Mauritius Norr till Söder


Kombinationsresa till Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

Kombinationsresa på Mauritius-från Norr till Söder

Mauritius – Besök paradiset med kritvita stränder, korallrev, gröna bergstoppar och med bra möjligheter till exotiskt djuphavsfiske! Atmosfären på Mauritius är så vänlig, och får dig direkt på ett bra humör. Den ljuvliga naturen och de fantastiska stränderna, gör ön till en given favorit. På denna fantastiska resa får du möjlighet att kombinera två olika boenden för att få ut det bästa av din resa till Mauritius.

Första stoppet är Le Canonnier som är en resort som passar både par och familjer och ligger på Mauritius norra del, i närheten av mysiga orten Grand Baie. Här finns aktiviteter och underhållning för såväl stora som små med ett direkt läge på den härliga stranden. Hotellet har genomgått en totalrenovering och har ett fantastiskt läge på stranden och ligger inte långt från huvudcentrumet, Grand Baie. Här finns en vacker tropisk trädgård med ett fräscht poolområde, gym och en spaavdelning. Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa anordnar aktiviteter och underhållning för barnen och erbjuder även vattensporter, tennis och cykeluthyrning för de lite äldre.

Vidare från några sköna dagar på norra Mauritius beger vi oss sedan till sydöstra delen. Här hittar vi härliga 5-stjärniga Shandrani Resort & Spa. Bo lyxigt och behagligt med tillgång till tre fina stränder, spa, aktiviteter samt flera restauranger i högsta klass.Den som är ute efter en aktiv semester har kommit rätt, på Shandrani Beachcomber Resort & Spa finns också tennisplan, pitch & putt golfbana med nio hål, vattensporter och cykelutlåning.  En riktigt härlig oas för alla!

Erbjudande

  • Flyg tur och retur Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mauritius
  • 5 nätter Le Canonnier  i Superiorrum med halvpension
  • 5 nätter Shandrani Resort & Spa i Superiorrum med All Inklusive
  • Transfer på ön, från flygplats till hotell-hotell-flygplats
  • Skräddarsytt – går att förkorta eller förlänga
  • Boka tidigt rabatt 20% avdragen

Pris från 30.995 kr per person

Priset avser del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

 

Upplev mer på din resa genom några utflykter, se förslag:

  • Möte med delfiner-3 h tur till havs.  Continental frukost ingår. Kostnad 1090 sek per person
  • Djuphavsfiske-heldag i delad båt. Avgår tisdag, torsdag eller lördag. Frukost och lunch ingår. Kostnad 2400 sek per person
  • Katamarantur-heldag till havs inkl snorklingstopp. Mat och drycks inkluderat. Kostnad 1195 sek per person
  • Vilda södern-Privat guidadtur i Black River Gorges National Park. Kostnad 1315 sek per person inkl entréeavgifter

Fler erbjudanden Mauritius

Fler inspirationsresor