Resor till Bonaire


Boka resa till Bonaire – dykparadiset med äventyrsprofil

Bonaire hittar du utmed Venezuelas kust och är den näst största av de holländska öarna. Känt som dykarnas paradis med relativt få stränder. Resor till Bonaire passar dig som söker en aktiv, naturnära semester med spännande aktiviteter!
Här vilar ett välgörande lugn och en välkomnande atmosfär. Vill du uppleva fantastisk dykning och snorkling, så är Bonaire ett givet alternativ. Här finner du också ett stort utbud av andra spännande utomhusaktiviteter, såsom cykeläventyr, ridning, upptäckter med kajak och windsurfing, för att nämna några. Att hyra en jeep och utforska Bonaire, är också ett såväl populärt som bra sätt att få minnesvärda merupplevelser av detta exotiska resmål. Platser som är värda att besöka är Washington Slagbaai National park som är beläget i den norra delen, och Klein Bonaire en ö som ligger ca 1 km väst om huvudön Bonaire.

Även om stränderna är relativt få, så passar Bonaire även dig som söker avkoppling, harmoni och känslan att befinna dig lite bortom allfarvägarna. Tillbakalutat och avspänt!

Kontakta oss för mer information om resor till Bonaire!

Fakta Bonaire

Valuta:  USD

Klimat:  Tropiskt klimat med medeltemperatur på 28 grader i luften och 27 i vattnet. Bra resmål året runt med läge utanför orkanbältet.

Visum:  Inget visum för svenska medborgare för vistelse upp till 90 dgr.

Läs vad andra tycker

Läs vad andra tycker

Hotell Bonaire

Erbjudanden Bonaire

Du kanske även är intresserad av: