P & O Cruises


P & O Cruises – Klassiskt rederi med utbud för alla

Anrikt brittiskt rederi med varierat och anpassat utbud för såväl familjer, de yngre paren, som den mognare kryssningspubliken. Kryssningar för alla kategorier!

Peninsular & Oriental Steam Navigational Company, är namnet bakom P&O Cruises. Verksamheten går så långt tillbaka som 1837 när post och passagerare började fraktas sjövägen från England till Portugal och Spanien. Sedan 2003 är P&O en del av Carnival Cruises som anses vara den största koncernen inom kryssningar.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med P&O Cruises?

Flottan består av fyra nya och moderna fartyg – Azura, Ventura, Arcadia och Oceana – som är anpassade för de som kryssar för första gången och för barnfamiljer. Här gäller ”Freedom Cruising” vilket innebär ett stort utbud av aktiviteter för både vuxna och barn. Flottans lite äldre fartyg – Aurora, Oriana och Artemis – erbjuder en mer traditionell kryssning med fokus på avkoppling. Med dessa reser inte barnfamiljer.
P&O erbjuder alltså något för alla målgrupper –  beroende på val av kryssningsfartyg!

För vilka passar en kryssning med P&O Cruises bäst?

Yngre och barnfamiljer – reser med Azura, Ventura, Arcadia och Oceana.
Den mognare publiken – reser med Aurora, Oriana och Artemis.

Erbjudanden - P & O Cruises

Just nu har vi inga specialerbjudanden med P & O Cruises men kontakta gärna oss med dina önskemål så hjälper någon av våra kryssningsexperter dig.

Bokningsförfrågan

Du kanske även är intresserad av: