Portals Hills


hum_pippi_5stor

Vill du uppleva Mallorcas bästa sidor i en miljö som lever upp till individuellt högt ställda förväntningar på ett boutiquehotell av högsta klass? Portals Hills erbjuder dig en exklusiv upplevelse med boende och interiör som inspirerats av Miamis bästa förebilder. Kommer du till Portals Hills, så väntar du dig det bästa – och kan räkna med att du också får det!

De endast 29 sviterna och 2 takvåningarna markerar en individuell, småskalig och unik upplevelse långt bortom de stora hotellanläggningarnas företräden.

Förutom sviternas generösa yta, präglas de av härliga ljusinsläpp med fönsterpartier från golv till tak, rymliga balkonger med en fantastisk utsikt över Medelhavet och Palmabukten. Det andas elegans och väl använd fantasi där man förstår att man vinnlagt sig om att möta högt ställda förväntningar på comfort och service.

Restaurang Collins förhöjer upplevelsen här med gastronomiska upplevelser i toppklass. Oftast är råvarorna ekologiska och kommer från närbelägna gårdar och odlingar. Menyn förädlas och varieras ofta och baserar sig på tidigare gästers upplevelser och säsongens val. Här kan du också få en specialkomponerad meny efter eget tycke och smak. Njut i en sober men ändå avslappnad miljö!

Cabana Poolbar & Lounge kompletterar din dag. Med sin placering invid den underbara infinitypoolen och utsikt i världsklass, har du en naturlig samlingspunkt som också förhöjer din dag med vad du för tillfället är sugen på.

Erbjudanden Portals Hills

Kommer inom kort…

Antal rum 29 sviter, 2 takvåningar
Restaurang Ja
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Ja
Spa Ja, Wellnesslounge
Gym Ja
Butiker Ja
Avstånd strand 1,5 km
Minibar/kyl Ja

Du kanske även är intresserad av: