Romantiska Mauritius


Paradise Cove Boutique hotell med ett underbart vackert läge

Vissa platser har en speciell känsla som går direkt till hjärtat. Det handlar om färger, ljus och material och inte minst i en harmonisk interaktion mellan de många detaljerna. En sådan plats är Paradise Cove på Mauritius nordkust. På Paradise Cove på Mauritius är inget överlämnat åt slumpen. Här går det en röd tråd igenom allt från belysningen om kvällen till placering av sköna stolar för att ge bästa utsikten till lagunen och havet. Paradise Cove är medlem av Small luxury Hotels of the World. Det unika med Paradise Coves koncept är att ni både kan njuta av en mycket personlig och avslappnad stämning samtidigt som hela resorten avger en känsla av absolut lyx. Att resorten dessutom bara tillåter personer över 18 år, ger det hela en alldeles lugn, privat och avslappnad oas för alla gäster som väljer att spendera sin sköna semester här på detta charmiga boutique hotell. Ett hotell som man bara måste få återvända till!

Mer om resorten:

Paradise Cove har två pooler – den ena med utsikt mot lagunen och den andra mot havet. I lagunen finner ni en fantastisk liten strand med tropisk trädgård där lianerna svingar mellan trädtopparna medan bougainvillea, frangipani och hibiscus fyller hela resorten med magisk doft.

Paradise Cove har 4 restauranger där ni kan njuta av fantastiska gourmetmåltider med högsta kvalitet. The Dining Room är huvudrestaurangen som serveras frukost och middag medan XO erbjuder sunda japanska måltider med smakfull sushi. Vid stranden med vacker utsikt över lagunen väntar tapas på Peninsula Restaurang och på The Cove kan ni njuta av nyfångade skaldjur och färsk fisk som serveras under kokosträden. Hör med oss vilka restauranger som är inkluderade i halvpension respektive helpension om ni väljer att lägga till måltidspaket för resan.

Gillar ni att vara aktiv? Då har ni kommit rätt för här kan ni boka till både utflykt med katamaran, följa med på fisketurer, testa kitesurfing och följa med en motorbåt ut till havs. Vi vill ju också även nämna den underbara SPA anläggningen! Här kan ni njuta av ett stort utbud behandlingar, i den romantiska palmtakspaviljongen med utsikt mot lagunen.

Utforska Mauritius

Utforska gärna Mauritius och åk till exempelvis Pamplemousse som är känd för sin vackra botaniska trädgård med helt otroliga jättenäckrosor eller stanna till vid det gamla sockerbruket i Domaine les Pailles. Du får heller inte missa möjligheten att besöka några av de välbevarade forten och muséerna. Besök gärna den livliga huvudstaden Port Louis och upplev det brokiga folklivet, basarer och marknader med exotiska frukter, blommor, grönsaker och kryddor. Avsluta dagen på någon av öns många gourmetrestauranger och njut av den fina kokkonsten i det mauritiska köket!

Erbjudande

 • Flyg tur och retur med Air France
 • Transfer tur och retur flygplats – hotell
 • 8 nätter i en Junior Svit
 • Frukost i The Dining Room varje morgon
 • Lunch i Peninsual Restaurang och picnic korg om du väljer dagsutflykt

Uppgradera till ”All inclusive Premium” och få:

 • Middag upplevelser varje kväll där du väljer bland 3 olika restauranger
 • Mousserande vin / bubbel (väljer bland 3 olika sorter)
 • Vin där du kan välja mellan 9 olika viner
 • Ett urval av lokala och internationella drycker mellan kl 08:00 och 23:30
 • Rom provning en gång i veckan
 • Eftermiddagste mellan kl 16:00 to 17:00
 • Påfylld minibar en gång om dagen, med vatten, soda, juices och lokal öl
 • 1 styck 20 minuters massage per person per vistelse

Pris från 29 850 kr per person

Priset är ett frånpris del i dubbelrum, och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Upplev mer på din resa genom några utflykter, se förslag:

 

 • Möte med delfiner-3 h tur till havs.  Continental frukost ingår. Kostnad 1090 sek per person
 • Djuphavsfiske-heldag i delad båt. Avgår tisdag, torsdag eller lördag. Frukost och lunch ingår. Kostnad 2400 sek per person
 • Katamarantur-heldag till havs inkl snorklingstopp. Mat och drycks inkluderat. Kostnad 1195 sek per person
 • Vilda södern-Privat guidadtur i Black River Gorges National Park. Kostnad 1315 sek per person inkl entréeavgifter

Fler erbjudanden Mauritius

Du kanske även är intresserad av