Ö-hopp på Seychellerna


Resor till Seychellerna Hummingbird Lifestyle Travel

Seychellerna

är ett örike som bildar ett semesterparadis för dig som söker det där lilla extra med en oförstörd vacker natur och kreols gästvänlighet. De många fina vita sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.

Det allra bästa sättet att få den perfekta helhetsbilden av Seychellerna är att kombinera öarna Praslin, La Digue och Mahé.


Praslin – Paradise Sun

Praslin är näst störst av öarna och är känd för sin lugna atmosfär och sina sagolika stränder. Här är det enkelt och billigt att ta sig runt med den skumpande lokalbussen eller med hyrbil. Paradise Sun ligger diskret beläget på ön Praslins nordöstra del. Skyddat av klippor på ena sidan och med en tre kilometer lång vit, härlig sandstrand på den andra.


La Digue – Le Repair

La Digue är en smaragdgrön ö på safirblått vatten i hjärtat av Seychellerna, hit kommer du med båt från ön Praslin. Bäst transporterar du dig runt ön på en cykel eller till fots. Le Repair är ett charmigt mindre boutiqehotell belägen vid stranden och mitt i hjärtat av La Digue. Ett populärt och mycket trevligt hotell där man lätt känner sig hemma. Hit kommer du för att vila, uppleva dagar och kvällar att minnas resten av livet.


Mahé – Avanti Seychelles Barbarons Resort & Spa Hotel Mahe

Mahé är den största ön i Seychellerna och här finner du ett flertal härliga stränder. Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa är ett av de mer populära hotellen och är som en oas perfekt beläget vid en fin strand. Resorten har stor pool, flera restauranger och ligger på sydkusten ca 30 minuter från flygplatsen som ligger på andra sidan ön.

Erbjudande:

 • Flygresa t/r Stockholm/Göteborg*/Köpenhamn* – Mahé
 • 3 övernattningar på Avani Seychelles Barbarons Resort & Spa med halvpension på Mahe
 • Båttransfer från Mahé – Praslin
 • 5 övernattningar på Paradise Sun med halvpension på Praslin
 • Båttransfer från Praslin – La Digue
 • 3 övernattningar på Le Repaire Boutique Hotel med frukost på La Digue
 • Båttransfer från La Digue via Praslin till Mahe
 • Transfer på samtliga öarna från flygplatse/båthamn till boendet
 • VIP assistans vid ankomst på Mahé flygplats inkluderat personlig välkomst, blommor, drink mm
   

Pris från 36 850 kr per person

Prisförslaget gäller under perioden 9 januari – 9 april, 24 april – 31 juli – övrig tid hör med oss om aktuellt pris.

*Flygtillägg med avresa från Köpenhamn och Göteborg kan tillkomma.


Gör så här:

Kontakta Hummingbird Lifestyle Travel på 031-819830 för mer information och bokning eller maila bokning@hummingbird.se. Uppge kod: Platinum2017.

Du kanske även är intresserad av: