Nyhetsbrev

Hummingbird Lifestyle Travels nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du nyheter, kampanjerbjudanden och restips från oss direkt till din mail.

Vi tipsar också om nya resmål och hotell, inbjudan till resekvällar, inbjudan till tävlingar och lite annat smått och gott.

Vänliga hälsningar Hummingbird Lifestyle Travel

Seychellerna  –   sol, hav och natur

Mauritius – en ö med mångfald!

Dennna färgstarka och charmiga ö i Indiska Oceanen, erbjuder förrutom sina vackra ständer ett stort urval av aktiviteter. Djuphavsfiske, vattensporter, seglingsturer till närliggande öar, delfinturer, shopping i mysiga Grand Baie på nordsidan eller en promenad i huvudstaden Port Louis. Besök den botaniska trädgården Pamlemousse och hyr en bil för att utforska nationalparken i söder med sina vattenfall och vackra sevärdhet ”seven coloured earth”, jord som skiftar i olika vackra färger. Mauritus erbjuder även bra golfmöjligheter för den aktive.


Kort sagt erbjuder ön mycket mer än bara sol & bad och passar fint för de resenärer som är lite mer rastlösa av sig. Mauritius är även den destination som erbjuder ett väldigt brett utbud av boenden. Vi på Hummingbird Lifestyle Travel har även riktat in oss på att kunna erbjuda boutiquehotell med personlig prägel vilket många av våra resenärer uppskattar mycket! Jämfört med Seychellerna och Maldiverna så räcker reskassan oftast lite längre här.

 

Maldiverna  –  snorkling och dykning i världsklass

Maldiverna består av 26 atoller utspridda i Indiska Oceanen. Många av dem erbjuder fantastiska husrev, där du kan snorkla direkt från stranden eller varför inte från den egna vattenvillan! Maldiverna är sinnebilden av paradiset för många resenärer som önskar ett lugnt barfotaliv på semestern. Några av atollerna når du enkelt via motorbåt från huvudön Male medan vissa atoller bara kan nås med sjöflyg. Man kan välja att bo på en lokal ö halva tiden och kombinera med lyxen på en resort halva tiden, vilket innebär bra variation och en vänlig prislapp. Generellt en lugn destination med fokus på sol, bad och vattenaktiviteter.


Här erbjuds allt ifrån enklare guesthouses till lyxiga 5-stjärniga resort. Valet är ditt och kom ihåg att utnyttja vår stora kunskap om Maldiverna, vi har varit där och kan guida dig till rätt resa.

Grönskande och oexploaterad destination, utan trängsel på stränderna! Denna charmiga ö-grupp upplevs på bästa sätt genom att göra en ”island-hopping”, dvs att kombinera ett par av de 115 öarna för att få uppleva de olika öarnas karaktär och utbud. Nationalparker, vandringsleder och cykling varvas med vackra stränder.

Även snorkling och dykning är populära aktiviteter, framförallt på vår och höst då vattnet är som klarast.
Vacker storslagen natur i kombination med kreolsk gästvänlighet!

Seychellerna misstolkas oftast som en väldigt dyr destination att resa till, men det finns boenden för allas plånböcker. Vi erbjuder resor som kombinerar personliga lokala hotell med lyxigare resort i slutet på resan för att få en bra variation till en bra prisbild.Sagolika Seychellerna på 14 dagar

Välkommen med din förfrågan redan idag oavsett när ni vill resa.Ring oss på 031-819830 eller maila oss på info@hummingbird.se