Hummingbird Lifestyle Travel

Costa Rica – mångfaldens pärla i Centralamerika

 

Costa Rica ligger i framkant när det gäller ekoturism och hållbarhet. Upplev naturen på dess egna premisser och ett djurliv du inte finner någon annanstans i världen. Ett resmål som både ligger i tiden att besöka och som har en mix av världens alla hörn, samlade inom räckhåll.

Här finner ni vackra stränder allt från vita, svarta till röda, fantastisk grön och frodig natur och spännande djungel. Här finns också en mängd olika nationalparker, levande vulkaner och en stor mängd fågelarter, insekter och djurliv.

Costa Rica

är ett litet land belägen mellan Nord- och Sydamerika och som rymmer en förunderlig rik värld av naturskönhet och djurliv. På en resa till Costa Rica kommer du förtrollas av landets mångfaldiga natur med allt från aktiva vulkaner till djupa frodiga regnskogar och vackra stränder. En skattkammare när det kommer till djur och plantor/växter för trots sin relativt lilla storlek finns här världens största mångfald av djurarter.

Ett av Centralamerikas säkraste länder att semestra i och oavsett hur du reser runt kommer du att möta den gästvänliga Costa Rica filosofin, ”Pura Vida” som betyder Rent liv, vilket i sig betyder att man ska hylla det enkla och goda i livet och vara närvarande.

Reserbjudanden kommer inom kort läggas upp här på hemsidan och kommuniceras via nyhetsbrev, vill ni dock vara bland de första att få ta del av de olika kampanjerna, så maila oss direkt till info@hummingbird.se redan idag.
Missat inte heller våra andra reseerbjudanden.

Fakta Costa Rica

Huvudstad: San Jose

Valuta: Costaricansk Colon men USD är lika gångbart och rekommenderas starkt 

Klimat: Fuktig, tropisk kust mot Karibiska havet och en torrare mer solsäker kust mot Stilla havet

Visum: Behövs ej för svenska medborgare

Folkmängd: 4.6 miljoner

Statsskick: Republik

Tidsskillnad: -8 timmar 

Läs vad andra tycker

Läs vad andra tycker

Du kanske även är intresserad av:

Fler inspirationsresor