Boutiqueresa till Mauritius


20 Degres Sud Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

Bakom en vacker ekdörr gömmer sig en pärla

en av de bäst bevarade hemligheterna på Mauritius: Hotel 20 ° Sud. Hotellet var också det första på ön att erbjuda en förträfflig lyx med en privat och diskret atmosfär. Ett  privatägt hotell i skiktet exklusivt, intimt och diskret. För dig som söker lugn och ro – men förväntar dig att få tillgång till toppservice, är 20 Degres Sud perfekt!

Detta intima hotell har endast 36 rum (29 rum och 7 sviter). Smakfullt inredda med antikviteter samt charmiga möbler. Rumstyper som erbjuds här är : Charm rooms, Beachfront rooms, Suites och Secret & Austral Suites.

De kulinariska upplevelserna står väl i proportion till vad detta härliga hotell för övrigt erbjuder. Hotellets restaurang L´Explorateur, är en kulinarisk juvel som mixar elegans och förfining. Det finns även möjlighet att boka bord på M/S Lady Lisbeth som är Mauritius äldsta motorfartyg, i ett exemplariskt nyrenoverat skick. Dessa alternativ ger dig ytterligare dimensioner och härliga upplevelser!

20 Degres Sud är beläget på gångavstånd till Pointe aux Canonniers vid mynningen av den vackra bukten i Grand Baie. Här har du närhet till Grand Baie shopping, hamn och restauranger. Vill ni åka in till närliggande Grand Baie så ingår dagliga transfers med hotellets shuttlebåt. För dig som vill snorkla finns många bra platser i närheten. Sugen på att golfa? Då har hotellet ett bra läge nära golfbanan Mon Choisy Golf Club, ca fem minuters körning eller varför inte prova på en big-game fishing utflykt som är en populär aktivitet på ön.

20 Degrees Sud-litet, charmigt, sofistikerat, personligt och unikt! Här har du din semesterdröm – i verkligheten!

Om Mauritius

Mauritius är en vacker ö med fantastisk skönhet med blandad grönska, kuperad natur och gröna bergstoppar. Atmosfären är vänlig och den ljuvliga naturen och de fantastiska stränderna gör ön till en given favorit.Utöver de många långa vita sandstränderna finns här ett fantastiskt korallrev som gör Mauritius till ett paradis även för dykentusiaster, snorklare och naturligtvis alla som älskar vattensporter.
Söker du utmaningar som ett spännande djuphavsfiske, kan vi avslöja att du kan uppleva stor variation på fångsten som kan bestå av svärdfisk, barracuda och tonfisk. Populära landaktiviteter är golf, vandring i nationalparken i söder, besöka Pamplemousse som är känd för sin vackra botaniska trädgård och stanna till vid det gamla sockerbruket i Domaine les Pailles.

Erbjudande

Flygresa till Mauritius från Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn tur och retur
10 nätter på 20 Degrees Sud ***** i charmroom
Underbar frukostbuffe serveras varje dag
A la Carte middag varje kväll ingår
Hummingbirds egen trygghetsgaranti ingår
Fri användning av solstolar
20% specialrabatt ingår för bokning via oss
Gratis shuttle båt (privatbåt via hotellet) dagligen till charmiga Grand Baie
Gratis lån av vattensportssaktiviteter t ex kajak, snorkelutrustning ingår (går att hyra också waterski mm)
Snorklingsturer ingår också- vill du förlänga?

Pris från 26 500 kr per person

Detta prisexempel gäller per person för resa i slutet på april 2021, vill du åka annan period hör av dig för pris.  Fler Mauritiusresor

Läs mer här om hotellet

Fler erbjudanden på Mauritius

Du kanske även är intresserad av