Mauritiusresa med utflykter


Mauritius resa med djuphavsfiske och snorkling

Mauritiusresa med djuphavsfiske & snorkling

På Villas Caroline bor ni på stranden Flic en Flac som ligger på västkusten med öns vackraste solnedgång! Detta är ett prisvärt och mycket omtyckt strandhotell med mycket charm och värme samt att de  flesta rum vetter mot havet. Frukost och Middag ingår i priset. Lunchen kan intas antingen på stranden eller i byn då det finns gott om trevliga restauranger och cafeer i området och även Food Trucks som ni absolut bör testa.

Den palmkantade vita sandstranden är kilometerlång och med ett korallrev som skyddar mot höga vågor. Detta hotell har ett fräscht och vackert poolområde med eget spa och utbudet av aktiviteter är stort. Missa inte att testa på de olika aktiviteterna såsom vindsurfing, paddleboard med mera. I detta paket har vi även inkluderat djuphavsfiske och snorkeltur men dessa turer går fint att byta ut mot landbaserade spännande utflykter eller kanske vill ni förlänga vistelsen på Mauritius?

Här kan man också ge sig ut på delfinsafari tidig morgon och få chansen att snorkla och simma med vilda delfiner vilket är en underbar upplevelse.

Denna resa Mauritius med charm är kryddad med två fantastiska dagsupplevelser. Det ena tar er med ut till havs med catamaran där ni får chansen att snorkla och spana efter delfiner och sköldpaddor. Den andra turen tar er med till områden som är
utmärkta för djuphavsfiske vilket Mauritius är vida känd för.

 

Erbjudande

Flygresa till Mauritius från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn tur och retur
7 nätter på Villas Caroline i standardrum
Transfers flygplatsen t/r
Härlig frukost & middag ingår varje dag
Djupshavsfiske upplevelse dagstur ingår! *
Heldagstur med snorklingsupplevelse och lunch ingår! *
Hummingbirds egen trygghetsgaranti
Gratis lån av vattensportsaktiviteter såsom kajaker, vindurfing och snorkling.
100% skräddarsytt för dig – vill du förlänga?

  • Djuphavsfiske-heldag i delad båt. Avgår tisdag, torsdag eller lördag. Frukost och lunch ingår.
  • Katamarantur-heldag till havs inkl snorklingstopp. Mat och drycks inkluderat. Kostnad 1195 sek per person

Pris från 22 900 kr per person

Detta prisexempel gäller per person frånpris – olika priser gäller olika perioder på året. Beställ gratis offert redan idag från oss på din drömresa!  Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

 

 

Fler erbjudanden Mauritius

Fler inspirationsresor