Olhuveli Beach Resort


Olhuveli Beach Resort

hum_pippi_4stor

Olhuveli Beach Resort

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta.  Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

På South Male med speedbåtsavstånd från Male ligger Olhuveli Beach Resort. Några steg från den kritvita stranden och det turkosblå havet erbjuder Olhuveli Beach Resort sina gäster en smak av paradiset. Välj mellan boende i beachvillor, vattenvillor eller kanske boende i en av deras två presidentsviter som passar utmärkt till det större sällskapet. Här finns totalt 225 villor och alla är byggda med fokus på lugn atmosfär och med hög komfort. 

Utbudet av restauranger är stort på Olhuveli Beach Resort and Spa och erbjuder nyfångad fisk, delikat seafood, och både internationella måltider såväl som maldivianska smaker. Från en lättare lunch på stranden till en alfresco middag och varför inte en middag för två under stjärnorna? Allt är möjligt här på Olhuveli Beach Resort. 5 middagsmöjligheter och 2 barer finns att välja bland såväl som middag i din egna villa. 

Ert äventyr börjar redan från Malé flygplats med en speedbåtsresa till Olhuveli Beach Resort. Vid ankomst till resorten finns det gott om tid att installera er i den egna villan, och packa upp innan en god drink väntar på er i baren. Vill ni vara aktiva på resorten kan ni göra olika utflykter bland annat: 

  • Fisketur
  • Kajakpaddling
  • Dykning
  • Snorkling
  • Surfing/boogie boarding
  • Vattenskidor
  • Vindsurfing

Denna resort har fullständigt SPA – som heter Sun SPA där man kan njuta av alla olika behandlingar, allt från ansiktsbehandling till helkroppsbehandling. Vill ni även njuta av Ayurvediska behandlingar och hydroterapi går det också bra. Här finns också bubbelpool.

De olika restaurangerna som finns att välja bland är: Sunset Restaurant som specialiserat sig på asiatisk måltid, serverar frukost, lunch och middag. Här får man vacker utsikt över havet och man kan sitta utomhus eller inomhus. Lagoon Restaurant specialiserar sig på internationell gastronomi och serverar lunch och middag. The Four Spices serverar olika maträtter och frukost samt middag. Island Pizza serverar som namnet låter, pizza, öppet alla dagar. The Plankton Grill ligger på stranden och serverar lokala rätter, bara middag.

 

Fler hotell och resorts

Fler inspirationsresor