NYHET! Kryssa Kuba


NYHET! Kryssa från Havanna i vinter

Nu kan vi erbjuda 7-nätterskryssningar som avgår från december till april med MSC Opera. Under resan utforskar du destinationer som Havanna (i 2 dagar) och andra Karibiska pärlor som Jamaica, Caymanöarna och Mexiko. Vi hjälper er med att boka flyg, transfer och hotell i samband med er kryssning!
Pris från 4 459 kr per person.

Kubakryssning i vinter – läs mer här

Från Barcelona mot Kanarieöarna med NCL Epic

Res till varma Kanarieöarna i vinter. Följ med på en 11-nätterskryssning där du besöker städer som Barcelona, Marocko, Teneriffa, Gran Canaria, Madeira och Malaga. Boka din resan (utsides- eller balkonghytt) innan den 31/7 och få All Inclusive dryckespaket på köpet!
Pris från 7 939 kr per person.

Läs mer härHöstkryssning med All Inclusivepaket

I sensommar och höst kommer MSC Orchestra kryssa 9 nätter från Barcelona mot Marseille, Genua, Malaga, Casablanca och Lissabon. Boka innan den 31/7 och få All Inclusive dryckespaket på köpet (värde 2070 kr).
Pris från 6 739 kr per person.

Läs mer här


12 öar på 14 nätter – Kryssa från Tobago

12 olika öar under 14 nätter! Få ut det mesta av Karibien genom att kryssa med Costa Magica. Under utvalda avresor från december till februari har vi kompletta paket med flyg från Stockholm, transfer och kryssning.
Pris från 20 495 kr per person.

Läs mer här

Kombinera Guadeloupe & 7-nätterskryssning

Glöm minusgrader och hackande tänder.
Vi har valt att kombinera 7 nätter på hotell La Creole Beach & Spa, som är beläget vid havet och nära till staden Gosiers uteliv med en fantastisk Karibisk kryssning på 7 nätter med MSC Orchestra.
Pris från 24 960 kr per person.

Läs mer här