Princess Cruises


Princess Cruises – Romantik, trivsel och mat i toppklass

Kryssningsupplevelser till världens alla hörn, omgivna av ett romantiskt skimmer, stilig interiör, underhållning och högklassigt kök. Förverkliga drömmarna!

Från norra till södra Stilla Havet, från gamla världen i Europa till nya världen i Nord- och Sydamerika. Med Princess Cruises kan du kryssa till världens alla hörn och komma till ställen du alltid drömt om. Princess Cruises har lång erfarenhet av kryssningar till Alaska, där de förutom kryssningar i spektakulär natur, också erbjuder en mängd olika utfärder och landarrangemang. På några ställen kan du kombinera din kryssning med en exklusiv tågresa i hänförande miljö. Stanna gärna ett par nätter på riktiga wilderness lodges belägna i de mest spännande områdena.

Princess har 17 fartyg som ger dig det största utbudet av hamnar och destinationer att välja på!

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Princess Cruises?

Fartygen är medvetet byggda för att skapa en annorlunda och trivsam atmosfär som kan kallas romantisk. Här finns inga atrium, just för trivselfaktorns skull. Måltiderna och underhållningen är viktiga delar i affärsidén. Utöver dygnet-runt-öppna buffétrestauranger, finns högklassiga a la carterestauranger – t ex Crown Grill och Sabattinis. Ett signum är den stora bildskärmen på pooldäck där man kan se film kvällstid. Nordamerikanska passagerare har starkast inslag ombord.

För vilka passar en kryssning med Princess Cruises bäst?

För den resvane som vill besöka nya platser, det gifta paret, de nygifta – men även familjer med barn.

Erbjudanden - Princess Cruises

Du kanske även är intresserad av: