Seychellerna (fullbokad)


SEYCHELLERNA  – Öppet Hus och After Work! Välkomna!

Du är varmt välkommen att träffa oss fredagen den 29 september mellan kl 17.00-18.30 hos Hummingbird Lifestyle Travel (Gibraltargatan 17, Göteborg).

Vill du veta mer om denna fantastiska ö-grupp i Indiska Oceanen och få tips på hur man kan kombinera olika öar på drömresan?

Kom då och låt dig inspireras. Vi har själva rest runt på flera olika öar och delar gärna med oss av våra bästa tips och smultronställen.

En representant från Seychellernas turistbyrå kommer också vara på plats för att svara på frågor och dela med sig av hennes mångåriga erfarenhet.

Vi kommer även att berätta om aktuella kampanjer och annat smått och gott! Så vi hoppas att du vill och kan hälsa på oss denna fredag, och få en bra start
på helgen.

NÄR: Fredag 29 september
TID: Mellan kl 17.00 och 18.30 finns vi på plats

VAR: Gibraltargatan 17 i Göteborg (vitt trähus vid Chalmers – parkering finns precis utanför huset)

Program: Fritt fram att ställa frågor, mingla med oss, lära känna Seychellerna som destination och även titta på vår bildvisning som tar ca 30 minuter.

Pris: gratis! Vi bjuder på snacks och god dryck.

Anmälan görs till info@hummingbird.se

Välkomna hälsar vi på Hummingbird Lifestyle Travel

Empty tab. Edit page to add content here.

seychellerna-pojke-och-coco-de-mer-kokosnötter_-_Redigerad

seychellerna-praslin-diving-paradise-sun_-_Redigerad

Adress: Gibraltargatan 17 Göteborg, i ett vackert vitt trähus sitter vi 25 personer och arrangerar resor till världens alla hörn, kika efter detta hus så kommer du rätt. Stor parkering finns framför huset med många lediga platser. Bussar går också till vårt område från Korsvägen, eller Linneplatsen.

 

hus

Hummingbird Lifestyle Travel
Gibraltar Herrgård
Gibraltargatan 17, Göteborg
Telefon: 031-81 43 10
Mail: bokning@hummingbird.se
www.hummingbird.se